MISOLA ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

MISOLA ApS

Står du over for en større renovering, og ønsker du fleksible håndværkere, der leverer til aftalt tid og selvfølgelig inden for budgettet, så er det MISOLA ApS, du skal kontakte. Vi formidler underentreprenører og håndværkere fra EU til danske byggeprojekter. Vi fokuserer udelukkende på at levere kvalitetsløsninger gennem vores kvalificerede og fagligt stærke fagmænd.

 

Vi finder de rigtige fagmænd

Med mange år i branchen har vi kendskab til alverdens byggerier, materialer og metoder. Vi ved, hvad der forventes af fagmændene, og imødekommer altid disse kriterier og ønsker. Når du kontakter os, lytter vi til dit byggeprojekt, og hvilke krav du har til udførelsen. Dernæst finder vi de håndværkere, der er bedst kvalificerede til opgaven, og så kører arbejdet på skinner.  

 

Vi kan tilbyde hjælp inden for mange områder, bl.a.:

  • Isolering
  • Facaderenovering
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Malerarbejde
  • Gulvafslibning
  • Taglægning
  • Tømrerarbejde
  • VVS-opgaver
  • Nedrivning

 

Alle vores services bliver udført i høj kvalitet uanset størrelsen på projektet. Vi varetager både renoveringer, nybyg, tilbygninger og ombygninger.

 

Kvalitet til prisen

Når du beder os om at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at du får en løsning du bliver glad for. Vi kan varetage alle størrelser af opgaver, som vores kunder kommer med. Da vores arbejdskraft kommer fra EU-lande, skal vi gøre opmærksom på, at der tales engelsk, men der er ingen udfordringer ved at vælge os som din samarbejdspartner.

 

Skal vi hjælpe dig med dine opgaver?

Ønsker du, at MISOLA ApS skal hjælpe dig med dit byggeprojekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det. Du finder MISOLA ApS i Odense, og herfra dækker vi trekantsområdet og Fyn.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme