Kraghs Malerservice V/ Carsten Rasmussen Kragh

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Kraghs Malerservice V/ Carsten Rasmussen Kragh

Siden 2004 har vi hos Kragh Malerservice v/ Carsten Rasmussen Kragh hjulpet kunder med at gøre deres boliger flotte gennem et godt malerresultat. Med os har vi knap 30 års erfaring, der sætter os i stand til at tilbyde kvalitetsløsninger for alle vores kunder, uanset hvilken opgave inden for malerfaget de søger vores hjælp til. Har du en opgave, du søger en professionel maler til at varetage, så kontakt Kragh Malerservice v/ Carsten Rasmussen Kragh og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater.

 

Dine behov er vigtige for os

Når du samarbejder med Kragh Malerservice v/ Carsten Rasmussen Kragh, vil du blive mødt af fagligt stærke medarbejdere, der ønsker at give alle vores kunder en god oplevelse ved udførelsen af deres boligprojekt. Derfor starter vi altid med at etablere et godt og tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi lytter til de ønsker og behov, de har, så vi i fællesskab kan finde frem til en løsning, de vil sætte pris på. 

 

Hos Kragh Malerservice v/ Carsten Rasmussen Kragh kan du få hjælp til:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Spartling og opsætning af filt
  • Fototapet og mønstret tapet 
  • Sprøjtelakering 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af gulve og karme 
  • Maling af facader
  • Fraflytningslejligheder 
  • Facaderenovering 

 

Derudover tilbyder vi ogsåtotalløsninger, hvor vi kan hjælpe med småreparationer samt hjælp til gulvreparationer for at gøre din boligrenovering nem og overskuelig. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser og altid i den bedste kvalitet. På den måde kan vores kunder altid forvente et godt resultat, når de vælger os som deres samarbejdspartner. 

 

Kragh Malerservice v/ Carsten Rasmussen Kragh - Din lokale maler i Faxe

Kragh Malerservice v/ Carsten Rasmussen Kragh har base i Faxe, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Tappernøje, Næstved, Herfølge, Præstø og Køge. Det skal blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme