Jysk Manpower

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Jysk Manpower

Skal du i gang med at renovere huset og har du brug for en solid, stærk håndværker til at udføre opgaven - så kontakt Jysk Manpower. Jeg er leveringsdygtig i arbejde inden for murer- og tømrerfaget, og hos mig får du med garanti et veludført stykke håndværk, hvor der er kræset om selv de mindste detaljer. 

 

Hvem er Jysk Manpower 

Mit navn er Daniel Nielsen, og jeg er manden bag Jysk Manpower. Jeg går til mine opgaver med stor energi og et kæmpe engagement hver gang. Det er vigtigt for mig, at kunden kan føle min tilstedeværelse, og at jeg er glad for det job, jeg har fået tilbudt at udføre.  

 

Jeg tilbyder alle mine kunder en kvalitetsmæssig høj service, som bliver udført til tiden og selvfølgelig til gode priser. Jeg går meget op i at overholde mine aftaler med mine kunder, så de kan være trygge ved mig som håndværker. Jeg dukker derfor altid op på den aftalte adresse på det belsuttede tidspunkt, når vi har aftalt det.

 

Jeg tilbyder at lave:

  • Renoveringsopgaver
  • Udbedring af sætningsskader
  • Isolering 
  • Lydisolering 
  • Taglægning
  • Garager og carporte 

 

Jeg er vant til at påtage mig hovedentrepriser inden for tømrer- og murerarbejde ved både større og mindre projekter. Det gør, at du kan få udført dit arbejde præcist, som du foretrækker. 

 

Kontakt mig og hør nærmere

Hvis du ønsker at høre mere om mine services eller gerne vil modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar i Haderslev til at køre ud til dine byggeprojekter. Jeg arbejder primært i Jylland, men kører gerne længere, hvis mine kunder har brug for det. 

 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme