M. Olsen Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

M. Olsen Byg

Ønsker du en helt ny have, en ny terrasse eller måske en ny græsplæne, så kan vi hos M. Olsen Byg hjælpe dig frem til et godt resultat, du vil få glæde af i mange år frem. Vi er et nystartet firma fra 2019, men med os har vi flere års erfaring, der sætter os i stand til at indfri de forventninger, du måtte have til resultatet. Har du et projekt, du søger en professionel samarbejdspartner til at varetage, så kontakt M. Olsen Byg og lad os høre om dit projekt. 

 

Vi hjælper vores kunder frem til de bedste resultater

Vi sørger altid for at give vores kunder en professionel rådgivning omkring udførelsen af deres opgave. Vi har været med til at løse mange typer af opgaver og kan derfor vejlede vores kunder om materialer, metoder, vedligeholdelse og meget andet. Vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet, så vores kunder kan få et flot og holdbart resultat. 

 

Hos M. Olsen Byg kan vi bl.a. varetage:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus 
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Gartnerrådgivning og beplantning 
  • Grubning, planering og græssåning 
  • Opsætning af hegn
  • Rullegræs
  • Snerydning og saltning 
  • Jord-, beton- og gravearbejde 
  • Fundament 

 

Hvad enten du har brug for hjælp til et større eller mindre projekt i din have, så kan vi hos M. Olsen Byg stå til rådighed. Vi tilbyder vores løsninger til både private kunder og erhverv og sørger altid for at rydde pænt op efter os selv, så du kan nyde resultatet. Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på dit projekt, så står vi også gerne til rådighed med dette, helt gratis. 

 

Du finder os i Nordsjælland

Hvis du ønsker at komme i gang med udførelsen af dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os i Tikøb, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Hellerup og Storkøbenhavn.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme