facebook tracking pixel MURERMESTER HENRIK HERREHOLM ApS er Murer i København S | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

MURERMESTER HENRIK HERREHOLM ApS

MURERMESTER HENRIK HERREHOLM ApS
CVR: 20721146
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Delosvej 13, 2300 København S
Etableret i 1998
4 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Murer

24anbefalinger

Murermester Holm Aps

Murermester Holm Aps

2640

Murermester Holm- NÅR DET SKAL GØRES ORDENTLIGTSøger I et murerfirma med speciale i badeværelser og reparationer af tage - og ønsker I jer helt fri for organisering af projektet? Så ring efter Murermester Holm fra Hedehusene! Murerfirmaet er drevet af Mathias Holm, som sammen med sin lærling laver alt indendørs og udendørs murerarbejde - dog med særlig ekspertise i totalentrepriser på badeværelser og flisearbejde samt tag- og skorstensopgaver! Vores arbejdsområder:Badeværelser Renovering / Totalentrepriser Tagarbejde - Tegl og skorsten Forsikringsskader Service for bl.a. kirker, boligselskaber og skoler mm. Renovering af facader, herunder fugning, filtsning og pudsarbejder.Et badeværelse er meget mere et rum - et badeværelse er velvære! Med det helt rigtige badeværelse får du et sted, hvor du har mulighed for at slappe af og pleje dig selv, når der er tid til det. Hvert menneske - hver sin indretningssmag, og løsningsmulighederne er mange. Vi kombinerer dine ønsker med høj faglig ekspertise, og vi går op i, at selv den mindste mosaiksten er lagt til perfektion! Da vi samarbejder med dygtige håndværkere i lokalområdet, kan vi både stå for hele entreprisen og planlægge projektet uden spild af kostbar tid.Altid til tiden - altid på telefonenHos Murermester Holm kommer vi til tiden, rydder altid op efter os selv og går aldrig på kompromis med kvalitet. Ring til os, hvis du har brug for råd eller ønsker et uforpligtende tilbud. Telefonen er åben alle ugens dage og alle timer på døgnet.

37anbefalinger

NDH Entreprise v/Nikolaj Dam Hansen

NDH Entreprise v/Nikolaj Dam Hansen

4683

NDH Entreprise v/Nikolaj Dam Hansen- vi holder til i Rønnede og løser opgaver på hele SjællandTrænger indkørslen til en opfriskning, eller drømmer du om at kunne nyde sommeren i solen på en nylagt terrasse med udsigt over din nye, elegante have? Uanset omfanget af dine opgaver kan vi klare dem hos NDH Entreprise, og vi sørger for at resultatet bliver præcis, som du ønsker dig. Vi løser mange forskellige opgaver, entreprenør- og anlægsarbejde. Overordnet set dækker vores kompetencer det meste indenfor:Belægning / Brolægning Anlægsgartneri Mindre tømrer opgaver fx; Hegn/plankeværk, havelåger, skur/carport, vindues udskiftning m.m. Klipning af hæk Træfældning Såning af græs  Etablering af plæner med rullegræsViden, kvalitet, forståelse og god serviceSiden NDH Entreprise blev oprettet i 2011, har vi været et firma i konstant udvikling. Vi stræber nemlig hele tiden efter at optimere vores løsninger, så du kan få mest mulig glæde af dem i mange år fremover.Nøgleværdier Kundeservice, perfektion og tidsplan er nøgleordene for NDH Entreprise.Vi går nemlig aldrig på kompromis med service eller kvalitet, af hverken arbejde eller produkter. Vi sørger for at opfylde kundens ønsker og behov samt give råd og vejledning. Det er kort sagt opskriften på, hvordan vi sikrer, at vores resultater er 100% tilfredsstillende HVER gang.Tøv ikke med at kontakte os - vi dækker hele Sjælland og giver gratis, uforpligtende tilbud.

20anbefalinger

Bad Bolig & Bygningsrenovering

Bad Bolig & Bygningsrenovering

2880

Bad Bolig & Bygningsrenovering– en aftale er en aftale!Bad Bolig & Bygningsrenovering er et entreprenørfirma, der har eksisteret siden 2005, og vi udfører alle former for bygningsrenovering. Vi har fokus på godt håndværk og på at overholde den tidsplan, der er lagt – en aftale er en aftale!Vi laver eksempelvis: Badeværelser Køkkener Bryggerser Kældre Udnyttelse af førstesaleTovholder på dine byggeprojekterVi beskæftiger os primært med renovering og ombygning af boliger i totalentrepriser, hvor vi kun samarbejder med firmaer, der benytter danske håndværkere. Ved at lade os have den overordnede styring af dine byggeprojekter, skal du kun koncentrere dig om at nyde det gode resultat til sidst - vi klarer koordineringen og logistikken, så alt forløber så hurtigt og let som muligt. Anbefalinger og garantiVi er medlem af Dansk Byggeri/Byg Garanti, hvilket gør, at du altid kan føle dig sikker ved at vælge os. En mindst ligeså vigtig garanti for vores arbejde er de mange anbefalinger, som vi er heldige at få fra vores kunder. Læs for eksempel nogle af dem herunder, og tøv ikke med at give os et kald næste gang, du står overfor en renoveringsopgave i dit hjem.

58anbefalinger

Pro Byggeservice ApS

Pro Byggeservice ApS

2630

Pro Byggeservice - Professionel og unik facaderenovering Skal du have frisket facaden op eller lavet energibesparende hulmursisolering? Eller er det måske taget eller badeværelset, som trænger til en kærlig hånd? Så kontakt murerfirmaet Pro Byggeservice fra Taastrup. Her leverer vi den ypperste kvalitet, både hvad angår håndværk og materialer - og det hele får du til en meget konkurrencedygtig pris. Der er garantiordning gennem Dansk Byggeri.Pro Byggeservice tilbyder: Facadeisolering Facaderenovering Tag Badeværelser og fliser Pudse- og fugearbejdeNomineret som Årets Murer 2015 Firmaet er drevet af mig, Hasan Özkul, der har haft mursten i hånden, helt siden jeg var 14 år. Jeg har altid haft en drøm om at starte mit eget firma og efter en årrække som svend, sprang jeg ud i det. Og mine kunder er tilsyneladende glade for mit arbejde, for jeg blev i 2015 nomineret som Årets Murer. Jeg driver værket selv, men er en del af et kompetent team af dygtige håndværkere. Derfor kan jeg sagtens være tovholder på store projekter såsom totalentrepriser.Kunden er altid i centrum Kundernes behov sættes altid først hos Pro Byggeservice! Dine idéer forvandles til et velorganiseret projekt, som styres med professionel hånd og stor omhu. Du kan føle dig helt tryg, for du får vejledning og rådgivning gennem hele processen - og du kan se frem til en langtidsholdbar løsning, som både du og jeg kan være meget stolte af.København, Roskilde og Nordsjælland Pro Byggeservice kører både ud til private kunder og virksomheder i København, Roskilde og i Nordsjælland! Ring, og aftal en tid for et uforpligtende tilbud. Det koster ikke mere end en kop kaffe!Pro Byggeservice startede som enkeltmandsvirksomhed i 2013, men i 2016 overgik vi til at være et anpartsselskab. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før 2016, som er vores formelle etableringsår.

37anbefalinger

AJ-Byg ApS

AJ-Byg ApS

2750

AJ-Byg ApS - alt i murer- og tømrerarbejde Skal du have renoveret badeværelset, monteret et nyt køkken eller måske have lavet en tilbygning til huset? Så kan du spare tid og bøvl ved at få et enkelt firma til at klare det, hvis du tager fat i AJ-Byg. Vi har nemlig etableret os som en kombination af et tømrer- og et murerfirma, hvilket betyder, at vi kan klare ovenstående samt en lang række andre opgaver på en egen hånd. Vi garanterer, at du er i gode hænder! Vi kender hinanden godt - ja faktisk har vi kendt hinanden, siden vi gik i vuggestue - og vi har arbejdet sammen i mange år. Vi har begge to over 13 års erfaring, og vi har derudover det tilfælles, at vi er perfektionister. AJ-Byg gennemgår i øjeblikket stor udvikling, og det er glædeligt for os at kunne oplyse, at vi i 2018 er gået fra to til seks ansatte. Vi arbejder hele tiden på at vokse os større med kompetence på tværs af faglighed for at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Tag fat i os, hvis du skal have lavet noget af følgende:- Tilbygninger- Overstrygning og understrygning af tegltag- Fliser og klinker- Facade- og skorstensrenovering- Reparation af sætningsskader- Bad og toilet- Hovedentrepriser- Døre og vinduer- Gulve- Tagopgaver- Køkkener- IsoleringFå besøg af et par gentlemen Vi har lagt os fast på at være en modvægt til det til tider lidt blakkede ry, håndværkere har fået. Det er en selvfølge, at vi møder op til det aftalte tidspunkt. Vi sørger også for at holde dig opdateret om projektets fremgang, og når vi er færdige, rydder vi naturligvis pænt op efter os.AJ-Byg var tidligere en enkeltmandsvirksomhed, men i 2015 overgik vi til at være et anpartsselskab. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før 2015, som er vores formelle etableringsår.

1anbefalinger

Joka ApS

Joka ApS

4600

Joka ApS er dit lokale tømrer- og murerfirma i Køge, der hjælper med at udføre opgaver for både privat- og erhvervskunder. Vi har mere end 35 års erfaring inden for branchen og kan derfor hjælpe dig frem til løsninger i høj faglig kvalitet, med et kreativt og personligt touch, som du vil kunne få glæde af mange år frem.Et godt samarbejde er helt afgørende Hos Joka ApS går vi op i, at arbejdet bliver udført korrekt og efter vores kunders ønsker. Derfor bruger vi gerne god tid på at forventningsafstemme opgaven, inden arbejdet udføres, så vi er sikre på, at vi arbejder hen mod det resultat, du havde forestillet dig. Vi vil undervejs have løbende kontakt med dig, så vi hele tiden er sikre på, du er glad og tilfreds, eller om der skal foretages justeringer, for at vi kan indfri dine forventninger.Hos Joka ApS kan du få hjælp til: Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Facaderenovering Udvendig facadeisolering Taglægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Nybyg Køkkenmontage Montering af døre og vinduer Gulvlægning samt reparation af trægulveNår du samarbejder med Joka ApS, kan vi stå for dine tømrer- og murerprojekter uanset størrelsen. Vi tilbyde udelukkende løsninger i høj kvalitet, og derfor kan du altid forvente et godt og solidt resultat, når du vælger at samarbejde med os. Kunne du tænke dig en god faglig samtale med vores dygtige fagmænd og måske også et uforpligtende tilbud på dit boligprojekt, står vi selvfølgelig også til rådighed for dette.Kontakt Joka ApS hvis du vil have styr på dit boligprojekt Hvis du ønsker at lade Joka ApS varetage dine opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at lytte til dine ønsker, og sammen er vi sikre på, vi kan finde en løsning på den opgave, du søger løst. For at komme i kontakt med os skal du blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

13anbefalinger

Per's VVS ApS

Per's VVS ApS

4420

Vi er der altidHos Pers VVS får du solid erfaring, høj faglighed og evnen til at se nye muligheder. Du er sikker på at få dækket dine VVS-behov på hurtig, alsidig og professionel manér.Siden 1993 har vi leveret VVS-løsninger til boligselskaber, virksomheder og private kunder i Holbæk og omegn, lige fra de små til de store opgaver. Vi går op i god kvalitet, og vi ved, at det kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er vores medarbejdere ikke blot faglærte, men de efteruddannes også i ny teknologi, samt de produkter vi leverer.Pers VVS kan hjælpe dig med: Blikarbejde Toilet Støbning af gulv med gulvvarme Installation af varmepumpe Udskiftning, sløjfning eller opgravning af olietank Jordvarme Service på solvarme VentilationHos Pers VVS er vi 20 fuldt uddannede VVS-montører samt lærlinge og administrativt personale. Vi har også eget værksted og vagtservice med servicevogne klar til at køre og og hjælpe når, du har brug for det og lokummet brænder.Et sikkert valgVi er medlem af Dansk VVS Garantiordning og er Ørsted Service Partner. Som medlem af brancheforeningen TEKNIQ giver vi samtidigt vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører.Kontakt os endelig! Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

13anbefalinger

A1 TAGBYG ApS

A1 TAGBYG ApS

4100

A1 Tagbyg apS- din specialiserede tagdækker på SjællandHar du et par løse tagsten på dit tag, eller er det på tide at få lagt et helt nyt tegltag? Så er det mig, du skal have fat i, hvis du vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. De seneste 27 år har jeg brugt på at specialisere mig som tagdækker og har i dag erfaringen og kompetencerne til at løse enhver opgave inden for tagdækning.Stort som småtMit navn er Thomas, og jeg har drevet mit eget firma i 2,5 år nu sammen med en enkelt ansat. Vi dækker tage på hele Sjælland, og vi klarer alt fra småreparationer til selv helt store opgaver. Vi er i høj grad specialiserede inden for tagdækning med lertegl og betontegl.Vores profil kort fortalt:- 27 års erfaring - Specialiserede i tagdækning med ler -og betontegl- Får næsten aldrig reklamationer- Dækker hele Sjælland- Ren og ryddelig byggepladsTager vores arbejde seriøstIngen er fejlfri, men jeg kan uden tøven sige, at vi meget sjældent begår fejl. Vi sætter en store ære i vores fag, og udover at vi altid prøver at gøre kunderne tilfredse, er det ligeledes et spørgsmål om faglig stolthed. På samme vis er det os magtpåliggende at holde en ren og rydelig arbejdsplads. Både af hensyn til dig som kunde, men lige så meget for os selv, da det er den eneste måde, vi kan arbejde på.Ring, så giver vi med glæde et uforpligtende tilbud på opgaven.

20anbefalinger

Murermester Nicki Sørensen ApS

Murermester Nicki Sørensen ApS

3670

Trænger badeværelset til en modernisering, husets facade til en pudsning eller skorstenen på taget til en fornyelse, så er du kommet til den helt rigtige håndværker. Med mere end 10 år i branchen er jeg din fagmand til udførelsen af dine mureropgaver. Jeg kan løse enhver opgave indenfor faget og tager gerne imod nye udfordringer.Jeg, Murermester Nicki N. Sørensen, kan hjælpe dig med: Fliser og klinker Støbning af gulv med gulvvarme Alt murerarbejde inde og ude Facade- og skorstensrenovering Reparation af sætningsskader Stillads Udvendig facadeisolering Mindre dagsopgaverDerudover tilbyder jeg også hovedentreprise på bl.a.: Bad og toilet Garager og carporteTil større byggeprojekter har jeg faste samarbejdspartnere, som alle udfører deres arbejde med fokus på kvaliteten fra start til slut. Jeg tror ikke på, at der kommer noget godt ud af at skynde sig igennem arbejdsdagen, for så opstår der fejl og mangler, og det går ud over kvaliteten. Jeg stiller høje krav til mig selv og mine samarbejdspartnere, så mine kunder altid modtager det bedste resultat, som de bliver glade for.Du finder Murermester Nicki N. Sørensen Skal jeg varetage dit næste byggeprojekt, så kontakt mig allerede i dag. Jeg giver alle mine kunder et uforpligtende tilbud på opgaven. Du finder mig i Stenløse, hvor jeg udfører det meste af mit arbejde, men jeg kører både i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland. Murermester Nicki N. Sørensen er din sikkerhed for professionelt håndværk og en service helt i top!Murermester Nicki Sørensen startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2012, men i 2020 overgik vi til at være et anpartsselskab. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før 2020, som er vores formelle etableringsår.

27anbefalinger

ABC-Lut Totalentreprise

ABC-Lut Totalentreprise

3540

ABC-LUT Totalentreprise- Den absolut bedste løsning på komplette byggeprojekterABC-LUT Totalentreprise er et altomfavnende firma med mange års erfaring indenfor entreprenør-, tømrer-, og malerarbejde. Her får du altså hele pakken i forbindelse med et byggeprojekt, og vi ikke bare lytter til dine ønsker - vi kommer også med dybdegående vejledning og rådgivning, hvorefter vi i dialog med dig udformer den mest optimale løsning.Vi tilbyder et bredt udvalg af arbejdsopgaver:- Tilbygninger- Tagarbejde- Gulvarbejde- Malerarbejde- Belægningsarbejde- Badeværelse og køkken- Vinduer og døreVi undgår spildtidFirmaet består af en bred vifte af veluddannede fagfolk indenfor tømrer-, murer-, maler- og gulvbranchen, som alle går meget op i at lave deres del af arbejdet til din fulde tilfredshed. Skal du eksempelvis have lavet en overetage, tager vi hvert punkt skridt for skridt - først taget, så gulvarbejde, derefter maling af vægge og eventuelt nybyg af badeværelse. Ved el-arbejde samarbejder vi med en dygtig og autoriseret elektriker.Fordelen ved vores virksomhedsstruktur er, at du aldrig skal vente på, at den næste håndværker kommer. Vi koordinerer tingene meget effektivt, så der aldrig opstår spildtid. Men det er ikke den eneste grund til vælge os. Alle opgaverne bliver samlet på én regning, hvilket gør det nemt og overskueligt for dig.Kompetent rådgivning skaber de bedste løsningerHos ABC-LUT Totalentreprise kan alt lade sig gøre - og den rigtige rådgivning skaber uden tvivl de bedste løsninger. Kontakt os i dag for et godt tilbud - vi glæder os til at høre fra dig!

104anbefalinger

Vvs Kraft ApS

Vvs Kraft ApS

3300

VVS KRAFT A/S- vi er der på en halv time!Er der sprunget et vandrør, eller virker vandvarmen ikke? Fortvivl ikke - hjælpen er nær! Vi har hele tiden flere vogne ude at køre og kan i de fleste tilfælde være hos dig på en halv time. Vi er godt klædt på til at varetage langt de fleste opgaver, og vi dækker hele Nordsjælland.Kvalitet fremfor altVVS Kraft er et veletableret VVS-firma på 12 ansatte. I staben har vi både montører, rørsmede og blikkenslager, og vi har derfor mange kompetencer, der gør, at vi kan varetage alle slags opgaver inden for faget. Kvalitet er uden sammenligning det vigtigste for os. Vi har stor erfaring, og vi arbejder kun med kvalitetsprodukter. Vi tilbyder følgende ydelser:FjernvarmeserviceGasarbejdeBlikarbejdeAlternative energi (jordvarme, luft ?eller vandanlæg)Vandstik og målerbrøndeSpjældarbejde (dagligs serviceopgaver)Klarer også større opgaverDerudover kan vi også nemt klare større opgaver såsom totalrenovering af et badeværelse. Vi har kontakt til et godt og gennemprøvet sjak, der kender hinanden indbyrdes og arbejder godt sammen. Når vi tager hovedentreprisen på et projekt, kan du derfor forvente at arbejdet forløber gnidningsfrit, effektivt og helt efter planen. Kort fortalt kan du med os bag roret forvente:Hurtig udrykning, hvis uheldet er udeKompetente håndværkereKvalitetsarbejde med kvalitetsprodukterEffektivitet, fleksibilitet og god serviceRing og hør nærmere, vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

17anbefalinger

Murer og VVS-firmaet H.U.S APS

Murer og VVS-firmaet H.U.S APS

2100

H.U.S APS, murer- og VVS-firma er beliggende på Østerbro, og vores kompetencer inden for murerfaget og VVS-arbejde spænder bredt. Vi har over 25 års erfaring i branchen, og de mange udfordringer, vi har mødt i løbet af den tid, har lært os at tilpasse vores løsninger til hver enkelte kundes behov og ønsker. Vi holder os konstant opdateret med de nyeste produkter, metoder og lovkrav, for på den måde altid at levere den bedst mulige service og vejledning til vores kunder. Hos H.U.S er vi ikke tilfredse, før vores kunder er det. Vi baserer alle vores løsninger på kundens ønsker og kommer med gode råd og byggevejledning, så vi sammen kan opnå den bedste løsning, de laveste priser og den højeste kvalitet. Vi har rig erfaring med arbejde for både private og andels- og ejerforeninger – ingen opgave er for lille eller for stor. Vi har især specialiseret os i:Badeværelser Alt inden for tage – renoveringer, nye tage, understrygning, etc. Ny- og tilbygninger Facadebehandling og isoleringH.U.S. Aps  Murerfirma er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri.

5anbefalinger

Øvejens Murer ApS

Øvejens Murer ApS

3550

Øvejens Murer ApSMurerarbejde med funktionalitetØvejens Murer er et lille firma, der laver murerarbejde i stor stil. Vores stilsikre håndværk har ført os til blandt andet København Rådhus og Københavns Almindelige Boligselskab samt til mange private boligejere og virksomheder nord for København. Når vi giver et tilbud på et stykke murerarbejde laver vi også design- og indretningsforslag, hvis du ønsker det. Målet er, at du den bedste samlede oplevelse af vores håndværk.En murer med stilVi laver alt inden for murerarbejde, og når vi taler om vores håndværk, indebærer det også faglig rådgivning, små tips og gode forslag og ideer til indretning, hvis du ønsker det. Derfor kan vi både hjælpe dig med at få sat dit personlige præg på din bolig og øge dens værdi betydeligt. Vi udfører:- Nybygning og renovering- Badeværelser og bryggers- Pudsearbejde- Opbygning af gasbetonvægge- Muring af facader- Efterisolering - Flisearbejde- Facadearbejde- Total entrepriseVi respekterer din tidVi er ikke den billigste murer på markedet, for vi går aldrig på kompromis med dine kvalitetskrav eller din tid. Det betyder, at vi leverer et produkt til den aftalte pris og sikrer os, at du er glad for resultatet. Øvejens Murer er medlem af BYG garanti og lægger vægt på, at den opgave, vi har skitseret for dig, bliver udført - tilbuddet er nemlig vores arbejdsseddel fra start til slut. Selvfølgelig håber vi, at du kvitterer med at fortælle om os til naboen, genboen og vennerne bagefter.Men start med at ringe til os i dag, og lad os få en snak om, hvad du har brug for.

54anbefalinger

Murermester Casper Larsen ApS

Murermester Casper Larsen ApS

2740

Murermester Casper Larsen ApS- Dygtigt håndværk og god kundeplejeKvalitet og tryghed følger med murerfirmaet Murermester Casper Larsen ApS, som har oparbejdet erfaring gennem flere årtier. Da vi er vant til at udføre alt fra små til store mureropgaver, er vi det helt rigtige valg, uanset om projektet omhandler nybyggeri, ombygning, badeværelser eller forsikringsskader. Vi klarer alt slags murerarbejde: - Totalentrepriser- Badeværelser og flisearbejde- Renovering og nybyg- Facadeisolering og pudseopgaver- Tilbygninger- Forsikringsskader Hvem er Casper Larsen?Murermester Casper Larsen er drevet af manden under samme navn, som er en garvet håndværker, der har haft sin gang i murerbranchen siden 1999. Siden 2006 har Casper Larsen kørt som selvstændig, og i 2012 blev firmaet Murermester Casper Larsen en realitet. Firmaet omfatter i dag fire hårdtarbejdende mænd, som overholder alle mødeaftaler og rydder ordentligt op efter sig. Skulle det glippe, fordi én bliver syg, eller fordi der er kø på motorvejen, så ringer vi selvfølgelig og informerer jer om situationen. Og hvor langt kører vi? Jaa, såmænd både i ind- og udland, såfremt at opgaven kan svare sig for dig og for os. Hvem servicerer vi?Vores kunder er primært private, men vi udfører også arbejde for bolig- og forsikringsselskaber. Derudover har vi også stor ekspertise som underentreprenør for større erhvervskunder. Uanset hvem du er, er der god garanti, for vi er medlem af Dansk Håndværk.

21anbefalinger

Murermester Kasper Holst

Murermester Kasper Holst

2880

Murermester Kasper Holst- din kvalitetsmurer  Skal kvaliteten være i top, så er det Murermester Kasper Holst, du skal have fat i til din næste mureropgave. Hos os er det nemlig den høje kvalitetsbevidsthed i arbejdet, der sikrer de mange flotte anbefalinger, vi får, og vi går benhårdt efter en kundetilfredshed på 100%. Alle typer murerarbejdeVi laver alle former for mureropgaver - lige fra fliselægning og pudsreparationer til nyopmuring og facaderenovering. Der er således hverken opgaver, der er for store eller for små, og for os er der ikke noget arbejde, som er mere interessant end andet. Vi lægger hele sjælen i opgaven uanset omfang, og da mester selv er med i alle faser af projektet sikres du - foruden den høje kvalitet - en god, løbende kontakt fra start til slut.  Vores services dækker overordnet:• Grundig, professionel rådgivning• Renoveringsopgaver - blandt andet af facader• Fliselægning - for eksempel i køkken og bad• Nyopmuring• TotalentrepriserDet store overblikStår du over for et større byggeprojekt, kan vi ved en totalentreprise sørge for, at det hele går op i en højere enhed. Vi har gode, stabile samarbejdspartnere at trække på, så du kan trygt læne dig tilbage og glæde dig til at nyde det færdige resultat. Kvalitet til hele KøbenhavnsområdetVi dækker København og omegn og kører derudover selvfølgelig også gerne længere for den rigtige opgave. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en kvalitetsbevidst murer til dit næste byggeprojekt.

6anbefalinger

Murermester Jørgen Madsen A/S

Murermester Jørgen Madsen A/S

4400

Murermester Jørgen Madsen A/S- så ved du, tingene er i ordenDet kan godt være, at vi ikke er de eneste, der går op i at levere kvalitetsarbejde. Ikke desto mindre er det, det endegyldige mål for hver eneste opgave vi udfører, og sådan har det været siden 1960, da firmaet blev etableret. Familiefirma med et godt ryVi er nemlig et godt gammeldags familiefirma, der udemærket ved, at det ikke alene handler om at udføre en mureropgave i høj kvalitet - det handler om at være konsistent og at kunne blive ved med at gøre det. Vi er mellem 8-10 ansatte i firmaet, og mange af os har for længst fejret 20 års jubilæum. Gennem årene har vi opbygget et stærkt renommé, og vi er blevet kendt som firmaet, der leverer varen - hver gang! Vi kan klare alle opgaver, store og små, inden for:- Murerarbejde- Tagarbejde- Jord- og betonarbejde- Kloakarbejde- Opsætning og lægning af klinker og fliser- Restaurering af gamle ejendommeEr begyndelsen god...En af hemmelighederne bag vores succes er, at vi altid sætter os grundigt ind i tingene, inden vi starter byggeriet. Vi tror på, at hastværk er lastværk, og at godt begyndt er halvt fuldendt. Vi stiller høje krav til hinanden, og da vi er en solid flok af dygtige murere, kan vi altid finde den rette mand til den enkelte opgave.Som ekstra garanti for dig er vi endvidere medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen.

1anbefalinger

FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN

FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN

3250

FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN- Vi vil lave ordentligt håndværk, hvor der ikke er tvivl om kvalitetenSom kunde hos FORM OG BYG ved Niels Otto Jensen, vil du opdage, at vi i vores arbejde lægger vægt på kvaliteten, den gode service og høj kompetence, og så er vi kendte for at overholde vores aftaler og deadlines.Alt arbejde inden for murer- og betonarbejdeVi beskæftiger os med alt inden for murer- og håndværksopgaver, blandt andet kan vi hjælpe inden for denne vifte af opgaver: • Murerarbejde• Tagarbejde• Nybyg, ombygning og tilbygning• BygningseftersynOg så er vi specialister i terrazzo som én af de få i Danmark. Terrazzo er både et smukt og slidstærkt byggemateriale, så hvis du overvejer dette materiale, så er vi de bedste til at håndtere opgaven og rådgivning.Vores arbejde godkendes altidVi er i alt fem mand i teamet, der primært tager sig af opgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kvaliteten skal altid være i orden, når vi udfører et job, og derfor er Niels Otto Jensen altid sidste mand til at kigge arbejdet igennem, så både vi og kunden er tilfredse.Som en ekstra sikkerhed for vores kunder er vi medlem af Byg Garanti, hvilket både skaber tryghed og tillid til, at vi ikke leverer et ufærdigt stykke arbejde.Noget for dig? Vi har ikke kun erfaringen, vi har også evnerne, det gode ry og en arbejdsmoral der gør, at vi er det rigtige valg for dig.

0anbefalinger

Arden Murer- & Malerfirma

Arden Murer- & Malerfirma

9510

Murer og maler med mange års erfaringHvis du leder efter en dygtig murer i omegnen af Tjele, Hobro og Randers, behøver du ikke at lede mere. Hos Arden Murer- og Malerfirma har vi nemlig en murer med omkring 30 års erfaring i branchen. Han har derfor styr på sit håndværk.I Arden Murer- og Malerfirma arbejder vi meget omkring Hobro, Randers og Aalborg. Vi har derfor et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere i området og har et godt forhold til de forskellige myndigheder. Vi kan selvfølgelig også udføre opgaver uden for det nævnte område.Om Arden Murer- og MalerfirmaArden Murer- og Malerfirma Aps er et kvalitetsbevidst firma, som udfører traditionelt murer- og malerarbejde. Vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som sætter kvalitet højere end kvantitet.Kvalitetsarbejde til gode priserVi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.? Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.Ved ældre byggeri laver vi det efter gamle håndværksprincipper. Ved nybyggeri efter de mest moderne teknikker. Det afhænger af opgaven, vi står overfor.Arden Murer- og Malerfirma udfører bl.a. disse opgaver: Totalentrepriser Facaderenoveringer Nybygninger og ombygninger Renovering af badeværelser Murede stik og hvlvinger Renovering med jurakalk og hydrauliske mørtler i fredede bygninger Skalmuring af ejendomme Indervægge Opbygning af inder- og skillevægge i gasbeton Specialdesignede badeværelser, eksempelvis med glasbyggestenKontakt os i dagStår du overfor et nyt projekt, du skal have løst, så er vi klar på at hjælpe dig fra start til slut. Vi er altid klar på at rådgive dig om dit projekt, så du kommer rigtig godt fra start. Ring til os og få et tilbud på din næste opgave. Vi sikrer et godt resultat og den bedste service.

0anbefalinger

MultiMurerMaler

MultiMurerMaler

6990

MultiMurerMaler - erfarent og professionelt murer- og malerarbejdeVælger du os til at løse din murer- eller maleropgave, er du sikret et veludført resultat. Med 20 års erfaring på bagen er vi hos MultiMurerMaler et sikkert valg, da du får en pålidelig murer og maler, som kan løse din opgave til perfektion. Vi er førende i branchen inden for microcement og epoxygulve.Jeg vægter kvalitetsarbejde meget højt og går derfor detaljeorienteret og omhyggeligt til værks, når jeg udfører din opgave. Samtidig er jeg prisbevidst og kan lave et godt tilbud til dig.Vi løser både maleropgaver og mureropgaverMin makker og jeg udgør et stærkt team, som kan løse alle maler- og mureropgaver - både udendørs og indendørs. Skal husets facade renoveres og males eller skal du have lavet indendørs murerarbejde og malerarbejde? Vi udfører mange typer opgaver - eksempelvis: Indendørs maling Udendørs maling Maling af gulve Opsætning af tapeter Fliser og klinker Al udendørs og indendørs murerarbejde Epoxygulve Fra 2021 begynder vi desuden at lave swimmingpoolsUanset din opgave er vi klar til at hjælpe. Kontakt os - så tager vi en uforpligtende snak.MultiMurerMaler arbejder i hele landetStår du med en opgave, som du gerne vil have løst, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører ud i hele Danmark og løser alle maleropgaver og mureropgaver.Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din opgave.

0anbefalinger

MRH Entreprenøren

MRH Entreprenøren

9800

MRH Entreprenøren er en virksomhed, som startede tilbage i 2009 under navnet M H Græs med hovedsageligt græsslåning. Sidenhen er firmaet blevet til MRH Entreprenøren, som beskæftiger sig med alt forefaldende entreprenørarbejde. Vi løser alle opgaver inden for jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde.Mit navn er Morten og jeg er indehaver af MRH Entreprenøren. Jeg er garant for godt håndværk og veludført arbejde. Det er vigtigt for mig at aflevere et stykke arbejde, som jeg kan være stolt af, og som mine kunder bliver glade for. Som person er jeg glad, rolig og smilende og i godt humør. Det håber jeg smitter af, og at mine kunder får en tryg og god oplevelse, så de også får et smil på læben.Jeg overholder aftaler og kommer til den aftalte tid. Når jeg er færdig med selve arbejdet, så sørger jeg for at rydde godt og pænt op - ellers er opgaven jo reelt ikke færdig, synes jeg.MRH Entreprenøren udfører bl.a. disse opgaver: Jord- og betonarbejde Anlægsgartnerarbejde Planering Haveservice Træfældning og beskæringer Brolægning BelægningMRH Entreprenøren - din entreprenør i NordjyllandVi holder til i Hjørring, og herfra dækker vi hele Nordjylland og arbejder fx ofte i Sindal og Hirtshals. Skal vi også løse en opgave for dig?Ønsker du vores hjælp til jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde, eller har du spørgsmål til vores ydelser? Eller er du klar til at gå i gang og ønsker et uforpligtende tilbud? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Indtast de få oplysninger i vores kontaktformular, eller giv os et kald. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send