MD Maleren

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

11 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Anders Sandfuss Christensen

November 2017

Maling af træværk på hus
Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt - ... Læs mere  

Kunde billede

Thomas Beck

Juli 2017

Maling af udhæng.
Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.

Håndværker billede

MD Maleren Juli 2017

- Vi er selv godt tilfredse med projektet og har fået taget nogle gode billeder, så andre kan blive inspireret. Klik på billedet og se mere.

Flot malerarbejde af udhæng og gavle på 220 m2 hus i Roskilde

Vh. Michael Duus

Kunde billede

Torsten Mogensen

Juli 2017

Maling af hele huset
Fik afhøvlet gulve og malet vægge og lofter i hele huset mens vi var på ferie - sublim service

Kunde billede

Madsen

April 2017

Malerarbejde inde og ude
MD Maleren har levet fuldstændig op til alle forudgående aftaler, det være sig både arbejdets omfang, forventninger til kvaliteten, tidshorisonten, samt økonomien. Alt blev overholdt og resultaterne s... Læs mere  

Kunde billede

Helle Borg Brasgaard

April 2017

SUPER
MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
Med Ham får du både en super service og...
Læs mere  

Kunde billede

Maiken Beck

April 2017

Maling ude og inde.
Alle aftaler blev overholdt, færdig til tiden tiden og resultatet rigtigt flot. Ville ønske at alle håndværkere kunne leve op til det.
Fik malet gavle, udhæng samt loft i alrum.

Kunde billede

Leif Hansen

April 2017

Malerarbejde
Vi har fået udført komplet malerarbejde i køkken, bryggers, gang og fyrrum med spartling af vægge, opsætning af filt, samt maling af lofter, vægge, paneler og døre. Alt blev udført til vores fulde til... Læs mere  

Kunde billede

Karsten Markussen

April 2017

Udvendig maling
Michael Duus har malet mit udendørs træværk (carport, vinduer, facade, skur etc. )
Og altid med et rigtig godt resultat, job udført til tiden, til aftalt pris og med løbende opfølgning og rigtig g...
Læs mere  

Kunde billede

Bettina Olsen

April 2017

Dygtig og kompetent maler
Giver mine varmest anbefalinger til Michael.
Vi har fået malet hele vores hus indvendigt og det er super flot udført. Desuden overholder Michael de aftaler man har lavet.

Kunde billede

Jens Black

April 2017

Maling
Vi og vires datter har brugt Michael flere gange til opsætning af væv, maling mv.,. Han er pligtopfyldende, rar og overholder alle aftaler, vi kan stærkt anbefale ham. Jens Black

Kunde billede

Aksel Duus

April 2017

Maling af hus / lejlighed
Jeg hyrede MD Maleren til at male både mit nye hus og en lejlighed, som jeg købte nogenlunde samtidig. Begge opgaver blev udført yderst tilfredsstillende, indenfor den aftalte tid og pris. Arbejdet va... Læs mere  

Vis flere 

MD Maleren

MD Maleren
- godt og gedigent malerarbejde

At være maler handler for mig om meget mere end at yde et godt stykke håndværk. Jeg kan godt lide kontakten med kunderne og gør meget ud af at rådgive og være behjælpelig på alle måder. I det hele taget gør jeg, hvad jeg kan, for at du føler sig tryg som kunde, og at du får en positiv oplevelse.

Stærk på de mindre og mellemstore opgaver
Jeg hedder Mike, og jeg startede firmaet op i 2006. Jeg har 10 års erfaring, og jeg påtager mig alle maleropgaver - ude som inde. Jeg står stærkest på de mindre til mellemstore malerprojekter hos private, da jeg gerne vil ud og møde mine kunder face-to-face. Derudover sætter jeg også pris på at have lidt afveksling i arbejdet.

Jeg tilbyder følgende:
• Alt indendørs og udendørs malerarbejde
• Fuldspartling af vægge og lofter
• Opsætning af filt, glasvæv og Rutex
• Punktlighed og kompetent rådgivning

Ærlig og anstændig
Som kunde hos mig, kan du også forvente at blive behandlet med anstændighed og ærlighed. Jeg taler altid klart og præcist og rådgiver kun ud fra, hvad jeg tror du bliver gladest for i det lange løb. Samtidig, er der intet, der flagrer hos mig. Projekterne bliver fulgt til dørs, og jeg forholder mig kritisk til mit arbejde. Og ja - det burde være en selvfølge, men du kan også godt regne med at jeg rydder op efter mig selv.

Ring til mig, hvis du ønsker et fornuftigt tilbud på din maleropgave.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme