Kunde billede

Gene & Henrietta P.

August 2019

Arkitekt tegnet villa
Vi gik ind i et samarbejde med Thorbjørn fra Marfelt Arkitekter i august 2018, og sjældent har vi oplevet så god kundepleje som vi har været ude for her. I starten af skitsearbejdet udfordrede ha
Læs mere  

Kunde billede

Martin Johansson

Juni 2019

Tagboliger
Vi har været igennem et større arkitektforløb med Marfelt Arkitekter, hvor vi har fået udviklet flere tagboliger. Under hele forløbet har vi følt os hørt, og alle udfordringer er blevet løst hurti
Læs mere  

Marfelt Arkitekter

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Kåringer

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Gene & Henrietta P.

August 2019

5,0/5
Arkitekt tegnet villa
Vi gik ind i et samarbejde med Thorbjørn fra Marfelt Arkitekter i augu Læs mere  
Kunde billede

Martin Johansson

Juni 2019

5,0/5
Tagboliger
Vi har været igennem et større arkitektforløb med Marfelt Arkitekter, Læs mere  

Marfelt Arkitekter

Marfelt Arkitekter er en tegnestue, der er baseret på en traditionsbevidste værdier samtidig med, at vi er åbne over for helt nye tilgange til arkitekturen. I vores arbejde involverer vi indretning, strategi og fotografi i vores projekter. Dette kommer til udtryk i nye ideer, hvorved vi kan opnå en helt unik mulighed for at skabe de bedste arkitektoniske rammer.


Se meget mere på vores hjemmeside Marfelt.eu


Hvem er Marfelt Arkitekter?

Vores virksomhedsstruktur er nytænkende, da vi har etableret en dynamisk stab af flere selvstændige med samme mål, men med forskellige kompetencer, således at vi altid kan tilbyde en specialiseret løsning til alle typer projekter.

 

Dette gør os konkurrencedygtige, da vi ikke har udgifter til en stor medarbejderstab, da alle vores projekter udføres af den med den højeste kompetence. På den måde sikrer vi også, at vores kunder får det bedst mulige resultat.

 

Hos os er projektforløbet fuldt transparent, med let forståelig specificering af projektfaserne, udarbejdet materiale og økonomi. Vi tror på, at en komplet forventningsafstemning giver vores kunder den bedste oplevelse. Det skal være nemt at indgå i et samarbejde med os. Derfor vil vores kunder kun blive mødt af én kontaktperson gennem hele forløbet. På den måde er fagmanden altid opdateret på de nyeste ændringer i planerne og du skal ikke være nervøs for, at vigtige informationer går tabt, fordi de ikke når ud til alle samarbejdende parter.

 

Marfelts vision

Vi er visionære og fyrtårne inden for den bæredygtige udvikling i arkitektbranchen og holder altid fingeren på pulsen med henblik på nye løsninger. Nye løsninger som giver sociale, økonomisk og miljømæssige fordele i vores projekter. Vi tilstræber samtidig en skræddersyet løsning i alle projekter.

 

Vores kunder

Har alle det til fælles, at de ønsker en bæredygtig løsning, uanset om den er social, økonomisk, miljømæssig eller en kombination af de tre. Hvis ønsket om bæredygtighed stammer fra et ønske om at spare på varme eller lignede, har vi bæredygtige løsninger i alle prisklasser.

 

Hos Marfelt kan vi tilbyde vores hjælp til bl.a.:

  • Boligbyggeri
  • Ombygninger og renoveringer
  • Erhvervsbyggeri
  • Visualiseringer
  • Aseptisk miljø
  • Byggestyring
  • Rådgivning

 

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Du finder Marfelt Arkitekter i Albertslund, men vi hjælper kunder både i Hovedstaden og på resten af Sjælland.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme