Malerfirmaet Herkules

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

6 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Pia Engersløv Hansen

Maj 2017

Maling
Jeg fik malet vægge, lofter og træværk og var meget tilfreds

Kunde billede

Thomas Kristensen

April 2016

Renovering af lejlighed
Jeg fik udført : Fuldspartling af alle vægge i lejligheden, slibning af fuldspartlede vægge, malet lofter og vægge.
Er meget tilfreds, flot arbejde og var færdig til den aftalte tid, fair pris. Læs mere  

Kunde billede

Claus Ilsøe Christensen

April 2016

Nyt køkken/alrum
Vi fik lavet ALT malerarbejde af HERKULES. Opsætning af filt-spartling-slibning-malet osv. Der er lavet et rigtig flot stykke arbejde!!!! det er bestemt ikke sidste gang vi bruger HERKULES!!! Kan kun ... Læs mere  

Kunde billede

Julie Lassen

April 2016

Maling af rækkehus
Min mand og jeg benyttede Malerfirmaet Herkules, da vi skulle have malet vores nye rækkehus før indflytning. Vi havde sat en lidt stram deadline, men maleropgaven blev klaret meget hurtigere end vi ha... Læs mere  

Kunde billede

Brian Grønvold

April 2016

Malet hele huset
Vi har fået malet vores nye hjem. Der var en stram deadline, da vi skulle flytte ind hurtigst muligt, men alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke og resultatet var meget flot.
Kan kun anbe...
Læs mere  

Kunde billede

Eva

April 2016

Renoveret+malet køkkenet
Alt super kvalitet - kan klart anbefales

Vis flere 

Malerfirmaet Herkules

Malerfirmaet Herkules
- maler, så guderne synger

Malerfirmaet Herkules har eksisteret siden 2000 og tilbyder mere end 30 års erfaring i maling af facader, vinduer, nybyggede huse og flyttelejligheder. Bag virksomheden står malermester Palle Rolff Rasmussen, der kommer som aftalt, og som har ekstra certificeringer i epoxy-belægning og brandmaling.

Herkules udfører:
- Flyttelejligheder/nybyggerier
- Facader
- Vinduer
- Trapper, opgange m.m.
- Epoxy-gulve
- Specialmaling

Hvad enten opgaven foregår indenfor eller ude i det fri, så har vi produkter og udstyr til det. Selvom firmaet er et mindre, personligt firma, kan vi sagtens tage større opgaver ind - vi har nemlig et rigtig godt samarbejde med dygtige malersvende og malermestre med tonsvis af erfaring.

Organiseret fra start til slut
Hos Malerfirmaet Herkules rådgiver vi grundigt gennem hele processen, og vi hjælper jer gerne med at vælge de farver og materialer, som bedst passer til jer og hjemmet. Efter endt arbejde, efterlader vi altid stedet, som var det vores egen bolig.

Fast mand hos 3F
Gennem årene har vi arbejdet med alle typer af kunder såsom private boligejere virksomheder, boligforeninger og organisationer. Eksempelvis er vi en del af det faste håndværksteam hos 3F. Vi er fleksible i forhold til arbejdstid, så har I brug for, at vi kommer, når I holder lukket, så gør vi også gerne det.

Skal boligen shines op af en punktlig maler med masser af erfaring? Så ring til Malerfirmaet Herkules. Vi står klar med rådgivning og kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Se firmaportræt