Niller Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Niller Byg

Hos Niller Byg finder du en fagligt stærk murer klar til at hjælpe kunder med mange typer af opgaver inden for murerfaget. Jeg har mange års erfaring inden for branchen og har derfor opbygget stor rutine. Har du en opgaver, du søger en professionel fagmand til at varetage, så kontakt Niller Byg og lad os tage en faglig snak om dit projekt.

 

Kunderne vælger mig pga. kvaliteten

Når du booker Niller Byg, vil du blive mødt af en fagmand med faglig stolthed. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten, og det mener jeg heller ikke mine kunder skal gøre. Jeg udfører derfor kun arbejde, jeg selv kan stå inde for, så mine kunder altid kan forvente en høj kvalitet. Kunder husker den gode kvalitet, og derfor bestræber jeg mig altid på at gøre lidt ekstra, så jeg bliver kundernes foretrukne valg, når de skal have løst deres mureropgaver nemt, hurtigt og professionelt.  

 

Hos Niller Byg kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering
  • Reparation af sætningsskader
  • Støbning af isokern
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Under- og overstrygning af tegltag

 

Jeg tilbyder altid mine kunder råd og vejledning til deres byggeprojekt. Jeg mener, det er vigtigt at de får del i min ekspertise, så de kan træffe de valg, der giver bedst mening for dem i forhold til deres opgaver. Er mine kunder i tvivl om den bedste løsning, giver jeg også gerne mit bud. På den måde har mine kunder de bedste forudsætninger til at træffe de valg, der vil glæde dem mest.  

 

Tryghed skaber tillid

Når vi indgår i et samarbejde, kan du stole trygt på at jeg lever op til min del af aftalen. Jeg er mødestabil og overholder alle indgåede aftaler. For at give en ekstra tryghed for mine kunder, har jeg valgt at melde mig ind i Dansk Byggeri, der dækker via Byg Garanti for fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Jeg udfører selvfølgelig altid arbejdet korrekt første gang, så der ikke bliver brug for garantiordningen, men jeg er glad for at kunne give denne tryghed for mine kunder.  

 

Har du brug for hjælp?

Står du med et byggeprojekt i tankerne, som du søger hjælp til udførelsen af, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Fra firmaadressen i København står jeg klar til at rykke ud, når kunderne har brug for det. Jeg kører i hele København og også gerne lidt længere, når mine kunder har brug for det. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme