facebook tracking pixel Malermusen er Maler i Harlev J | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

Malermusen

Malermusen
CVR: 30753682
FIRMA STATUS: AKTIV

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Rødlundvej 313, 8462 Harlev J
Etableret i 2012
1 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Maler

21anbefalinger

Per Vigel ApS

Per Vigel ApS

2000

Malermester Per Vigel ApS- Kompetent rådgivning og professionelt malerarbejde Per Vigel ApS har eksisteret siden 1984 og beskæftiger i dag 15-20 malersvende. Vores arbejdsopgaver spænder vidt, fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader, trapper og vinduer og vi løser opgaver for både private og erhverv. Vi har også mulighed for at påtage os rollen som, totalentreprenør, hvor vi med egne tilknyttede samarbejdspartnere i alle håndværksfag koordinerer din opgave. Derudover har vi specialiseret os i maling af træhuse. Per Vigel ApS har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring. Vi står meget gerne til rådighed med rådgivning og vores professionelle faglighed, når du skal træffe valg om dit projekt. Vi er medlem af BygGaranti.Se min hjemmeside her.

5anbefalinger

Malergruppen AS

Malergruppen AS

1430

Trænger boligen eller lokalerne til en opfriskning med nye farver på væggene eller har du en udendørs maleropgave, som vi skal hjælpe med? Hos Malergruppen AS udfører vi alt malerarbejde både ude og inde. Uanset opgaven sætter vi grundighed og kvalitet i højsædet og leverer et flot resultat.Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave og vejleder dig til den rette løsning. Fuld kundetilfredshed er det absolut vigtigste for os. Er du som kunde glad, så er vi glade. Vi lever af glade og tilfredse kunder, som forhåbentlig vælger os igen næste gang, de skal have udført en maleropgave. For at dét sker, skal vi yde god service og perfekt malerarbejde - det er vores målsætning på hver eneste af vores maleropgaver.Malergruppen AS løser alle maleropgaver Alt malerarbejde, inde og ude Fuldspartling Tapetsering Maling af flyttelejligheder Maling i nybyg Løbende vedligeholdelseDin maler i København og resten af SjællandMalergruppen AS holder til i København, og herfra kører vi ud til opgaver i fx Storkøbenhavn og resten af Sjælland, fx Roskilde og Helsingør.Du er altid meget velkommen til at kontakte os - så tager vi en god snak, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Tryk på “Send os din opgave” her på siden - eller ring til os hvis du foretrækker det.Vi glæder os til, forhåbentlig, at høre fra dig, så vi kan komme i gang med malerarbejdet!

1anbefalinger

Asmussen Entreprise & Anlæg

Asmussen Entreprise & Anlæg

6100

Med base i Haderslev udfører vi mange typer af opgaver inden for tømrer-, murer-, anlægsgartner- og malerfaget i lokalområdet samt i Aabenraa, Kolding og Ribe. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at udføre deres arbejde, da vi mener alle skal have adgang til professionelle fagmænd. Hos Asmussen og Bil kan du få hjælp til alle størrelser af opgaver og altid til gode og konkurrencedygtige priser. Altid ordentligt arbejdeNår vi hos Asmussen og Bil påtager os at udføre en opgave, sætter vi en ære i at udføre det bedste resultat. Vi overholder altid alle indgåede aftaler, uanset om der er tale om priser, arbejdstider eller datoen for projektets færdiggørelse. Vi går langt for at få glade kunder og det opnår vi kun ved, at vi viser vores kunder, at vi er et seriøst firma. Det skaber nemlig den afgørende tryghed, der er afgørende for et tillidsfuldt samarbejde. Hos Asmussen og Bil kan vi bl.a. hjælpe med:Brolægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Brolægning med brosten og kantsten Grubning, planering og græssåning Træfældning og stubfræsning Opbygning af støttemure Facaderenovering Isolering Nedrivning Taglægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Montering af døre, vinduer, trapper og køkkener Gulvlægning og støbning af gulv med gulvvarme Fliser og klinkerAlle typer af malerarbejde  Med 15 års erfaring inden for byggebranchen er vi rutineret inden for mange typer af opgaver. Vores kompetencer spænder vidt, og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dine projekter. Vi tilbyder altid vores kunder råd og vejledning uanset hvilken opgave de søger løst. På den måde har kunderne det bedste fundament for at træffe de vigtige beslutninger omkring deres opgaver. Så hvad enten du har brug for en dygtig murer, maler, tømrer eller anlægsgartner, så står Asmussen og Bil klar til at hjælpe dig. Lad os tage en faglig snakHar du lyst til at vide mere om vores services, har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunders behov. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. 

22anbefalinger

Syddansk Håndværkerservice

Syddansk Håndværkerservice

6430

Hos Syddansk Håndværkerservice har vi i mere end 50 år hjulpet kunder med udførelsen af deres boligprojekter. Vi besidder mange kompetencer og kan derfor være behjælpelige både ved større og mindre byggeprojekter. Vores kompetente fagmænd har alle det tilfælles, at de er ansat på baggrund af deres høje niveau. Du er derfor sikker på, at modtage et godt resultat når du beder os om, at varetage dine opgaver. Et halvt århundrede med kvalitetSyddansk Håndværkerservice er en familievirksomhed, der i mere end et halvt århundrede har leveret kvalitetsløsninger til alle kunder. Vi startede som en virksomhed, der fokuserede på gulvlægning, men som senere har udvidet til at varetage flere og større projekter. Gennem hele vores eksistens har vores kunder kunnet kende os på den høje kvalitet, som vi bestræber os på at levere hver eneste gang. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde vores kunder en samlet løsning, hvor samme høje kvalitet er gennemgående.    Hos Syddansk Håndværkerservice kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af: Alt inden for gulvlægning og gulvbehandlinger (vinyl, linoleum, gulvafslibning m. efterbehandlinger som lak, lud, olie og meget mere)  Tømrerarbejde (vinduer, døre, køkkener, renovering, inventar, nybyg, specialopgaver, samt snedkeropgaver, isolering, tagudskiftning m.m.) Alle former for malerarbejde samt opsætning af tapet Murerarbejde (Bad og toilet, nybyg, renovering m.m.)Uanset om du søger hjælp til dit gulv, murer-, maler- eller tømrerarbejde, så kan vi hos Syddansk Håndværkerservice være behjælpelige med udførelsen. Læs mere om os her: Vores kunder er i centrumHos Syddansk Håndværkerservice er ikke to kunder og to opgaver ens. Vi sætter derfor god tid af i den indledende fase, hvor vi lærer vores kunders ønsker og behov at kende. Vi lytter til de krav, der måtte være, og supplerer gerne med gode råd og vejledning, hvis der skulle være behov for dette. Vi tilpasser altid den endelige løsning til vores kunders behov, så den måde passer i stilen, men også økonomisk. Skal vi samarbejde om dine projekter?Har du lyst til at få besøg af Syddansk Håndværkerservice til en god snak om dine projekter, så tøv ikke med kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. 

42anbefalinger

Aarhus Malerforretning ApS

Aarhus Malerforretning ApS

8381

Med os som samarbejdspartnere er dit forestående malerprojekt i rigtig gode hænder. Vores lange erfaring og grundighed gør, at der ikke er en finger at sætte på malerarbejdet. Vi udfører også bundbehandling, som sikrer en høj kvalitet, og gør at malerarbejdet står flot i mange år frem. Klarer alle maleropgaverAarhus Malerforretning Aps har eksisteret siden 2012,men inden da har vi drevet enkeltmands virksomhed siden 1998 og vi har bred erfaring med alle typer af malerarbejde på alle overflader som for eksempelvis facader, vægge, gulve og lofter. Vi maler også på alle typer af materialer. Kort fortalt er vi gode for:- Alt inden for malerfaget (inde og ude)- Bundbehandling- Farverådgivning- Facadebehandling- ErhvervsopgaverEksperter i større projekterHar du større opgaver, evt. i forbindelse med erhverv, er vi også et yderst attraktivt valg. Igennem en årrække har vi udviklet os til eksperter inden for store maleropgaver, som vi løser med en grundighed og en hurtighed, der er eftertragtet blandt kunder, der stiller store krav til høj kvalitet og fleksibilitet.Et godt råd med på vejenVi ved alle sammen, at det til tider kan være svært at vælge den helt rigtige farve, som både skaber det rigtige lys i rummet og matcher stil og interiør. Her kommer vi gerne med gode råd, så du bliver glad for resultatet.Vi holder til i Tilst, lidt uden for Aarhus, og vi servicerer kunder i hele Østjylland. Ring til os, hvis du vil have malerarbejde med lang holdbarhed.

107anbefalinger

Malerfirma Blaaberg

Malerfirma Blaaberg

8361

Malerfirma BlaabergSamvittighedsfuldt og professionelt malerarbejde til tidenHar du brug for en dygtig maler, der kan sit fag, er det mig, du skal komme til. Jeg "lider" nemlig af meget høj faglig stolthed og går op i høj finish. Jeg har været i malerfaget i 30 år, og i 2005 startede jeg Blaaberg Malerfirma, da jeg ønskede at gøre tingene på min egen måde. Godt håndværk og gode manererVi er i dag 2 i firmaet og dækker hele Midtjylland. Når vi besøger dig, tager vi skoene af, dækker af og svarer høfligt på alle spørgsmål, du måtte have. Og det eneste, vi efterlader, er et flottere hjem! Vi har efterhånden udført mange forskellige typer af maleropgaver, og vi har blandt andet ekspertise inden for maling af:- Trappeopgange- Nye og ældre bygninger- Lofter, vægge, træværk og panelerVi arbejder også med brand- og vandskader og udfører vådrumsbehandling.Vi har desuden særlig stor ekspertise inden for:- Glasvæv- filt- og spartelarbejde- Facader og udvendigt træarbejdeVi er medlem af Danske Malermestre, som garanti for det arbejde vi udfører.Gode råd er gratisHos os er kunden i centrum, og vi deler med glæde ud af vores erfaring i spørgsmål om farvevalg, materialevalg eller malingtyper. Har du behov for andre håndværkere, har vi i flere år arbejdet sammen med eksempelvis tømrere og murere, som vi hurtigt kan tilkalde, hvis der er behov for det.

13anbefalinger

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

9000

Ideal Byg v/ Klaus Kristiansen- din tømrermester med sans for detaljenSkal taget skiftes, eller skal du have bygget et perfekt sommerhus på din nyerhvervede grund? Så er jeg den rigtige tømrermester at tage fat på. Jeg løfter både små og store tømreropgaver, og jeg er desuden specialiseret i at renovere boliger, der skal sælges, hvor de små detaljer gør den store forskel.Ideal Byg er:- Tømrermester Klaus Kristiansen- Udlært fra et af Danmarks ældste tømrervirksomheder i 1999- Selvstændig siden 2004Jeg startede firmaet op i 2012, og inden har jeg arbejdet som selvstændig tømrermester i Norge siden 2004. Min kone trak mig dog til hjemstavnen igen efter otte år i Bergen. Der er selvfølgelig nogle forskelle på, hvad man arbejder med, og jeg har derfor både bygget spændende bjælkehytter og lagt tag i 50 kilo tunge sten af skiffer. Det er der ikke så mange håndværkere, der har erfaring med herhjemme. En alsidig håndværkerJeg arbejdede i en årrække som udlært svend for et af Danmarks største sommerhusleverandører, og jeg har derfor bygget sommerhuse på snart sagt alle de danske kyster. Jeg er desuden tilknyttet et firma på freelancebasis, som jeg laver akustikarbejde for, hvilket er blevet lidt af en niche for mig.Personlig og god serviceJeg er stolt af mit håndværk og det kvalitetsarbejde, jeg leverer til mine kunder. Jeg er perfektionistisk, og jeg efterlader altid min arbejdsplads rydelig både undervejs, og når byggeprojektet er færdigt. Jeg gør mit bedste for hver gang at leve op til en høj standard, der selvfølgelig leveres til den aftalte tid. Ved større projekter har jeg en række samarbejdspartnere, som jeg løfter opgaven med i fællesskab. Fordelen ved, at der kun er mig i firmaet er, at det er mig, du har kontakt med fra start til slut. Jeg lægger stor vægt på den personlige kundekontakt. Kontakt mig uforpligtendeJeg kører fra Århus til Skagen – eller gerne endnu længere for den rigtige opgave. Så tøv ikke med at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt.

68anbefalinger

Hougaard Byg ApS

Hougaard Byg ApS

9270

Du er så småt klar til at gå i gang med et stort eller mindre byggeprojekt, men du ved faktisk ikke, hvordan du skal starte, og hvordan du kommer i mål. Måske arbejder du selv i en branche langt væk fra håndværkets kunst?Det gør ikke spor. Vi står klar til at hjælpe dig.Hougaard Byg er en virksomhed, der kan lave alt inden for tømrerarbejde, malerarbejde og murerarbejde. Det er altså Hougaard Byg, du skal have fat i, hvis du ønsker et harmonisk resultat på dit byggeprojekt. Vi har prøvet det tusind gange, og kvalitet er vores varemærke.Til dagligt holder vi til i Klarup, Nordjylland, men vi rykker gerne ud til dit projekt og hjælper med at få det i mål.Få kvalitetshåndværk med Hougaard BygVi er et firma med otte ansatte, som alle er nøje udvalgt til at passe ind i vores mål om, at kvalitet betaler sig. Det vigtigste for os er, at vi leverer kvalitetshåndværk. Vi vil jo så gerne have, at I anbefaler os til andre. Vores håndværkere er perfektionister, og vi gør ikke noget halvt.Hougaard Byg kan tilbyde mange forskellige ydelser, derfor er hver enkelt medarbejder ikke ekspert i det hele. Dog sørger vi altid for, at du får den mest kompetente håndværker ud til lige præcis dit projekt.Det kan vi tilbyde hos Hougaard BygVi spænder som sagt bredt, og overordnet tilbyder vi disse ydelser: Gulvlægning (linoleum, kork, træ, laminat) Nivellering og polering af betongulv Malerarbejde - indendørs og udendørs Opsætning af tapeter Gulvafslibninger Gulvstøbning (også m. gulvvarme) Opsætning af tagpap, betontegl, bølgeeternit, termo, plast Opsætning af tagkviste Opsætning af tagrender (plast, zink og stål) Montering af solpaneler Murerarbejde -indendørs og udendørs Montering af klinker og fliser Tømrerarbejde - indendørs og udendørs Diverse tilbygninger Hovedentreprise Montering af døre og vinduer Renovering og sanering (PCB mm.)Er der en opgave, du gerne vil have løst, som ikke står på listen, må du endelig kontakte os alligevel. Hougaard Byg er meget fleksible og dygtige til det meste.Som sagt er vores håndværkere alsidige og påtager sig gerne nye udfordringer - selvfølgelig med en solid portion håndværkserfaring i bagagen.

30anbefalinger

Ivan Jacobsen / Tømrer Og Maler

Ivan Jacobsen / Tømrer Og Maler

8600

Vil du have udført dine byggeprojekter i den bedste kvalitet, med den bedste service og af en fagmand, der med sine mange års erfaring er et trygt og sikkert valg, så skal du vælge Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler til at varetage dine opgaver. Med mere end 50 års erfaring er jeg, Ivan Jacobsen, mere end rutineret inden for mange opgaver, og jeg er derfor sikker på, jeg også kan varetage dit byggeprojekt. En fagmand der er til stedeDet er vigtigt for mig, at mine kunder har tillid til mig som deres fagmand. Det er derfor helt essentielt for mig at give meget af mig selv, for at mine kunder kan mærke, de har med en oprigtig og professionel håndværker at gøre. Når vi vælger at indgå et samarbejde omkring dit byggeprojekt, vil du løbende være i kontakt med mig. Det starter allerede i den indledende fase, hvor vi sammen besigtiger opgaven og udarbejder en plan for, hvad der skal til for at løse opgaven bedst muligt. Jeg vil under hele byggeprocessen holde dig opdateret om fremgangen, så du er informeret om, hvad der er udført, og hvad næste skridt er. På den måde kan vi løbende tilpasse og justere byggeprojektet, så vi står med det bedst mulige resultat i sidste ende. Hos Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler kan du få hjælp til:Facaderenovering af træfacaderUdvendig facadeisolering Taglægning Renovering af døre og vinduer Gulvlægning Tømreropgaver inde og ude Malerarbejde inde og ude Sprøjtelakering Du kan kontakte mig til både større og mindre projekter. Jeg har faste samarbejdspartnere, der gør det muligt for mig at varetage større projekter og dermed også hjælpe endnu flere kunder. Jeg står 100% inde for, at mine samarbejdspartnere, ligesom jeg, leverer løsninger i høj kvalitet, der er tilfredsstillende for mine kunder. Kunderne vender tilbageDen største glæde er at se mine kunder vende tilbage, når de endnu engang står overfor et byggeprojekt, de søger hjælp til at få løst. Det giver mig en faglig stolthed og giver mig en stor tilfredshed og arbejdsglæde. De tilbagevendende kunder viser mig, at de har tillid til mig som deres fagmand, og at de ligesom jeg ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Skal vi indgå i et stærkt samarbejde om dit boligprojekt?Har du spørgsmål til nogle af mine services, eller ønsker du måske at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du med fordel udfylde kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt. Du finder Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler i Silkeborg, hvorfra jeg kører til kunder i det meste af Jylland - og også gerne hjem til dig! Jeg ser frem til at høre fra dig! 

62anbefalinger

Aalborg Malerfirma

Aalborg Malerfirma

9310

Aalborg Malerfirma - Hele Nordjyllands malerfirma specialister i fraflytnings lejligheder vi står også gerne for gulvslibning og rengøringenFra vores base i Aalborg udfører vi alle typer malearbejde i Nordjylland. Vi løser opgaver for private såvel som virksomheder og det offentlige - altid med et smil på læben, da vi elsker vores arbejde. Når i vælger at anvende Aalborg malerfirma, er i sikret et resultat der holder, til fordelagtige priser. Vi er eksperter i de rette materialer og tekniker og kan dermed være med til både at øge og sikre værdien af jeres bygning. Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi bygger vores succes på tilfredshed fra vores kunder og derfor, er vi villige til at yde det ekstra der skal til, hver gang. Det er vores udsagte ambition, at et samarbejde med os, skal være et samarbejde, der kan betale sig for vores kunder og derfor er vi villige til at tilbyde meget fordelagtige priser på markedets højeste kvalitetsniveau. Vi står også rigtig gerne for total entreprisen og har en masse gode samarbejds partner inden for alle de andre håndværksfag. som også levere samme kvalitet som os. På den måde behøver i kun at have kontakt til en håndværker imens at vi sørger for alt det andet Vi lever på tilfredse kunder og sørger altid for at en hver aftale bliver holdt og afleveringen altid er til tiden Ordentlig kontaktVi tror på, at velinformerede kunder er tilfredse kunder. Derfor sørger vi for, at du som kunde er med hele vejen, når vi udfører opgaven. Hos Aalborg malerfirma yder vi altid en kompetent rådgivning noget, du får glæde af, når det omhandler farvevalg, materialer og vedligeholdelse af det udførte arbejde.Ring, og lad få en snak om dine ønsker. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud

16anbefalinger

Molanders Malerfirma

Molanders Malerfirma

5700

Molanders Malerfirma- din tilfredshed er min garantiDet er et af de bedste valg, jeg har truffet i mit liv, da jeg valgte at blive selvstændig maler for fire år siden. Således kan jeg selv bestemme, hvilke produkter der skal benyttes, og være sikker på at arbejdet lever op til mine egne forventninger. Allervigtigst er dog kontakten til kunderne, hvor det for mig er altafgørende at lytte til dine ønsker og efterfølgende i fællesskab med dig finde ud af, hvordan de bliver indfriet.15 års erfaring – 4 som selvstændigTommy Molander er mit navn, og jeg har været maler i 15 år. Mit motto ”din tilfredshed er min garanti” siger næsten det hele. Det er netop den tilfredse kunde, der er det endelige bevis for, at jeg gør mit arbejde godt nok. Det er samtidig også det, der driver værket, for der er ikke meget, der slår at se en smilende kunde, når man afleverer et veludført stykke malerhåndværk.Jeg servicerer private overalt på Fyn og øerne. Jeg tilbyder:• Malerarbejde, inde og ude• Spartelarbejde• Opsætning af væv, filt og tapet• Facadearbejde• Nybyggeri• Renovering• Brandhæmmende malingStabil og pålideligFor at sikre at mine kunder har en god oplevelse med mig, går jeg også højt op i holde hvad jeg lover. Det betyder, at jeg møder frem til den aftalte tid, og skulle det hænde, at jeg bliver forsinket, giver jeg besked i forvejen. Og for at sikre din tilfredshed er det en fast del af min rutine, at vi sammen ser resultatet igennem, inden du får en faktura. Af samme grund er jeg medlem af Danske Malermestre.

14anbefalinger

Thorup Byg IVS

Thorup Byg IVS

8930

Thorup Byg har erfaring fra midten af 80erne med et bredt udsnit af de forskellige faggrupper indenfor byggebranchen. Thorup Byg er hjemhørende i Randers, og arbejder primært i Århus amt, men yder landsdækkende service, alt efter opgavens karakter. Der udføres mange forskellige murer-, tømrer- og gulvlægningsopgaver for både private, boligforeninger, offentlige institutioner og virksomheder. Eksempelvis:Conteco    Beton til din boligKøkken Badeværelse Udskiftning af vinduer Nyt tag Vådrumsvinyl Gulvarbejde Epoxy Stentæppe Generel renovering Specialløsninger Derudover udføres også totalentrepriser i samarbejde med andre kompetente leverandører. Det vigtigste på lang sigt er ikke prisen, men derimod slutresultatet. Udførelse af arbejdet i højeste kvalitet med den rette finish. Der er stor kærlighed til håndværket, hvor der sættes pris på de anderledes og detaljeorienterede løsninger, der giver håndværket et unikt twist.  Det er én gang at betale den rette pris, og forhåbentlig mange år at glæde sig over resultatet.Ring 29218890 for en uforpligtende snak om netop dit projekt, stort som lille.

7anbefalinger

Hornbæk Maleren

Hornbæk Maleren

8920

Hornbæk MalerenDedikeret maler med 15 års erfaringJeg hedder René Bruun, og jeg driver Hornbæk Maleren på 15. Jeg kører ud til større og mindre maleropgaver i Randers og omegn. Skal der males vægge og døre i private hjem eller løses større renoveringsopgaver i virksomheder, er jeg manden. Jeg maler med en erfaring, der kan ses, og så tilbyder jeg en billig pris, der ikke slår bunden ud af vedligeholdelseskontoen.Din sparringspartnerJeg bruger kun de bedste produkter på markedet til indendørs og udendørs brug - det sikrer dig smukke og holdbare resultater. Jeg er også din sparringspartner, når det gælder teknik og farver, og jeg rådgiver også folk om vedligeholdelse af træværk og facader. Kontakt mig for:Nybygning, renovering, arbejde i underentrepriseBundbehandling og maling af vægge, lofter og træværkOpsætning af filt og glasvævUdvendigt malerarbejde; facader, vinduer m.v.Grundig ind til benetJeg er en grundig maler, der går hurtigt til værks og kommer til planlagt tid. Min erfaring siger mig, at jeg også er den billigste i mit område. Hvis opgaven trækker, så kører jeg gerne ud i hele Jylland. Som hovedregel skal kunden altid være glad og tilfreds med resultatet, for det er dit malerprojekt og min faglige stolthed, der står på spil.Du kan altid ringe og få en snak, så ser vi på dit projekt sammen.

1anbefalinger

Sjællands Totalentreprise.DK ApS

Sjællands Totalentreprise.DK ApS

4690

Med mere end 25 års erfaring inden for byggebranchen er vi hos Sjællands Totalentreprise ApS et godt og sikkert valg, når vores kunder ønsker at få løst deres opgaver i den bedste kvalitet. Vi beskæftiger p.t. 8 dygtige fagmænd, der kan hjælpe dig med at løse dine tømrer-, murer- og maleropgaver i høj kvalitet. Vi har stor erfaring inden for både større og mindre projekter og løser alt fra mindre fagentrepriser til store totalentrepriser. Har du en opgave du søger hjælp til, så står vi hos Sjællands Totalentreprise ApS.Hos Sjællands Totalentreprise ApS kan du få hjælp til:Facaderenovering og facaderens Udvendig facadeisolering Fliserens Kalkning Isolering med batts og indblæsning Taglægning og tagrender Rens og maling af tage Montering af døre og vinduer Gulvlægning Snedkeropgaver Forsatsvinduer Solceller Garager og carporte Stålhaller Malerarbejde inde og udeHos Sjællands Totalentreprise ApS er vi specialiseret i at lave nyt tag, døre og vinduer. Vi går op i, at vores arbejde blive udført 100% korrekt, så vores kunder har en fagmand, de føler sig tryg ved. Med vores lange erfaring har vi fået et bredt kendskab til diverse metoder og materialer, så vores kunder kan få en stærk faglig vurdering af deres byggeprojekt.Solidt håndværk til tidenHar du lyst til at få udført dit projekt af professionelle og dygtige tømrere, murere og malere, så kontakt Sjællands Totalentreprise ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste løsninger. Vi står altid til rådighed for en faglig dialog og udarbejder hellere end gerne også et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få løst din opgave i nærmeste fremtid. For at komme i kontakt med os, skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar.Du finder Sjællands Totalentreprise ApS i Haslev, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Næstved, Kalundborg, Ringsted og Køge og også gerne hjem til dig.Vi hos Sjællands Totalentreprise ApS glæder os til at høre fra dig.

0anbefalinger

Arden Murer- & Malerfirma

Arden Murer- & Malerfirma

9510

Murer og maler med mange års erfaringHvis du leder efter en dygtig murer i omegnen af Tjele, Hobro og Randers, behøver du ikke at lede mere. Hos Arden Murer- og Malerfirma har vi nemlig en murer med omkring 30 års erfaring i branchen. Han har derfor styr på sit håndværk.I Arden Murer- og Malerfirma arbejder vi meget omkring Hobro, Randers og Aalborg. Vi har derfor et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere i området og har et godt forhold til de forskellige myndigheder. Vi kan selvfølgelig også udføre opgaver uden for det nævnte område.Om Arden Murer- og MalerfirmaArden Murer- og Malerfirma Aps er et kvalitetsbevidst firma, som udfører traditionelt murer- og malerarbejde. Vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som sætter kvalitet højere end kvantitet.Kvalitetsarbejde til gode priserVi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.? Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.Ved ældre byggeri laver vi det efter gamle håndværksprincipper. Ved nybyggeri efter de mest moderne teknikker. Det afhænger af opgaven, vi står overfor.Arden Murer- og Malerfirma udfører bl.a. disse opgaver: Totalentrepriser Facaderenoveringer Nybygninger og ombygninger Renovering af badeværelser Murede stik og hvlvinger Renovering med jurakalk og hydrauliske mørtler i fredede bygninger Skalmuring af ejendomme Indervægge Opbygning af inder- og skillevægge i gasbeton Specialdesignede badeværelser, eksempelvis med glasbyggestenKontakt os i dagStår du overfor et nyt projekt, du skal have løst, så er vi klar på at hjælpe dig fra start til slut. Vi er altid klar på at rådgive dig om dit projekt, så du kommer rigtig godt fra start. Ring til os og få et tilbud på din næste opgave. Vi sikrer et godt resultat og den bedste service.

0anbefalinger

MultiMurerMaler

MultiMurerMaler

6990

MultiMurerMaler - erfarent og professionelt murer- og malerarbejdeVælger du os til at løse din murer- eller maleropgave, er du sikret et veludført resultat. Med 20 års erfaring på bagen er vi hos MultiMurerMaler et sikkert valg, da du får en pålidelig murer og maler, som kan løse din opgave til perfektion. Vi er førende i branchen inden for microcement og epoxygulve.Jeg vægter kvalitetsarbejde meget højt og går derfor detaljeorienteret og omhyggeligt til værks, når jeg udfører din opgave. Samtidig er jeg prisbevidst og kan lave et godt tilbud til dig.Vi løser både maleropgaver og mureropgaverMin makker og jeg udgør et stærkt team, som kan løse alle maler- og mureropgaver - både udendørs og indendørs. Skal husets facade renoveres og males eller skal du have lavet indendørs murerarbejde og malerarbejde? Vi udfører mange typer opgaver - eksempelvis: Indendørs maling Udendørs maling Maling af gulve Opsætning af tapeter Fliser og klinker Al udendørs og indendørs murerarbejde Epoxygulve Fra 2021 begynder vi desuden at lave swimmingpoolsUanset din opgave er vi klar til at hjælpe. Kontakt os - så tager vi en uforpligtende snak.MultiMurerMaler arbejder i hele landetStår du med en opgave, som du gerne vil have løst, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører ud i hele Danmark og løser alle maleropgaver og mureropgaver.Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din opgave.

0anbefalinger

Malerfirmaet Kongebro

Malerfirmaet Kongebro

2770

Malerfirmaet Kongebro er stiftet i 2011 af undertegnede, malermester Mark Kongebro. Vi beskæftiger os primært med store og små opgaver inden for malerfaget, herunder renoveringer, nybyggeri, vedligholdelse, forsikringssager mm. Vi arbejder på hele Sjælland for både privat- og erhvervskunder.Troværdighed - Faglig ekspertise - Mange års erfaringSom nævnt er Malerfirmaet Kongebro stiftet i 2011, men jeg har mere end 15 års erfaring i malerfaget. Igennem disse mange år er det blevet en indgroet del af forretningen, at nøgleordene er ydmyghed, grundighed, arbejdsomhed og flittighed. Vi sørger for, at vi i dagligdagen altid kan sætte kryds ved disse fire værdier. Det giver kvalitet i malerarbejdet og i den service vi yder over for kunderne. Vi forlader ikke opgaven før at arbejdet er perfekt og kunden er tilfreds.Malerfirmaet Kongebro udfører bl.a. disse maleropgaver: Microcement Facade Træbehandling Vægge og lofter Stuk Døre og vinduer Gulve Køkken Badeværelse VandskadeMalerfirmaet Kongebro - maler på hele SjællandVi holder til i Kastrup og herfra dækker vi hele København og arbejder også ofte i fx Helsingør og Roskilde. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland.Skal vi sørge for en effektiv eksekvering af din maleropgave? Så kontakt os endelig. Du kan sende en besked til os på siden med dine oplysninger og den opgave, du ønsker løst. Du kan selvfølgelig også ringe til os. Vi håber, at vi hører fra dig.

0anbefalinger

Shoni.dk ApS

Shoni.dk ApS

8600

Hos Shoni.dk ApS er vi 6 fagligt stærke medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder. Vi har mange kompetencer inden for flere brancher, og det gør os i stand til at udføre mange typer af opgaver i høj kvalitet. Vi kan stå for dit murer-, maler-, tømrer- og rengøringsarbejde, så når du bestiller os, har du kun brug for ét firma.Hvem er Shoni.dk ApS?Shoni.dk ApS blev etableret i 2018, men mange af vores dygtige fagmænd har 10 års erfaring bag sig. Vi bestræber os på at blive kundernes foretrukne firma, uanset hvilken faggruppe de søger hjælp fra. Med mange kompetente fagmænd samlet under ét tag er du som kunde altid sikret en god og faglig vejledning for alle repræsenterede brancher. Hos os behøver du ikke at bekymre dig om koordineringen af de forskellige faggrupper og om den nyeste information vedr. byggeriet når ud til de forskellige fagmænd. Med et sammentømret team er du nemlig i trygge hænder.Hos Shoni.dk ApS kan du få hjælp til:Isolering Fliser og klinker Hul i bærende væg inkl. beregninger Nybyg Døre, vinduer og køkkenmontage Snedkeropgaver Ejendomsservice, rengøring og vinduespudsning Maleropgaver inde og udeVores kompetencer er mange, og dette er derfor kun et lille udsnit af de mange typer af opgaver. Finder du ikke præcis det, du søger, på listen, skal du ikke fortvivle. Kontakt os og lad os sammen få en faglig snak om hvad der skal til for at løse dine opgaver.Skal vi tage et kig på dit byggeprojekt?Du finder Shoni.dk APS i Silkeborg, og her står vi klar til at rykke ud, når du har brug for det. Har du lyst til at vide mere om vores services, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Maler og Murerservice

Maler og Murerservice

8963

Vil du heller ikke gå på kompromis med resultaterne ved dit boligprojekt? Med mere end 25 års erfaring er vi godt rutineret i diverse opgaver og er derfor sikre på, vi kan hjælpe alle vores kunder frem til et godt resultat. Vi sikrer alle vores kunder høj kvalitet og dygtige fagmænd og afslutter aldrig et projekt, før du er tilfreds med resultatet. Har du et projekt, du søger løst, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med udførelsen heraf. Moderne virksomhed Selvom vi har mange års erfaring i branchen og kender til de fleste løsninger, så ved vi, hvor vigtigt det er at være opdateret omkring nye teknikker og materialer, så vi altid kan imødekomme vores kunders ønsker. Vores kompetencer spænder vidt, og vi deler hellere end gerne ud af vores ekspertise, hvis du har brug for professionel vejledning i forbindelse med dit byggeri. Hos Maler- og Murerservice kan vi bl.a. hjælpe med:Facaderenovering Reparation af sætningsskader Udvendig facadeisolering Kalkning Fliser og klinker Hul i bærende væg inkl. beregninger Støbning af gulv med gulvvarme Opsætning af fototapet og mønstret tapet Maling af døre og vinduer Maling af vægge og lofter Maling af karme og gulve Maling af facader SprøjtelakeringVi er fleksible og tilpasser os altid dine behov. Når du indgår i et samarbejde med Maler- og Murerservice, kan du være sikker på, at vi overholder alle indgåede aftaler i forbindelse med dit renoveringsprojekt. Ønsker du at få en uforpligtende dialog og et godt tilbud på udførelsen, så står vi til rådighed for dette, så du kan få en god start på dit byggeri. Vi er din lokale fagmand i Auning Kunne du også tænke dig at komme i gang med dit boligprojekt, så kontakt Maler- og Murerservice og lad os høre om de opgaver, du har. For at komme i kontakt med os nemt og effektivt skal du blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. Du finder os i Auning, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Randers, Aarhus, Risskov, Ørum og Hobro.

0anbefalinger

Malerfirma Steen Johansen

Malerfirma Steen Johansen

8464

40 års kombineret erfaring og ekspertise!Jeg har været i malerbranchen siden 1980, og i 2006 startede jeg mit eget malerfirma. Jeg har været selvstændig lige siden. Jeg udfører alt malerarbejde inden for nybyg, ombyg og tilbyg - både i bolig og erhverv.Jeg er kendt for at overholde alle mine aftaler - til punkt og prikke! Mit arbejde bliver altid udført med høj kvalitet - men skulle du have en lille utilfredshed, så laver jeg det altid om - GRATIS!Det vigtigste for mig er nemlig, at mine kunder er tilfredse og glade når mit arbejde er udført.Nøgleordene for mig er malerarbejde af høj kvalitet til fair og konkurrencedygtige priser. Kontakt mig endelig så du kan få syn for sagen.Malerfirma Steen Johansen udfører bl.a. disse maleropgaver: Renovering af flyttelejligheder samt forsikringsskader Fuldspartling/sprøjtespartling. Opsætning af væv, tapeter, glasfilt mv. Maling af lofter og vægge Lakering af træværk, karme, fodpaneler, vinduer mv. Sprøjtning af radiatorer Afrensning af tidligere vægbeklædninger Rens og maling af facader Og meget mere!Kontakt Malerfirma Steen Johansen i dagHar du en maleropgave til mig? Du er altid velkommen til at kontakte mig og anmode om et gratis & uforpligtende tilbud. Det kan du gøre enten via kontaktformularen her på siden eller på telefonen. Ingen opgave er for stor eller lille!Jeg holder til i Galten, hvorfra jeg ofte kører ud til maleropgaver i byer som Aalborg, Aarhus og Kolding. Alt efter opgaven arbejder jeg i hele landet.Jeg ser vi frem til at snakke med dig - og selvfølgelig til at udføre et stykke flot malerarbejde for dig!

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send