Kunde billede

Ilana Floris

Marts 2019

Kolonihavehus
David realiserede mine idéer til "kolonihavehus lige efter min smag": Tegnede konstruktionen ud fra mine egne idéer og sørgede for alt med beregning af materialer, indkøb og selve byggeriet. Styrede h
Læs mere  

Nordicbydesign IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Ilana Floris

Marts 2019

5,0/5
Kolonihavehus
David realiserede mine idéer til "kolonihavehus lige efter min smag": Læs mere  
Håndværker billede

Nordicbydesign IVS Marts 2019

det har været en fornøjelse at arbejde med dig og jeg er meget glad at du synes så godt for den færdig kolonihavehus. Læs mere  

Nordicbydesign IVS

Til- og ombygning


Vi er med helt fra den indledende ide-fase, hvor vi gennemgår alt ved tilbygningen, fra form og funktion, rum størrelser, til valg af materialer og indflydelsen fra lys og omgivelser.
Alle opgaver udmunder i et myndighedsprojekt, der indeholder alle billeder, tegninger og oplysninger til myndighederne, så der på basis af den kan gives en byggetilladelse til projektet.


Special tilpassede møbler og inventar


Alle kender problemet med at finde et møbel der passer til den ønskede funktion og plads i huset.
I samarbejde med dig og vores Møbelsnedker tegner og laver vi tilpassede møbler og inventar til huset. Det kan være møbler til opbevaring og lign., men også inventar som f.eks. radiatorskjulere og gelændere.

Ude-liv


Nordicbydesign samarbejder med en landskabsarkitekt og kan  tilbyde alt til haven;
Mindre bygninger som et annex eller en overdækket pavillon i baghaven, tilbygning af orangeri i tilknytning til huset, udvidelse/omlægning af terrassen, udekøkken og ude-bad.
Vi hjælper i alle faser fra design, evt. byggetilladelse til udførelse af projektet. 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme