Kunde billede

Dan Bundgaard

Oktober 2015

et stykke fantastik arbejde
Vi havde et gang areal med trappe til første sal hvor der er en fordeler gang hele førstesalen er med synlige bjælker huset er fra 1915 og ovennævnte havde ikke set maling siden midt i 80 erne i stue
Læs mere  

Malerfirmaet Armin Wistisen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Dan Bundgaard

Oktober 2015

5,0/5
et stykke fantastik arbejde
Vi havde et gang areal med trappe til første sal hvor der er en fordel Læs mere  

Malerfirmaet Armin Wistisen

Malerfirmaet Armin Wistisen
- Altid god service og et flot resultat

Jeg hedder Joan Wistisen, og jeg har siden 2013 været mester i Malerfirmaet Armin Wistisen, der har base i Give. Trænger stuen til en opfriskning, eller står du med en mere gennemgribende renovering, så er vi malerfirmaet at kontakte. Jeg kan hjælpe dig med alle former for indendørs og udendørs malerarbejde.

Vores profil kort og godt:

- Alle former for malerarbejde, ude som inde
- Sammenlagt over 40 års erfaring
- God kundeservice og kvalitetshåndværk
- Dækker området mellem Brande, Billund og Vejle
- Medlem af garantiforeningen Danske Malermestre

Et traditionsrigt malerfirma
Jeg er oprindeligt kontoruddannet, men da jeg brugte alle mine ferier med at hjælpe min mand, Armin, med maleropgaver, blev jeg grebet af faget, og jeg blev i 1992 udlært maler efter at have stået i lære her. Firmaet kan føre rødderne helt tilbage til 1947, og i 1967 blev Armin ansat som svend. Han overtog mestertitlen i 1987, og selvom han nu er gået på pension, hjælper han stadig til ind imellem i travle perioder.

En familievirksomhed
Vi er i alt to i firmaet i dag. Ud over mig selv er der en svend ansat – min papdatter - der blev udlært i 1995. Så vi har over 40 års erfaring i branchen at trække på.

Fra kyllinger til kameler
Vi udfører selvfølgelig mange opgaver for private, men vi er også i gang med en større renovering hos Danpo, og hvert år svinger vi penslen på kamelmuren og andre steder, hvor det trænger i Givskud Zoo. Jeg synes, at det er fantastisk altid at efterlade et godt resultat til kunderne. Der er altid pænt, når vi er færdige med arbejdet. Jeg lægger stor vægt på, at alle kunder – store som små - får en god service og veludført håndværk hos os.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme