NMA Byggeentreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


NMA Byggeentreprise

Mangler du en løsningsorienteret tømrer, der arbejder hårdt på at give sine kunder de bedste resultater, uanset hvilken opgave han giver sig i kast med, så kontakt NMA Byggeentreprise. Vi er et team på 4 mand, der siden 2018 har hjulpet kunder med at få løst deres boligprojekter. Selvom vi er et nyetableret firma, har vi alle mange års erfaring med os i bagagen, der har klædt os godt på til at varetage vores kunders opgaver.

 

Forvent lidt mere

Det er vigtigt for os, at NMA Byggeentreprise bliver forbundet med noget positivt. Derfor gør vi altid ekstra meget ud af at få vores kundeservice, og at skabe en tillid hos vores kunder. Når vi indgår i et nyt samarbejde, bruger vi derfor gerne lidt ekstra tid, hvor vi kan besigtige og gennemgå opgaven i detaljer, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Det er vigtigt for os at du er med ind over projektet, og derfor holder vi dig løbende orienteret om projektets fremgang. Når vi er i løbende dialog omkring projektet, kan vi også justere resultatet, så vi sikrer, at du får præcist det resultat, du havde i tankerne.

 

Vi tilbyder at hjælpe med:

  • Gulvlægning
  • Renovering af døre og vinduer
  • Isolering
  • Garager og carporte
  • Nybyg, tilbygninger og udestuer
  • Taglægning
  • Tømreropgaver inde og ude


 

Vi er rutinerede inden for mange typer af opgaver og kan derfor næsten altid være behjælpelige, når vores kunder mangler en fagmand til udførelsen. Vores dygtige tømrer tager altid udfordringen op og sørger for at finde en løsning, så vores kunder kan komme godt videre.

 

Vi er medlem af Dansk Håndværk

For at sikre vores kunder bedst muligt og give dem en ekstra tryghed har vi valgt at melde os ind i Dansk Håndværk, der beskytter kunder for fejl og mangler gennem deres Håndværker Garanti. Når du vælger en fagmand, der er medlem her, vil du derfor være garanteret et solidt og fagligt stærk stykke håndværk.

 

Skal vi skabe gode resultater sammen?

Har du lyst til at indgå i et godt og tæt samarbejde med din fagmand, så kontakt NMA Byggeentreprise allerede i dag og lad os høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi står klar i Randers til at rykke ud, når vores kunder har brug for det. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre om dine byggeprojekter!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme