Kunde billede

Rasmus Mikkelsen

Juli 2019

Maling af kontor
Vi fik malet vores kontor på ca. 80m2. Loftet blev malet hvidt og væggene fandt vi i fællesskab frem til skulle være lilla. Vi har været rigtig glade for resultatet og vil, udover at udtrykke vores ti
Læs mere  

Kunde billede

Peder Kongsted

Juni 2019

Value for money
Fornuftige priser ift det udførte arbejde (læs: konkurrencedygtige priser) Kvaliteten af det udførte arbejde er ikke i top
Læs mere  

Kunde billede

Kirsten

Juni 2019

Spartling og maling
Jag takker for en veludfort opgave drenge 😊
Læs mere  

Reno Team

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

3 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Rasmus Mikkelsen

Juli 2019

5,0/5
Maling af kontor
Vi fik malet vores kontor på ca. 80m2. Loftet blev malet hvidt og vægg Læs mere  
Kunde billede

Peder Kongsted

Juni 2019

3,2/5
Value for money
Fornuftige priser ift det udførte arbejde (læs: konkurrencedygtige pri Læs mere  
Kunde billede

Kirsten

Juni 2019

5,0/5
Spartling og maling
Jag takker for en veludfort opgave drenge 😊 Læs mere  

Reno Team

Med 15 års erfaring inden for maler-, tømrer- og murerarbejde kan vi hos Maler 365 tilbyde dig de bedste løsninger til din bolig. Vores dygtige og dedikerede fagmænd, der alle går højt op i deres arbejde, udfører dine projekter med stor respekt for din bolig. Vi kender det store ansvar, der følger med, når kunderne betror os til at varetage deres opgaver, og de opgaver løfter vi altid til deres store tilfredshed. Har du en opgave, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Maler 365 og lad os få de bedste resultater frem i din bolig.

 

Kvalitetsbevidste fagmænd

Når du samarbejder med Maler 365, kan du være sikker på at få en løsning, der holder i mange år frem. Vi benytter os nemlig udelukkende af kvalitetsprodukter, så vores kunder kan få et resultat, der lever op til deres forventninger. Vi sætter en høj standard for os selv og udfører derfor kun arbejde, vi selv kan stå inde for, da vi altid vil kunne levere gode resultater for vores kunder.

 

Hos Maler 365 kan du få hjælp til udførelsen af:

 • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
 • Brolægning med brosten og kantsten
 • Montering af døre og vinduer
 • Køkkenmontage
 • Fugeteknikeropgaver
 • Produktion og montering af trapper
 • Hul i bærende væg inkl. beregninger
 • Støbning af gulv med gulvvarme
 • Støbning af isokern
 • Fliser og klinker
 • Vinduespudsning
 • Malerarbejde inde og ude
 • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
 • Nybyggeri  
 • Nedrivning

 

Vi afslutter aldrig vores arbejde, før vores kunder er glade og tilfredse med de resultater, vi har leveret i deres bolig, men skulle du mod forventning opdage en mangel, så kommer vi selvfølgelig tilbage og udbedrer opgaven. Kunne du tænke dig at få en god dialog med vores malere, murere eller tømrere omkring udførelsen af dit projekt, så står vi altid til rådighed for dette og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 

Maler 365 - Din fagmand i København S

Er det på tide at få styr på dine boligprojekter, så kontakt Maler 365 og lad os høre om det projekt, du søger hjælp til udførelsen af. For hurtig kontakt med os skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig.

 

Du finder os i København S, og herfra kører vi til kunder på hele Amager, Frederiksberg, i København, Hellerup, Lyngby, Hillerød og Birkerød - og også gerne hjem til dig.

 

Vi ser frem til at høre om dit boligprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme