Michaels Brolægning

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Michaels Brolægning

Det er et hårdt fysisk job at lægge fliser. For at få et pænt og jævnt resultat skal der bl.a. graves og planeres og det hele skal sidde lige i skabet, for at det bliver et flot resultat. Slip for besværet og hyr en professionel brolægger til at varetage opgaven - så er du garanteret et flot resultat! 

 

Hvad kan du forvente af Michaels Brolægning?

Mit navn er Michael Simonsen og jeg er manden bag firmaet Michaels Brolægning, der siden 2018 har hjulpet kunder med ny belægning. Jeg leverer altid et professionelt resultat som jeg ved du bliver mere end tilfreds med. 

 

Jeg sætter mig altid grundigt ind i mine arbejdsopgaver, og det betyder først og fremmest en god dialog med dig som kunde, om hvordan du godt kunne tænke dig det færdige resultat. Jeg bruger tid på, at undsøge underlaget grundigt forud for arbejdet, så jeg ved hvilken løsning der er den bedste til opgaven. Jeg tilbyder alle mine kunder råd og vejledning ud fra deres ønsker og behov, så de har det bedste grundlag, at træffe deres beslutning ud fra. Det mener jeg er den bedste måde at drive forretning på.

 

Jeg tilbyder at udføre:

  • Opbygning af støttemure
  • Brostensbelægning
  • Kantsten
  • Belægning med betonfliser, skærver, stabilgrus m.m.

 

Så hvis du har brug for en ny indkørsel eller måske en ny terrasse, kan du trygt kontakte Michaels Brolægning til at udføre opgaven. 

 

Kontakt Michaels Brolægning

Ønsker du at vide mere om mine services, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, er du velkommen til at kontakte mig. Mit firma er placeret i Skamby og herfra kører jeg ud til kunder på hele Fyn. Hvis der er brug for det kører jeg også gerne længere. 

 

Jeg glæder mig til at høre om dine projekter!

 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme