Kronjysk Totalisolering og Murerfirma ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Kronjysk Totalisolering og Murerfirma ApS

Kronjysk Totalisolering og Murerfirma ApS

- vi lever af tilfredse kunder


Synes du, at din varmeregning er blevet alt for høj, eller kæmper du med træk i huset? Så kan Kronjysk Totalisolering Og Murerfirma ApS hjælpe dig. Vi har sammenlagt over 30 års erfaring, og vi har specialiseret os i isolering og omfugning. Du finder vores hovedsæde i Randers, men vi kører ud til opgaver i Viborg, Djursland og det meste af Østjylland.


Vi tilbyder:


- Efterisolering af loft, ydervæg, gulv og kælder

- Hulmursisolering

- Omfugning

- Facaderenovering

- Tagarbejde


Hold på varmen

Der er mange fordele ved at få efterisoleret huset. Blandt andet giver det et bedre indeklima, lavere CO2-udslip, og så falder varmeforbruget. Det er således en investering, der tjener sig selv hjem og er til gavn for miljøet. Det kan være svært at vurdere, om en bolig har brug for isolering, og derfor tilbyder vi at komme ud til et gratis isoleringstjek.


Du skal være i fokus

For os er det meget vigtigt, at du som kunde er tilfreds med vores arbejde. Derfor anvender vi kun de bedste materialer, så resultatet bliver af højeste kvalitet. Vi yder en garanti på 10 år, så du er sikret, at alt er, som det skal være.


Ring til os, hvis du har brug for at få din bolig isoleret eller omfuget. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme