Klatremureren

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Klatremureren

Hos Klatremureren har vi fokus på det gode håndværk og på at spare vores kunder for både tid og penge. Det gør vi ved bl.a. at spare stilladset eller liften væk og i stedet klatre i højderne, når du søger at få løst mureropgaver i højderne. Vi sørger selvfølgelig for at have sikkerheden i orden, så både din bolig og vi selv er i trygge hænder. 


Få en løsning i høj kvalitet

Når du beder Klatremureren om at varetage din opgave, vil du blive mødt af professionelle fagmænd, der ikke er bange for at tage fat på arbejdet. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de har en fagmand, de har tillid til, og derfor står vi altid til rådighed, hvis de ønsker faglig vejledning og en god dialog omkring deres projekt. Vi mener, at kvalitet ikke bør koste en formue, og derfor søger vi altid at finde den bedste løsning til den bedste pris. Drop derfor stilladset og få Klatremureren til at løse dit projekt uden. 


Hos Klatremureren kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering 
  • Reparation af sætningsskader 
  • Nivelering af betongulv 
  • Fundament 
  • Fliser og klinker 
  • Overstrygning af tegltag 

Med mere end 20 års erfaring, er vi godt rutineret inden for de fleste typer af opgaver i murerfaget. Vi sørger altid for at udfører arbejdet ordenligt og korrekt og afslutter selvfølgelig ikke et projekt, før vi selv og du siger, du er glad for det resultat, vi har leveret. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, så tilbyder vi selvfølgelig også at udarbejdet dette til dig, så du kan komme nemt i gang med udførelsen af dit projekt. 


Klatremureren - din garanti for kvalitetshåndværk 

Hvis du ønsker at få udført dine opgaver af en professionel fagmand med sans for kvalitet og detaljer, så kontakt Klatremureren og lad os stå for varetagelsen af din opgave. Indtast blot få informationer i vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan. 


Du finder Klatremureren i Gentofte, og herfra kører vi til kunder i bl.a. København, Hellerup og Gladsaxe, og resten af Storkøbenhavn. 


Vi glæder os til at høre fra dig!


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme