Kongeå VVS ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Kongeå VVS ApS

Kongeå VVS ApS tilbyder alt inden for VVS til både private og erhvervskunder. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og står derfor altid klar med en professionel og holdbar løsning. Vi bestræber os altid på at levere den bedste kvalitet og den bedste service for vores kunder, og derfor går vi altid langt for at imødekomme de ønsker, vores kunder måtte have. Har du en VVS-opgave, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Kongeå VVS ApS og lad os hjælpe dig frem til et godt resultat.

 

Vi finder den bedste løsning i fællesskab

Hos Kongeå VVS ApS mener vi, at de bedste løsninger bliver skabt i fællesskab med vores kunder. Derfor går vi ind for et tæt samarbejde gennem hele projektets forløb. For at lære vores kunders behov bedst muligt at kende, tager vi altid indledningsvis en god dialog, hvor vi lytter til de udfordringer, vores kunder har mødt. Ud fra disse oplysninger forklarer vi vores kunder, hvilke løsninger der er mulige, og hvilke der bedst vil opfylde de krav, de måtte have. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig hørt og forstået, og derfor står vi altid til rådighed for en faglig dialog.

 

Hos Kongeå VVS ApS kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Autoriseret VVS-opgaver
  • Faldstammer
  • Jordvarme
  • Solvarme
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Udskiftning eller sløjfning af olietanke
  • Pillefyr og stokerfyr
  • Toilet
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg
  • Ventilation

 

Vores løsninger udføres altid med stor omhyggelighed og med sans for kvalitet. Vores mange år i branchen har givet os et bredt kendskab til diverse løsninger, og vi står derfor altid parat til at hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der lever bedst op til dine krav. Derudover er vi medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol, der virker som kontrolinstans.

 

Ønsker du at modtage et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave, så står vi selvfølgelig også klar til at give dig dette, så du kan komme i gang med dit projekt hurtigst muligt.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Uanset hvilken VVS-opgave du måtte søge vores hjælp til udførelsen af, så står vi hos Kongeå VVS ApS klar til at hjælpe dig. Vi har firmaadresse i Gredstedbro, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Esbjerg, Kolding og Billund. Ønsker du at komme i hurtig kontakt med os, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, og få en god dialog med dig omkring dit VVS-projekt.

 

Vi hos Kongeå VVS ApS ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme