Nielsen Tag

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Nielsen Tag

Trænger dit tagpap til en reparation eller måske en udskiftning, så kontakt Nielsen Tag og lad os stå for varetagelsen heraf. Med mere end 15 års erfaring i branchen kan vi tilbyde kvalitetsløsninger og en grundig vejledning, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine behov. Har du en opgave, du søger professionel hjælp til udførelsen af, så kontakt Nielsen Tag og lad os varetage opgaven.

 

Hvorfor vælge et tag af tagpap?

Der er mange fordele ved et tag i tagpap. Et tag i tagpap kræver ikke megen vedligeholdelse, og så er det også en økonomisk god løsning i forhold til mange andre tagtyper. Tagpap er et fleksibelt materiale og er nemt at tilpasse efter konstruktionen på taget og kan derfor benyttes til alle typer af boliger. Tagpap passer godt til det danske klima, da den stærke overflade kan modstå vind og vejr.  

 

Hos Nielsen Tag kan du få hjælp til:

  • Taglægning med tagpap
  • Montering af døre og vinduer
  • Diverse udendørs tømreropgaver

 

Hos Nielsen Tag samarbejder vi med en dygtig tømrer, så skal du have udført mindre tømreropgaver ved siden af din tagdækning, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med udførelsen heraf. Vi tilbyder vores løsninger i den højeste kvalitet og altid til gode og konkurrencedygtige priser. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, så tilbyder vi selvfølgelig også at udarbejde et sådant til dig.

 

Nielsen Tag - Din lokale tagdækker i Stege

Vil du have besøg af en professionel tagdækker til udførelsen af dit projekt, har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld blot få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

 

Du finder os i Stege, og herfra hjælper vi kunder på Møn, i Vordingborg, Næstved, Køge og København.

 

Vi glæder os til at høre mere om dit tagprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme