MF Multiservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

MF Multiservice

MF Bolig IVS er dit lokale tømrerfirma i Hedensted. Vi har flere års erfaring bag os, og det har sat os i stand til at løse mange forskellige typer af opgaver. Som dit kompetente tømrerfirma står vi klar til at påtage os dit tømrerarbejde og glæder os til at løse de udfordringer, du står over for.   

 

Tæt samarbejde skaber gode resultater

Når du indgår i et samarbejde med MF Bolig IVS, vil du blive mødt af fagligt stærke tømrere, der brænder for at udføre dine opgaver i høj kvalitet. Vi tilpasser os altid vores kunder ønsker og krav, så vores kunder kan få den bedste oplevelse med os som deres samarbejdspartner.

 

Hos MF Bolig IVS mener vi, at de bedste resultater skabes i et godt samarbejde med vores kunder. Derfor afsætter vi altid god tid i starten til at lære vores kunders ønsker og behov at kende og lægge en plan for, hvordan vi løser dem bedst muligt. Vi lytter altid til dine tanker og ønsker og tilbyder selvfølgelig også vores ekspertise, hvis der skulle være behov for det i forbindelse med valg af materialer eller udførelsesmetode.

 

Hos MF Bolig IVS kan du få hjælp til:

 • Renovering og montering af døre og vinduer
 • Forsatsvinduer
 • Køkkenmontage
 • Gulvlægning  
 • Isolering
 • Tilbygninger, udestuer og nybyg
 • Bad og toilet
 • Taglægning
 • Garager og carporte
 • Legepladser
 • Indendørs malerarbejde

 

Samtlige løsninger tilbydes til konkurrencedygtige priser og altid i den samme høje kvalitet. Vi mener, at alle kunder fortjener den bedst mulige løsning, og derfor er det altid den, vi udfører, så vi altid står tilbage med glade og tilfredse kunder. Er du interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på dine opgaver, udarbejder vores dygtige medarbejdere hellere end gerne et sådant til dig, så du kan komme godt i gang med dit boligprojekt.

 

Ønsker du at samarbejde med MF Bolig IVS?

Har du opgaven, så har vi kompetencerne til at løse den. Vores fagligt stærke fagmænd står klar til at imødekomme de ønsker og behov, du måtte have til udførelsen, så du kan komme så nemt igennem dit byggeprojekt som muligt.

 

Vil du nemt og hurtigt i kontakt med os, er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar.

 

Du finder MF Bolig IVS i Hedensted, og herfra kører vi til hele lokalområdet og byer som f.eks. Horsens, Vejle, Kolding og Fredercia.

 

Vi hos MF Bolig IVS glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme