Kystens Malerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Kystens Malerfirma

At male en bolig kræver både tid, kræfter og en masse forarbejde. Det kan derfor være en fordel at overlade malerarbejdet til en professionel maler, der med garanti leverer et veludført stykke arbejde. Hos Kystens Malerfirma vi siden 2017 hjulpet kunder med at få løst deres maleropgaver, men med os har vi mere end 20 års erfaring inden for branchen. Vi er derfor et godt og sikkert valg, når du skal have løst dine projekter bedst muligt.

 

Vores kunders tilfredshed er helt afgørende

Det vigtigste for os hos Kystens Malerfirma er, at vores kunder er tilfredse med det resultat, vi leverer. Vi arbejder derfor hårdt på at imødekomme de ønsker, vores kunder måtte have. Det starter med en en god dialog, hvor vi taler om, hvilke tanker du har gjort dig i forbindelse med udførelsen. Vi forklarer, hvilke løsninger der er tilgængelig for at indfri dine ønsker, og hvilke materialer der giver dig det bedste resultat. Det er vigtigt for os, at vi kommer rundt om hele projektet, så du føler dig tryg og velinformeret, og at der ikke opstår misforståelser, der skal løses på et senere tidspunkt.   

 

Hos Kystens Malerfirma kan du få hjælp til maling af:

  • Døre
  • Vinduer
  • Karme
  • Vægge
  • Lofter
  • Paneler
  • Gulve

 

Vi bestræber os altid på at være kundernes foretrukne valg inden for malerbranchen. Vi tilbyder derfor gode og konkurrencedygtige priser, uden at det går ud over kvaliteten på det udførte arbejde. Står du over for en konkret opgave, du søger en professionel maler til at løse, er du altid velkommen til at kontakte Kystens Maler. Vi tilbyder også at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme godt i gang med dit malerprojekt.

 

Skal Kystens Malerfirma hjælpe dig frem til et godt resultat?

Ønsker du at få malet nemt, hurtigt og professionelt i din bolig, så tøv ikke med at kontakte Kystens Malerfirma. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at få løst deres maleropgaver.

 

Vil du hurtigt i kontakt med os, så udfyld vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi hos Kystens Malerfirma glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme