facebook tracking pixelMm Tømrer ApS er Tømrer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Mm Tømrer ApS

MM Tømrer ApS
- kvalitet, der kan ses!

Der ligger mere end 20 års erfaring til grund, når jeg løser tømreropgaver rundt om på Midtsjælland. Mit fokus er at skabe funktionelle løsninger, der modsvarer dine forventninger, som passer naturligt ind i sammenhængen og virker efter hensigten.

Godt tømrerarbejde til alle, der er interesserede
Mit navn er Mikael Mortensen, og jeg og mine kompetencer står til rådighed for enhver, der er interesseret - det være sig private, boligforeninger og virksomheder. Større opgaver er heller ikke noget problem, da jeg har mange gode samarbejdspartnere, jeg kan trække på.

Jeg har erfaring inden for:
• Opsætning af køkken
• Nyt tag
• Døre og vinduer
• Renovering
• Nybyg, tilbyg og ombyg

Stor erfaring i køkkener og tage
Jeg har tidligere kørt som montør for Invita Køkkener og har derudover lavet et væld af tage gennem mine mange år i faget. Udover at lave tingene korrekt efter forskrifterne, kan du også være sikker på, at du får det resultat, du forventer.

Bygger på tillid
Jeg går nemlig højt op i at skabe en god og tillidsvækkende relation til mine kunder, så vi kan snakke åbent om tingene og sige det, som det er. Af samme grund har jeg et princip om, at jeg ikke sender en faktura, før alt er, som det skal være.

Jeg er medlem af dansk byggeri, og selvom jeg normalt holder mig til området omkring Køge og Roskilde, kører jeg også gerne længere ud til en spændende opgave.

Tags

Mikael Mortensen

CVR: 36963166

Vestergade 8
4130Viby Sjælland

Etableret i 2013
3 ansatte

Del Mm Tømrer ApS på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

15

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Mikael Mortensen, Mm Tømrer ApS

Del Mm Tømrer ApS på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Mm Tømrer ApS

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

Håndværker

Mm Tømrer ApS

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.9 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Mm Tømrer ApS

19 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Mm Tømrer ApS :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Mm Tømrer ApS
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.9

Baseret på 19 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

100 %

Overholder budgettet

100 %

Ryder godt op efter sig

97 %

Overholder aftaler

100 %

Er god til at lytte til kunden

98 %

Vil du anbefale os

100 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Mm Tømrer ApS MM Tømrer ApS- kvalitet, der kan ses!Der ligger mere end 20 års erfaring til grund, når jeg løser tømreropgaver rundt om på Midtsjælland. Mit fokus er at skabe funktionelle løsninger, der modsvarer dine forventninger, som passer naturligt ind i sammenhængen og virker efter hensigten.Godt tømrerarbejde til alle, der er interesseredeMit navn er Mikael Mortensen, og jeg og mine kompetencer står til rådighed for enhver, der er interesseret - det være sig private, boligforeninger og virksomheder. Større opgaver er heller ikke noget problem, da jeg har mange gode samarbejdspartnere, jeg kan trække på.Jeg har erfaring inden for:• Opsætning af køkken• Nyt tag• Døre og vinduer• Renovering• Nybyg, tilbyg og ombygStor erfaring i køkkener og tageJeg har tidligere kørt som montør for Invita Køkkener og har derudover lavet et væld af tage gennem mine mange år i faget. Udover at lave tingene korrekt efter forskrifterne, kan du også være sikker på, at du får det resultat, du forventer. Bygger på tillidJeg går nemlig højt op i at skabe en god og tillidsvækkende relation til mine kunder, så vi kan snakke åbent om tingene og sige det, som det er. Af samme grund har jeg et princip om, at jeg ikke sender en faktura, før alt er, som det skal være.Jeg er medlem af dansk byggeri, og selvom jeg normalt holder mig til området omkring Køge og Roskilde, kører jeg også gerne længere ud til en spændende opgave. Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 100 % af tiden Mikael Mortensen Mikael Mortensen 2013-1-1 3 36963166 36963166 25367274https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/39637-250817/10059407717/108841368/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_7487.jpg
4.9 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 19 19
Hurtigt og flot arbejde til rimelig pris. Ovenud tilfreds - flinke folk - og de ryddede pænt op efter sig. March 2020
5
1 5
Nyt eternittag, ny isolering på loft, renovering af tagkonstruktion + forskellige småopgaver. November 2019
4.8
1 5
Jeg er meget tilfreds med resultatet og dialogen omkring opgaven. September 2019
4.8
1 5
Perfekt arbejde ved udskiftning af vinduer i gammelt træhus. Indramning og udskiftning af træ her og der August 2019
5
1 5
Nyt eternit tag, renovering af tagkonstruktion, nye skotrender, Isolering af loft. 166m2 hus. Andre tømreropgaver indendørs og på garage. July 2019
5
1 5
Mikael og Poul leverede en gennemført og gennemtænkt løsning på vægopsætning på et københavnerbadeværelse. Arbejdet kan ikke sættes en finger på, og samtidig var Mikael skarp på at identificere og løse både eksisterende udfordringer og se sammenhænge for hans arbejde for murer, VVS og elektriker som var inde efterfølgende. I alt en rigtig god process udført af nogle rare og fleksible håndværkere. February 2019
5
1 5
Vi fik skiftet nogle glassten ud til et nyt vindue. Mm tømrer kom og gav tilbud og efterfølgende udførte de arbejdet. Alt blev som lovet, jeg kan absolut anbefale mm tømrer meget højt. Det er ikke sidste gang vi vil gøre brug af dem. January 2019
5
1 5
Vi kan varmt anbefale Mikael som tømrer. De udførte arbejde er blevet udført meget tilfredsstillende samt oprydningen da arbejdet var færdigt, samt ikke at forglemme Mikaels tiltalende væsen. January 2019
5
1 5
Vi har fået skiftet vinduer og en skydedør. Lige fra start har det været professionelt. Mikael kom og målte op, og dagen efter lå der et tilbud i mailboksen. Da vi takkede Ja foretog de en kontrolopmåling, og vinduerne blev bestilt. De kom som aftalt ca. 5 uger senere, og allerede 2 dage efter, kom de og monterede dem. Arbejdet er virkelig flot lavet og da prisen endda også var bedre end de andre der havde givet tilbud, så får MM Tømrer ApS min bedste anbefaling. January 2019
5
1 5
Godt arbejde og udført til tiden. Kan klart anbefales October 2018
5
1 5
Vi fik udskiftet vindskederne samt udhængsbrædderne. Arbejdet er udført til vores fulde tilfredsstillelse. MM Tømreren havde hyret en ekstra mand ind, da arbejdet krævede to mand, og begge var yderst behagelige. MM Tømrer kom som lovet og alle aftaler blev overholdt. Vi kan varmt anbefale MM Tømrer. September 2018
5
1 5
Overdækket terrasse, vinduer, tagrende, isoleret September 2018
5
1 5
Mikael kom med gode løsninger på de problemer, der opstod under vejs. Alt arbejde er udført som aftalt på en særdeles professionel og samvittighedsfuld måde. Får vi brug for en tømrer igen bliver det MM Tømrer. July 2018
5
1 5
Michael kan bare det lige fra tilbud til pris og færdig arbejde helt perfægt arbejde kan bestemt anbefales July 2018
5
1 5
Lagt nyt ståltag oven på eksisterende tag, som er meget veludført. Jeg kan virkelig anbefale( MM tømrer) til arbejde, da Michael er en rar person og en dygtig håndværker. April 2018
5
1 5
Virkelig grundig tilbudsgivning, rigtig pålidelig udførelse mht. informationsniveau og deadlines. Selv om vi var udfordret med vejrlig holdt planerne. Ingen økonomiske overraskelser - ud over ekstraarbejder vi selv ordrede. March 2018
5
1 5
Mikael Mortensen har lavet en entrepriseløsning for os med en mængde detaljer der alle er udført i en god kvalitet og et flot finish. Vi har fået fuldstændigt nyrenoveret tagetagen og skiftet spær, lagt tegl, lagt gulv med gulvvarme, 9 ovenlysvinduer og indvendigt gipsarbejde fra gulv til kip. Forbilledlig arbejdsmoral, altid godt humør og en god tone. Alt arbejde Mikael og hans sjak lavede for os er veludført og med sans for detaljer. Vi har anbefalet Mikael til alle der har haft brug for tømreropgaver og vi vil fortsat gøre det. March 2018
5
1 5
super flot arbejde, med fokus på alle detaljer. January 2018
4
1 5
Forhøjning af spær med tykkere isolering, nye tagsten og en kvist. August 2017
5
1 5
Vestergade 8 4130 Denmark