Midtjysk T.M. ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Midtjysk T.M. ApS

Har du brug for hjælp til renoveringen af din bolig? Hos Midtjysk T.M. ApS kan vi hjælpe med dine tømreropgaver, når du ønsker at foretage ændringer i din bolig. Hos os får du gode råd og kyndig vejledning gennem hele forløbet, så du kan være fuldstændig tryg i vores samarbejde. Vi sørger altid for at udføre arbejdet korrekt, så du kan få et pænt og holdbart resultat, som du vil sætte pris på i mange år frem. Har du et projekt, du søger professionelle fagmænd til at varetage, så kontakt Midtjysk T.M. ApS og lad os stå for udførelsen heraf.   

 

Vi kan hjælpe med mange typer af løsninger

Midtjysk T.M. ApS er et nyetableret firma fra 2019, men bag os har vi mere end 30 års erfaring, der sætter os i stand til at indfri de ønsker og forventninger, vores kunder har til deres byggeri. Vi kan derfor stå til rådighed med kreative løsningsforslag, som du måske ikke selv troede var mulige, så du kan få en løsning, du vil blive glad for. Vores lange erfaring har gjort, at vi har stiftet bekendtskab med mange typer af løsninger, og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning, du vil blive glad for.

 

Hos Midtjysk T.M. ApS kan du få hjælp til:

  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Taglægning og tagkviste
  • Fugeteknikeropgaver
  • Køkkenmontage
  • Forsatsvinduer
  • Trappemontage
  • Snedkeropgaver
  • Nybyggeri

 

Uanset størrelsen på dit projekt så er vi hos Midtjysk T.M. ApS klar til at hjælpe dig med udførelsen. Vi står klar til at have en god faglig snak med alle vores kunder og tilbyder også at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud, hvis vores kunder ønsker det.

 

Din lokale tømrer i Gedved

Befinder du dig nær vores lokalområde i Gedved, eller i byer som f.eks. Horsens, Silkeborg, Vejle og Give, så lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater i din bolig.

 

Det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme