Kunde billede

Dan Kristensen

September 2019

Udvidelse af terasse
Udvidelse af terasse i flere niveauer, med spa område
Læs mere  

Murer og belægningsfirmaet

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Dan Kristensen

September 2019

5,0/5
Udvidelse af terasse
Udvidelse af terasse i flere niveauer, med spa område Læs mere  

Murer og belægningsfirmaet

I Havndal finder du Murer og belægningsfirmaet, der beskæftiger sig med alle opgaver inden for murerfaget. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe kunder frem til de bedste resultater, og du kan derfor forvente et godt resultat, når du beder os om hjælp til udførelsen af dit projekt. Har du en opgave, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Murer og belægningsfirmaet og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater. 

 

Vi lytter til dine behov 

Når du beder om hjælp fra Murer og belægningsfirmaet til udførelsen af dine projekter, er det vigtigt for os at skabe et godt og sikkert samarbejde for vores kunder, hvor du er tryg og glad. Vi starter derfor alle vores projekter op med at tage en god dialog med vores kunder, hvor vi lytter til de behov, du har til det kommende projekts resultat. Ud fra dine ønsker og behov finder vi en løsning, der lever op til dine forventninger. Det mener vi giver de mest tilfredse og glade kunder. 

 

Hos Murer og belægningsfirmaet kan du få hjælp til:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Stenterrasser 
  • Facaderenovering 
  • Kalkning 
  • Omfugning 
  • Udvendig facadeisolering 
  • Bad og toilet 
  • Støbning af gulv med gulvvarme 

 

Uanset om du søger vores hjælp til at løse et større eller et mindre projekt, så er vi hos Murer og belægningsfirmaet klar til at hjælpe med at løse dine projekter. Vores fagligt stærke murere har stor rutine inden for de fleste opgaver, og vi er derfor sikre på, vi kan finde en løsning, som du vil blive glad for. Står du med et projekt, som du søger en fagmands vurdering af, og måske et uforpligtende tilbud, så står vi også gerne til rådighed for udarbejdelsen af dette, helt gratis.

 

Kom godt i gang med dit boligprojekt!

Hvis du ønsker at komme i gang med dit projekt, så kontakt Murer og belægningsfirmaet og lad os hjælpe dig med varetagelsen af din opgave. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder Murer og belægningsfirmaet i Havndal, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Randers, Viborg og Bjerringbro. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme