LP VVS ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


LP VVS ApS

Har du brug for en autoriseret blikkenslager, der kan ordne dine opgaver nemt, hurtigt og til en fornuftig pris, så er det LP VVS ApS, du skal kontakte. For os er ingen opgaver for store eller for små, vi finder altid en løsning, der er til glæde og til gavn for vores kunder.

 

VVS’ere med mange års erfaring

Når du bestiller LP VVS ApS til at varetage dine opgaver, vil du blive mødt af autoriserede fagmænd med mange års erfaring i branchen. Vi er rutineret i mange typer af opgaver, og det gør os til en kompetent samarbejdspartner, når du har vvs-opgaver du søger at få løst. Selvom vi altid leverer et godt resultat, har vi valgt at melde os ind i Tekniq for at give vores kunder den ekstra sikkerhed, de har behov for, når de skal have udført deres vvs-opgaver.  

 

Hos LP VVS ApS kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Blikarbejde
  • Faldstammer
  • Jord- og solvarme
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Udskiftning af olietank
  • Pillefyr og stokerfyr
  • Montering af brændeovne
  • Toiletter
  • Varmepumper og genindvindingsanlæg
  • Ventilation

 

Vi er alle autoriserede gas- og vvs-installatører. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde uden fejl og mangler. Vi går op i at levere kvalitetsløsninger hver gang, og kender vi ikke svaret på stående fod, bliver vi ved, til vi finder en løsning, der er tilfredsstillende og holdbar. Vi afslutter aldrig en opgave, før du er tilfreds, det sikrer dig et godt resultat, og det sikre os glade kunder.

 

Vi rådgiver og vejleder

Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning er, hjælper vi dig hellere end gerne i den rigtige retning. Med vores mange års erfaring har vi kendskab til mange produkter og teknikker, og det gør os i stand til at finde den bedste løsning til den pågældende opgave. Vi går ikke på kompromis med udførelsen og laver kun arbejde, vi selv kan stå inde for. Vi holder os løbende opdateret med, hvad der sker i branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste produkter og teknikker til vores kunder.

 

Skal vi hjælpe dig godt videre

Har du brug for hjælp til udførelsen af dine vvs-opgaver, kommer vi hellere end gerne og ordner problemerne. Du finder LP VVS ApS i Vejle, og herfra kører vi til hele Trekantsområdet.

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme