Landet Blik & VVS ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Landet Blik & VVS ApS

Landet Blik & VVS ApS
- vi samler på tilfredse kunder

Vores lille VVS-virksomhed har eksisteret i otte år. Vi er så heldige, at vi har tilfredse kunder, som anbefaler os videre, og som kommer tilbage, når nye opgaver skal løses.

Stort som småt
Vi er tre mand, der arbejder sammen om at løse mange varierende opgaver. Vi tilbyder blandt andet løbende vedligeholdelse af dine termostater, armaturer, rør og afløb, men vi rykker også gerne ud til enkeltopgaver såsom en utæt tagrende eller en løbende toiletcisterne.

Vi lytter til dine ønsker
Din fulde tilfredshed er vores førsteprioritet. Vi behandler din ejendom med stor respekt, og vi skaffer de materialer, du gerne vil have. Har du problemer med afløb og kloakering, rykker vi naturligvis hurtigt ud, og vil du blot have et uforpligtende tilbud, så giver vi os god tid til at tale med dig.

Vi tilbyder

  • VVS-arbejde
  • Ejendomsservice 
  • Alt i blik, zink eller kobber
  • Installationer i køkken og bad

Garanti og gennemtestede produkter
Vi er medlem af Installatørernes Organisation TEKNIQ, der har etableret Dansk VVS Garanti. Derfor kan vi give vores kunder en betryggende sikkerhed for det arbejde, vi udfører.

Den håndværksmæssige kvalitet står vi indenfor med vores faglige stolthed, og de produkter, som vi bruger, er gennemtestede og anerkendte.

Vi kommer gerne forbi
Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så kommer vi gerne forbi og ser på forholdene. På den måde kan vi hurtigt vurdere, hvordan vi bedst og billigst kan løse opgaven.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme