LT-Brandlukning IVS (Entreprise)

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

LT-Brandlukning IVS (Entreprise)

LT-Brandlukning IVS

- passiv brandsikring og ISO


LT-Brandlukning Entreprise er specialiseret inden for brandsikring af ejendomme ved brug af isolering. Vi er utroligt kvalitetsbevidste og går meget op i at alle regler er fuldt til punkt og prikke, så du ikke kommer ud i problemer med brandmyndighederne. Det er vigtigt for os at leve op til alle europæiske regler for brandsikring, og vi er ETA-godkendt samt CE-mærket. Foruden arbejdet med brandsikring udfører vi også mindre opgaver inden for tømrer-, maler- og murerfaget. Vi kører ud fra Sjælland og dækker hele Danmark.


LT-Brandlukning Entreprise kan tilbyde:


  •  Brandsikring af nye og gamle ejendomme
  •  Isoleringsarbejde
  •  Rådgivning
  •  Mindre opgaver inden for tømrer-, maler- og murerfaget


Kundetilfredshed og samarbejde

Vi arbejder både for privatpersoner og som underentreprenører for andre håndværkere, der ønsker at få brandsikret en ejendom. Vores erfaring med brandsikring strækker sig cirka 10 år tilbage, og i al den tid har vi vægtet en høj kvalitet og et godt arbejde, hvor sikkerheden og dokumentationen er i top. Kundetilfredshed er endnu en faktor vi går meget op i, da vores kunder altid skal føle de kan ringe til os igen, hvis de har en ny opgave eller spørgsmål.


Vi kan ikke standse en brand, men vi kan bremse den. Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om dine behov.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme