KAAAM VINDUER OG TØMRER

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


KAAAM VINDUER OG TØMRER

Har du et boligprojekt, du søger kompetente fagmænd til at løse, som f.eks. et nyt køkken eller nye vinduer, så kontakt KAAAM VINDUER OG TØMRER og lad os hjælpe dig med at få løst opgaverne. Vi har mange års erfaring i branchen, som gør os til at sikkert valg, når du skal have løst dine opgaver.

 

Hvem er KAAAM VINDUER OG TØMRER?

Siden etableringen i 2019 har vi hos KAAAM VINDUER OG TØMRER hjulpet kunder med at få løst deres boligdrømme nemt, sikkert og professionelt. Vi har mange kompetencer inden for tømrerfaget og er derfor sikre på, vi også kan hjælpe dig med dine projekter.

 

Vi mener, at de bedste løsninger skabes i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor tillid og kommunikation er helt essentielt. Vi starter derfor altid et nyt samarbejde med at tage en god og dybtgående dialog, hvor vi kan gennemgå projektet og de ønsker og behov, du måtte have for resultatet.

 

Hos KAAAM VINDUER OG TØMRER kan du få hjælp til:

  • Montering af døre, vinduer og trapper
  • Gulvlægning
  • Køkkenmontage
  • Taglægning
  • Isolering
  • Garager og carporte
  • Renovering og sanering

 

Vi tilbyder altid råd og vejledning omkring dit byggeprojekt, så du har det bedste grundlag at træffe dine vigtige beslutninger ud fra. Vi kender til mange løsninger og mange typer af materialer og stiller derfor altid vores ekspertise til rådighed for vores kunder.

Er du i tvivl om, hvilken løsninger der er den bedste for dig, giver vi også gerne vores bud på en løsning.

 

Vil du have professionel hjælp?

Har du lyst til at vide mere om de services, vi tilbyder, eller har du et projekt, du søger hjælp til, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at køre ud til dig fra vores adresse i Thyholm, og herfra hjælper vi kunder i både Midt- og Nordjylland. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme