K-M Kloakservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


K-M Kloakservice

Hos K-M Kloakservice har vi i mere end 30 år hjulpet kunder frem til de bedste resultater inden for brolægning, kloakarbejde og små mureropgaver. Vi har mange kompetencer inden for vores felter, og vi kan derfor tilbyde vores kunder en god og holdbar løsning samt gode råd og god vejledning, så de kan få en tryg oplevelse med vores firma. 

 

Kompetente fagmænd står klar til at hjælpe dig

Når du samarbejder med K-M Kloakservice, vil du blive mødt af dygtige fagmænd, der alle besidder mange håndværksmæssige kvaliteter, der sikrer dig den bedste løsning. Vi stiller strenge krav til os selv, og det ses i de kvalitetsløsninger, som vores kunder får. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med vores arbejde, da vi mener, at vores kunder fortjener det bedste. Når du beder os om hjælp til udførelsen af dit arbejde, står vi altid klar til at få en god dialog omkring dit projekt, så du føler dig godt klædt på til at træffe de vigtige beslutninger vedrørende dit projekt.

 

Hos K-M Kloakservice kan vi bl.a. hjælpe med udførelsen af:   

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Dræn
  • Minirensningsanlæg, septiktank og andre spildevandsløsninger
  • Slamsugning og kloakspuling 
  • TV-inspektioner 
  • Opbygning af halvmure
  • Fliseopsætning
  • Opmuring af skorsten 

 

Vi klarer både større og mindre projekter for både private kunder og erhverv, så uanset hvilken opgave størrelse opgave, du måtte stå med, så er vi din samarbejdspartner. Kunne du tænke dig at få et godt tilbud på udførelsen af dit arbejde, så står vi selvfølgelig også klar til at udarbejde et sådant til dig, helt gratis. 

 

K-M Kloakservice - Din lokale kloakmester og brolægger

Kunne du tænke dig at få besøg af K-M Kloakservice til at udføre dine opgaver, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Alt, du skal gøre, er at indtaste få oplysninger i kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse. 

 

Du finder K-M Kloakservice i Guldborg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Nørre Alslev, Gedser, Vordingborg, Næstved, Køge, Herlev og København.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme