Ml Hus & Have V/ Morten Lund

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ml Hus & Have V/ Morten Lund

ML Hus og have v. Morten Lund

- altmuligmand til alle former for opgaver


Jeg har min egen lille virksomhed, og med snart tyve års erfaring i værktøjskassen findes der ikke det, jeg ikke kan hjælpe dig med. Ligegyldigt hvad, du skal have fikset, så kan du ringe til mig.


Jeg tilbyder blandt andet:  


- Al vedligeholdelsesarbejde til parcelhuse mm.

- Murerarbejde

- Tømreropgaver

- Maleropgaver

- Alt inden for anlæg og have


En glad altmuligmand

Jeg er altid i godt humør, smilende og venlig, og ordet ”nej” findes ikke i min ordbog. Derfor kan jeg fikse og ordne alt for dig, og med min baggrund som entreprenør og mine mange års erfaring kan du regne med et godt og solidt resultat.


Jeg kan klippe din hæk, samle dit nye skab eller male din facade – uanset hvad, så går jeg ikke fra dit hjem, før det hele spiller, og du er tilfreds.


Ring til mig

Når jeg siger ja til en opgave, så udfører jeg den også, og jeg overholder den aftalte deadline. Inden jeg går i gang, lytter jeg til dig og dine behov, og jeg kommer gerne med gode råd.


Jeg holder til i Oure på Sydfyn, men jeg kører snildt længere for at hjælpe dig - så bare ring!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme