Kunde billede

Octavian Laurentiu Munteanu

Maj 2019

Ekstra væg i carport
God og hurtig levering af tømrer opgave til fornuftigt pris
Læs mere  

Kjærly ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Octavian Laurentiu Munteanu

Maj 2019

4,6/5
Ekstra væg i carport
God og hurtig levering af tømrer opgave til fornuftigt pris Læs mere  

Kjærly ApS

Vi bygger - Du bor


Hos Kjærly ApS er vi et dedikeret og dynamisk team, hvor vi fokuserer på tømrer og totalentrepriser for både private og erhvervskunder. Vi går efter at give vores kunder den bedste service og mindst muligt besvær under deres byggeri. Derfor har vi valgt at samle en håndfuld medarbejdere, der sammen kan give vores kunder den bedst mulige oplevelse med deres byggeri.

 

Overskueligt for kunderne   

Når man som vi har valgt at samle alle fagrupper under ét tag, slipper vores kunder for besværet med at koordinere de forskellige faggrupper. Når man skal have flere faggrupper ind over sit projekt, som ikke nødvendigvis er tilknyttet samme firma, kan der hurtigt opstå forvirring og tidsspilde, som er med til at forsinke byggeriet og gøre det dyrere for kunderne.

 

Dette vil vi gerne undgå, og derfor står vi for planlægningen, så vores fagmænd altid kommer på aftalt tid og sted, nemt og hurtigt. Vi overholder altid vores indgåede aftaler med vores kunder, så de kan bruge deres tid på andre fornuftige ting.


 

Vi tilbyder bl.a. at varetage:

 

  • Alt inden for tømrerarbejde

  • Brolægning

  • Tilbygninger og udestuer

  • Nybyg

  • Isolering

  • Facaderenovering

  • Maleropgaver

  • Nedrivning


 

Med vores mere end 20 års erfaring er du sikret kompetente fagmænd til udførelsen af dine opgaver, men vi vil alligevel gerne sikre vores kunder endnu mere. Derfor har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, så du som kunde er dækket af Byg Garanti. Det mener vi giver glade og trygge kunder, som stoler på, at vi kan levere et veludført stykke håndværk.


 

Har du lyst til at vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores services og om, hvad vi kan gøre for dit byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Grenaa, hvor vi primært hjælper kunder i Aarhus, Grenaa, Silkeborg og Randers samt opland . Vi kører også gerne lidt længere, hvis du skulle have brug for det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme