Mlh-Sevi ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Mlh-Sevi ApS

MLH-SEVI ApS

- Din foretrukne alt-mulig-mand


Mangler du en alt-mulig-mand, som kan klare lidt af hvert, kan jeg måske være den person, som du leder efter. Mit navn er Michael Hjort, og jeg lever af at lave diverse opgaver, som gør din hverdag lidt lettere.


Jeg kan blandt andet hjælpe med:


- Haveservice

- Ejendomsservice

- Montage

- Oprydning

- Anlæg & belægning

- Multiservice

- Tømreropgaver

- Flyttearbejde

- Bortkørsel

- Og 117 andre ting


Jeg kan klare de fleste opgaver, og kører primært i Aabenraa, Sønderborg, Dybbøl, Fredericia og Kolding. Du skal selvfølgelig altid være velkommen til at kontakte mig, hvis du bor andet steds, og ønsker mig til din opgave. Sammen kan vi finde ud af, om det er noget, jeg kan hjælpe med.


Konstruktive og kreative løsninger

Som individ er jeg utrolig kreativ og finder ofte på nye idéer. Jeg mener, at vi i fællesskab kan skabe unikke løsninger for dig, hvad enten det er anlæg af haven eller totalrenovering af dit hus. Jeg går konstruktivt til værks, og vil sammen med dig gøre mit bedste for at skabe flotte resultater, som du bliver glad for. Min vigtigste opgave, og det princip jeg arbejder ud fra, er, at have kunden i centrum. Jeg afslutter ikke en opgave, før du som kunde er 100% tilfreds med det endelige resultat.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme