Nice-light.dk

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Nice-light.dk

Hos Nice-Light i Hjørring kan du få hjælp til dine elinstallationer og med at finde den helt rigtige belysning i din bolig. Vi har mange års erfaring inden for feltet og kan derfor hjælpe og rådgive vores kunder frem til den bedste løsning. Står du over for en elopgave, og har du brug for en autoriseret elinstallatør til udførelsen af arbejdet, så kontakt Nice-Light og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater.

 

Skræddersyede løsninger efter dine behov

Når du samarbejder med Nice-Light, hjælper vores dygtige fagmænd dig med at finde den optimale løsning til din bolig. Vi tager højde for rummets størrelse, funktion og dine personlige ønsker og krav, så du kan få belysning, der passer til dine behov. Vi rådgiver og vejleder om alle former for belysning, så du kender de muligheder, der passer til dine ønsker. Vi står altid til rådighed for en faglig snak, så skulle du have spørgsmål vedr. dit boligprojekt, så er vi altid til at få fat på.

 

Nice-Light kan bl.a. hjælpe dig med udførelsen af:

  • Data + TV
  • Vindmøller
  • Belysning
  • Opsætning af lamper og spots
  • LED-lysskinner

 

Vores dygtige fagmænd er alle veluddannede elektrikere, der med deres lange erfaring er godt rutineret i de fleste opgaver inden for elbranchen. Vi holder os løbende opdateret omkring valg af materialer og udførelsesmetoder, så vi altid kan imødekomme de ønsker, du måtte have. Kunne du tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, så udarbejder vi også gerne et sådant til dig, så du nemt kan komme i gang med dit lysprojekt.

 

Befinder du dig i Hjørring eller omegn?

Hvis du ønsker at få besøg af professionelle elinstallatører til at lave en gennemgang af din belysning, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Du finder os i Hjørring, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Frederikshavm, Brønderslev og Aalborg.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme