Nordic Artisan Constructions ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Nordic Artisan Constructions ApS

Med mere end 12 års erfaring inden for tømrer- og gulvlæggerbranchen er vi hos Nordic Artisan Constructions ApS et godt og sikkert valg, når du ønsker at få de bedste resultater i din bolig. Vi arbejder ud fra en kvalitetsbevidst tilgang, og derfor kan du altid forvente et godt resultat, når du samarbejder med os. Har du et projekt, du søger løst, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag. 

 

Et sikkert valg 

Vi hos Nordic Artisan Constructions ApS forstår vigtigheden af at have tillid til sine fagmænd, og derfor ønsker vi at gøre vores samarbejde så trygt som muligt. Vi har derfor valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi udfører selvfølgelig altid vores arbejde ordentligt og korrekt første gang, så det ikke bliver nødvendigt for vores kunder at skulle benytte garantiordningen, men vi er glade for at stille denne sikkerhed, så vores kunder kan få en god oplevelse med vores firma. 

 

Nordic Artisan Constructions ApS kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Renovering og montering af døre og vinduer 
  • Forsatsvinduer 
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver
  • Trappemontage
  • Lægning og reparation af trægulve og laminat

 

Vi har faste og konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet. Du kan derfor altid få en løsning, som du vil blive glad for hos os. Kunne du tænke dig en uforpligtende dialog og tilbud på udførelsen af dit projekt, så står vi også meget gerne til rådighed for dette, så du kan komme nemt i gang med dit boligprojekt.

 

Kontakt Nordic Artisan Constructions ApS og få professionel hjælp

Hvis du ønsker at samarbejde med en virksomhed, som prioriterer sine kunder højt uanset størrelsen af deres opgaver, så er vi virksomheden for dig. For at komme i kontakt med os nemt og effektivt skal du blot udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Farum, og herfra kører vi bl.a. til Hillerød, Stenløse og Farum, men kører også gerne længere som til København, Køge, Helsingør, eller hvor vores kunder nu skulle søge vores hjælp. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme