Kunde billede

Mikkel

Juli 2019

Super god
Tusind tak, for jeres gode indsats og service! Jeg har kun godt at sige om jeres arbejde.
Læs mere  

Kunde billede

Patrick

Juni 2019

Ny tilbygning
Jeg fik renoveret mit anneks. Og det var til topkarakterer! Simpelthen en fantastisk oplevelse da vi efterhånden har prøvet lidt forskellige håndværkere. Super service en fantastisk arbejdsindsat
Læs mere  

NM entreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mikkel

Juli 2019

5,0/5
Super god
Tusind tak, for jeres gode indsats og service! Læs mere  
Kunde billede

Patrick

Juni 2019

5,0/5
Ny tilbygning
Jeg fik renoveret mit anneks. Og det var til topkarakterer! Simpelthen Læs mere  
Håndværker billede

NM entreprise Juni 2019

Kære Patrick. Det betyder meget for os og høre, at du er glad for resultatet. Vi kigger gerne ud en anden gang 😎 Læs mere  

NM entreprise

NM Entreprise kan vi hjælpe med udførelsen af dine tømreropgaver. Vi har samlet mere end 30 års erfaring, der gør os til en stærk samarbejdspartner. Du kan derfor være sikker på at få kvalitetsløsninger, når du vælger os til at varetage dine projekter. Står du med en opgave, som du søger en kompetent tømrer til at løse, så kontakt NM Entreprise og lad os høre mere om din opgave.

 

Altid en tryg oplevelse

Når du samarbejder med NM Entreprise, kan du stole trygt på, at vi overholder alle indgåede aftaler. Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig sikre, og derfor møder vi selvfølgelig til aftalt tid, overholder dit budget og datoen for afslutning af projektet. Vi står til rådighed gennem hele projektet, så skulle du have spørgsmål eller ønsker dialog omkring projektet, er vi aldrig mere end et opkald væk. Det vigtigste er nemlig, at du får en god oplevelse med os!

 

Hos NM Entreprise kan du bl.a. få hjælp til:

 • Garager og carporte
 • Taglægning og tagkviste
 • Teknisk isolering
 • Fugeteknikeropgaver  
 • Montering af døre og vinduer
 • Forsatsvinduer
 • Køkkenmontage
 • Trappemontage
 • Træterrasser
 • Fritidshuse
 • Nedrivning

 

Hos NM Entreprise brænder vi for at udføre kvalitetshåndværk, som vores kunder kan sætte pris på langt ude i fremtiden. Den gode service og kundekontakt er, hvad vi lever for, så vi kan blive kundernes foretrukne firma, når de skal have løst deres opgaver på professionel vis.

 

Skal vi sørge for, du får den bedste løsning i dit hjem?

Vil du samarbejde med en seriøs fagmand, der tager ansvar for at dit byggeprojekt bliver udført korrekt og til tiden, så kontakt NM Entreprise og lad os stå for udførelsen af dit projekt. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

 

NM Entreprise har adresse i Valby, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Rødovre, Hvidovre, Brøndby og resten af Storkøbenhavn, og kører også gerne længere, når vores kunder har brug for det.

 

Vi glæder os til at høre om dine byggeprojekter!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme