facebook tracking pixel Jyderup Tømrer og Murerforretning ApS er Tømrer i Jyderup | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

Jyderup Tømrer og Murerforretning ApS

Jyderup Tømrer og Murerforretning ApS
CVR: 37189499
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Rådbjergvej 3, 4450 Jyderup
Etableret i 2015
7 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Tømrer

2anbefalinger

Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt

Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt

4930

Siden 1991 har vi hos Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt hjulpet kunder med udførelsen af deres tømreropgaver. Vi arbejder hårdt for at imødekomme vores kunders ønsker, så de hver og en får de løsninger, de ønsker i deres bolig. Har du et projekt, du søger en kompetent tømrer eller snedker til at løse, så kontakt Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt og lad os hjælpe dig frem til de resultater, du ønsker.Mere end 30 års erfaringNår du samarbejder med Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt, vil du blive mødt af fagligt kompetente fagmænd, der arbejder hårdt for at imødekomme kundernes ønsker og behov. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders ønsker ved at have en god dialog omkring de behov, der måtte være. På baggrund af dine behov finder vi i fællesskab en løsning, som du vil blive glad for. Vi står under hele samarbejdet til rådighed for en god dialog omkring materialer, kvalitet og muligheder, så du kender dine muligheder.Hos Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt kan vi hjælpe med:Renovering af døre og vinduer Isolering Taglægning, tagkviste og tagrender Køkkenmontage Snedkeropgaver Trappemontage Tilbygninger, udestuer og nybyggeri Garager og carporte Bad og toilet Gulvlægning og reparation af trægulveDansk Håndværk tilbyder garantiordningen Håndværkergaranti, som dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Du er derfor i trygge hænder, når du samarbejder med os. Vi sørger selvfølgelig for at udfører vores arbejde korrekt, så det ikke bliver nødvendigt at benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde denne sikkerhed for vores kunder.Vil du indgå i et trygt samarbejde med din tømrer- og snedkermester?Har du lyst til at samarbejde med dygtige fagmænd, der har dine ønsker for øje, så kontakt Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt og lad os få en god dialog omkring udførelsen af dit projekt. Vi står klar til at rykke ud fra vores firmaadresse i Maribo, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Nakskov, Rødby, Guldborg og Stubbekøbing.For at komme i kontakt med os nemt og hurtigt, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Vi glæder os til at høre fra dig!

20anbefalinger

Bad Bolig & Bygningsrenovering

Bad Bolig & Bygningsrenovering

2880

Bad Bolig & Bygningsrenovering– en aftale er en aftale!Bad Bolig & Bygningsrenovering er et entreprenørfirma, der har eksisteret siden 2005, og vi udfører alle former for bygningsrenovering. Vi har fokus på godt håndværk og på at overholde den tidsplan, der er lagt – en aftale er en aftale!Vi laver eksempelvis: Badeværelser Køkkener Bryggerser Kældre Udnyttelse af førstesaleTovholder på dine byggeprojekterVi beskæftiger os primært med renovering og ombygning af boliger i totalentrepriser, hvor vi kun samarbejder med firmaer, der benytter danske håndværkere. Ved at lade os have den overordnede styring af dine byggeprojekter, skal du kun koncentrere dig om at nyde det gode resultat til sidst - vi klarer koordineringen og logistikken, så alt forløber så hurtigt og let som muligt. Anbefalinger og garantiVi er medlem af Dansk Byggeri/Byg Garanti, hvilket gør, at du altid kan føle dig sikker ved at vælge os. En mindst ligeså vigtig garanti for vores arbejde er de mange anbefalinger, som vi er heldige at få fra vores kunder. Læs for eksempel nogle af dem herunder, og tøv ikke med at give os et kald næste gang, du står overfor en renoveringsopgave i dit hjem.

228anbefalinger

ABC Byg Næstved ApS

ABC Byg Næstved ApS

4700

Hos ABC Byg Næstved er du i centrum.Vi udfører arbejde efter principper om kundetilfredshed og kvalitet, og går ikke på kompromis med det gode håndværk. Vi har SPECIALE i tagrenovering samt lægning af nyt ståltag på KUN 3 dage...Derudover er vi en af de eneste Lindab TageXperter på Sydsjælland, Midtsjælland og Lolland Falster - men vi kører dog over hele Sjælland. Vi har opført over 1.250 Lindab ståltage på Sjælland.Du får helt op til 30 års PRODUKT GARANTI på dit Lindab tag. Vi udfører desuden tømrerarbejde i forbindelse med tilbygning, ombygning, renovering udskiftning af vinduer & døre m.v., samt isolering med miljørigtig papiruld.Vores viden og kunnen er stor og vi påtager os gerne totalentrepriser. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen.For 2. år i træk har vi netop modtaget Håndværker.dk prisen 2019 for "Bedst anbefalede tagdækker" i Region Sjælland. Tømrerarbejde og snedkerarbejdeNyt tag/tagarbejde/tagrenoveringStåltage/Lindab Topline TagXpertTegltageIsolering med papiruld på tageUdskiftning af tagrenderUdskiftning af vinduer og døreombygninger og renoveringerModerniseringer f huseTilbygningerOpførsel af 1. sal med og uden kvisteFacaderenoveringerABC Byg Næstved har altid et godt tilbud til dig. Takket været vores pålidelige medarbejdere og gode leverandører, er vi særdeles konkurrencedygtige på pris og kvalitet. Så tøv ikke med at ringe på telefon 20 73 91 51 for et godt tilbud - og bliv overbevist.

22anbefalinger

TME-Byg ApS

TME-Byg ApS

3310

TME-BYG ApS - mod nye horisonter En af de ting vi gør højest op i hos TME-BYG er at lytte nøje til, hvad det er, du gerne vil have. Vi ønsker nemlig at give dig præcis, det du ønsker, og ikke det vi, synes du skal have. Derfor går vi meget op i at tage en god indledende snak, så vi er helt enige om, hvad opgaven består i. 1 blev til 10 TME-BYG blev grundlagt som en enkeltmandsvirksomhed af Martin Errild som har 26 år i branchen. Det er gået stødt fremad siden da, og i dag beskæftiger virksomheden seks erfarne svende, to lærlinge og to administrative medarbejdere. Vi kører overalt på Nordsjælland og i hele Storkøbenhavn. Vi klarer blandt andet:Tagdækning og tagrenovering Nybyggeri Kælderrenovering Tilbygning, ombygning og udnyttelse af førstesal Døre og vinduer Træterrasser Hegn og plankeværk Garager / carporte / udehuse Havestuer Som VELUX daglys-rådgiver sikrer vi mere dagslys og bedre indeklima i din bolig Som VELUX dagslys-rådgiver tilbyder vi særlige kompetencer i forbindelse med VELUX ovenlysløsninger. Som VELUX dagslys-rådgivere har vi gennemført et uddannelsesforløb i samarbejde med VELUX Danmark A/S. Du kan derfor trygt regne med kompetent og faglig rådgivning om mulighederne med VELUX ovenlysløsninger i netop din bolig:Optimal placering af ovenlysBedre ventilation og indeklima Valg af produkter og tilbehør                                               Vi følger med Vi holder meget af vores fag, og hvad vi laver. Derfor holder vi os altid á jour med nye tendenser og udviklinger inden for faget. Vi tager mange lærlinge ind, da vi ligeledes ser det som vores ansvar at være med til at uddanne nye generationer. Vores mål Målet er at levere solidt håndværk i en konstant høj kvalitet, give god service og vejledning så vores kunder føler, at de er i gode hænder. Som en ekstra sikkerhed for dig er vi medlem af Dansk Byggeri. 

162anbefalinger

Søften Tagrenovering ApS

Søften Tagrenovering ApS

8382

Søften Tagrenovering ApS- tage, hvor andre tier!Skal du have lagt nyt tag, renoveret det eksisterende tag eller have isoleret, kan du med fordel ringe til Søften Tagrenovering. Med os ved roret kan du nemlig være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Vi har mere end 20 års erfaring med de gængse tagtyper, og vi anvender kun miljøgodkendte kvalitetsprodukter og moderne udstyr. Hos os bliver det gjort ordentligt første gang.Dækker hele landetFirmaet beskæftiger i dag 13 medarbejdere, og vi dækker hele landet. Vi er nu store nok til altid at kunne finde den rette mand til den enkelte opgave. Du kan forvente at få besøg af både dygtige og høflige håndværkere, der ved, hvad de laver. Vi løfter blandt andet følgende opgaver:- Algebehandling- Efterisolering- Tagmaling- Lægning af tag i tegl, eternit, decra, betontagsten og Lindab ståltag- TagrenoveringGod behandling fra start til slutVi stiler efter, at du som kunde kan føle dig godt behandlet fra start til slut. Aftaler indgås for at blive overholdt, og vi holder dig løbende underrettet om arbejdets fremskred og om eventuelle ændringer. Inden vi kommer så langt, stiller vi vores ekspertise til rådighed, så du kan være sikker på at træffe en oplyst beslutning på det bedst mulige grundlag.Vi er derudover medlem hos Tagprofferne, Tagmalerforeningen og hos Byg Garanti-ordningen. Du kan derfor føle dig ganske tryg i vores varetægt.

37anbefalinger

NDH Entreprise v/Nikolaj Dam Hansen

NDH Entreprise v/Nikolaj Dam Hansen

4683

NDH Entreprise v/Nikolaj Dam Hansen- vi holder til i Rønnede og løser opgaver på hele SjællandTrænger indkørslen til en opfriskning, eller drømmer du om at kunne nyde sommeren i solen på en nylagt terrasse med udsigt over din nye, elegante have? Uanset omfanget af dine opgaver kan vi klare dem hos NDH Entreprise, og vi sørger for at resultatet bliver præcis, som du ønsker dig. Vi løser mange forskellige opgaver, entreprenør- og anlægsarbejde. Overordnet set dækker vores kompetencer det meste indenfor:Belægning / Brolægning Anlægsgartneri Mindre tømrer opgaver fx; Hegn/plankeværk, havelåger, skur/carport, vindues udskiftning m.m. Klipning af hæk Træfældning Såning af græs  Etablering af plæner med rullegræsViden, kvalitet, forståelse og god serviceSiden NDH Entreprise blev oprettet i 2011, har vi været et firma i konstant udvikling. Vi stræber nemlig hele tiden efter at optimere vores løsninger, så du kan få mest mulig glæde af dem i mange år fremover.Nøgleværdier Kundeservice, perfektion og tidsplan er nøgleordene for NDH Entreprise.Vi går nemlig aldrig på kompromis med service eller kvalitet, af hverken arbejde eller produkter. Vi sørger for at opfylde kundens ønsker og behov samt give råd og vejledning. Det er kort sagt opskriften på, hvordan vi sikrer, at vores resultater er 100% tilfredsstillende HVER gang.Tøv ikke med at kontakte os - vi dækker hele Sjælland og giver gratis, uforpligtende tilbud.

15anbefalinger

T.T. TØMRERFIRMA ApS

T.T. TØMRERFIRMA ApS

2950

T.T. Tømrerfirma ApS - kvalitet til tiden Hos T.T. Tømrerfirma går kvalitet forud for alt andet. Vi arbejder efter princippet, at enhver opgave skal kunne fremvises som eksemplarisk. Det kræver grundighed, et blik for detaljer samt ikke mindst god kommunikation med kunden - for intet er eksemplarisk, hvis ikke du er tilfreds.Vi udfører kort fortalt alle tømreropgaver, men er særligt specialiseret i tag -og vinduesarbejde.  Mange kompetencer For altid at kunne levere arbejde i højeste kvalitet, gør vi meget ud af efteruddannelse og yderligere dygtiggørelse. Vi er derfor uddannede Tagproffer og er dermed specielister i tag. Vi er også Rockwool partnere, hvilket giver os stor viden omkring efterisolering. Ydermere er vi Velux Dagslysrådgivere, hvilket forbedrer vores kompetencer og rådgivning angående dagslys og mulighederne indenfor vinduesudskiftning. Derudover er TT Tømrerfirma BedreBolig rådgivere, hvilket sikrer dig en helhedsorienteret gennemgang af dit hus, med fokus på energibesparende tiltag. En BedreBolig rapport indeholder blandt andet oversigt over besparelser, projekter, budget, tilskudmuligheder og meget mere. Hos TT Tømrerfirma får du en håndværker, som: - Har kendskab til gode, anerkendte tagløsninger og materialevalg - Kan udføre alle typer tagarbejde: tagdækning, tagrenovering, undertag mv. - Er videreuddannet tagdækker med TagProff-certifikat fra Tag-akademiet. - Kan rådgive og installere solvarmeanlæg (solfangere), samt solceller i dit tag - Er engageret og serviceorienteret Energioptimering Er du interesseret i at energioptimere din bolig, har vi også BedreBolig rådgivere tilknyttet firmaet. Derved kan du få en komplet gennemgang af din ejendom, som resulterer i en oversigt over mulige energibesparende tiltag, prioriteringsplan, budget og meget mere. Arkitekter og ingeniører Vi har også både arkitekt og ingeniør tilknyttet firmaet, som blandt andet kan lave skitser over projektet eller energiberegninger. Derved kan du bedre kan forestille dig hvordan det kommer til at se ud, samt få vished om konkret besparelse ved energibesparende tiltag. Medlem af TagprofferneVi er medlem af TagProfferne, som er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner. Vi har gennemgået et specielt kursusforløb, hvor vi er blevet certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner på Tag-akademiet i Aalborg. Læs mere om, hvad TagProfferne står for på www.tag-profferne.dk

25anbefalinger

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS

3300

Rune Andersen Tømrer-/ Snedkermester er beliggende i Frederiksværk og vi har rødder tilbage til 2011 - i 2015 overgik firmaet fra et være et enkeltmandsfirma til at blive et anpartsselskab. 2015 er derfor formelt set vores etableringsår. Ejer Rune Andersen er tømrer- og snedkermester og har været selvstændig siden 2007. Med i bagagen har jeg erfaring fra flere forskellige entreprenørfirmaer samt tømrermestre og er derfor godt rustet til at varetage dine opgaver.Da jeg startede firmaet op, var jeg alene om arbejdet. Firmaet har i mellemtiden fået vokseværk og er nu arbejdsplads for 7 ansatte, der alle udfører arbejde i høj kvalitet.En af de store fordele ved at være et mindre firma er kontakten til kunden. Det giver, efter min mening, meget bedre resultater. Mine medarbejdere og jeg får altid en god dialog med vores kunder, hvor vi kan beslutte, hvilke løsninger der skal til for at give et flot og holdbart resultat. Vi vejleder alle kunder, så de ved, hvilke løsninger der findes, og hvordan vi kan få løst projekterne så godt som muligt.Rune Andersen Tømrer-/Snedjermester ApS udfører opgaver inden for: Tag og tagrender Kviste Døre og vinduer Trægulve Træbeklædning Træterrasser Udestuer Tilbygninger Garager og carporte Snedkeropgaver Isolering af loft og tagHos Rune Andersen Tømrer-/ Snedkermester ApS kan vi hjælpe med alle former for tømrerarbejde. Udskiftning og renovering af kviste, døre, vinduer, køkkener og andet indvendigt arbejde er intet problem.Skal vi være din samarbejdspartner?Har du lyst til, at dit projekt skal forløbe nemt og gnidningsfrit, så kontakt Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det. Vi kører fra Frederiksværk og dækker herfra det meste af Sjælland. Udfyld kontaktformularen allerede i dag, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på dine opgaver.Vi glæder os til at høre fra dig.

105anbefalinger

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

3070

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS- Vi bygger på fremtidenMed Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS får I et tømrerfirma, som har passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Dette indebærer stor erfaring, høj kvalitet og loyalitet samt dyb tillid mellem samarbejdspartnere, jer og os!Erfaring Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS drives af tømrermestrene Thomas Landin og Alexander Hey, som til sammen har mere end 20 års tømrererfaring. Vi har derfor begge stor kendskab til branchen og har igennem årene fået udvidet vores kompetencer inden for privatbyg og storbyggeri. Vi kører ud i hele Nordsjællandsområdet og i Storkøbenhavn - men også gerne længere ved omfattende projekter. Vi laver al form for tømrerarbejde - både i forhold til nybyg og renovering - men der er ting, som vi er særligt specialisede i: - Tag- Døre og vinduer- TerrasserHovedentreprenør på forskellige projekter Vi har stor erfaring med hovedentrepriser på forskellige projekter. Det kan være alt fra tilbygninger til køkkenprojekter, hvor forskellige håndværkere skal involveres. Det kan ofte betale sig med en komplet løsning - koordineringen bliver lettere, og projektet bliver dermed hurtigere færdigt. For os er det en dyd at levere et 100 % kvalitetsprodukt til den fastlagte tid og pris. Vi bruger de bedste leverandører, såsom Velux, Velfac, Carl Ras og Fog Trælast og Byggecenter. Desuden kræser vi for materialerne, indtil du er mere end tilfreds. Ring og få et uforpligtende tilbud - vi er eksperter i tag, terrasser samt vinduer og døre - og ja, vi laver selvfølgelig også rigtig meget andet.Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS er etableret i 2016 som en fusion mellem to firmaer. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før 2016, som er vores formelle etableringsår.

11anbefalinger

UNIK & CO. ApS

UNIK & CO. ApS

2770

Det er et stærkt team af erfarne håndværkere, der udgør holdet bag Unik & Co. ApS. Her bliver du mødt af håndværkere, der med hver sin spidskompetence sørger for, at du får løst dine opgaver til fuld tilfredshed.Unik & Co. ApS løser disse opgaver for digTømrerarbejde Gulvlægning- og slibning Bad og toilet Hovedentreprise MalerarbejdeUnik & Co. ApS løser alt fra hovedentreprise til mindre handyman-opgaver, og vi stiller vores ekspertviden til rådighed, hvad enten opgaverne skal løses udendørs eller indendørs.Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at udskifte døre og vinduer, opsætte et smukt fototapet eller opføre et hus eller en tilbygning. Erfaringen og den nødvendige viden har vi, så du stiller bare opgaven.Høj kvalitet og godt håndværk er vores kendetegnUnik & Co. ApS udfører kun kvalitetsarbejde, og vi sætter en ære i at servicere dig og opfylde de ønsker, du har. Vi ved, hvad godt håndværk er, men kun med glade kunder mener vi, at vores håndværk fuldendes.Du kan udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi snarest vender tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og få en god dialog om den opgave, du ønsker at få udført af os.

18anbefalinger

Straxbyg ApS

Straxbyg ApS

4293

StraXbyg - totalløsninger inden for tømrer- og snedkerfaget til fornuftige priser  Hos StraXbyg udfører vi en lang række tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhverv. Vores kompetencer spænder bredt, og vi laver alt fra udskiftning af køkkener i familievillaer til totalrenovering af wellness-haller til heste.  Vi kan hjælpe vores kunder med: - Tag - Køkken - Badeværelse - Totalrenovering af bygninger - Vinduer og døre - Opsætning af skillevægge - Opsætning og renovering af terrasse - Gulvlægning StraXbyg er en ung og dynamisk virksomhed med tre ansatte, som er opdateret med det nyeste værktøj, de bedste materialer og en stor viden på området. På den måde kan vi altid tilbyde dig de mest optimale løsninger til dit projekt. Vi holder til i Sorø, men dækker store dele af Sjælland alt efter opgavens omfang. Mester er med på alle opgaver For at sikre vores kunder den bedste kvalitet og ekspertise er mester Danni Pedersen med på alle nye opgaver, så projektet kommer godt fra start. Dermed opnår vi også en god kontakt med alle kunder, som giver en tryghed – både for os og kunden. Få et godt tilbudVi sørger altid for at finde den bedste pris. Så går du i byggetanker og mangler en dygtig håndværker til projektet, så ring til os for et godt og uforpligtende tilbud.

27anbefalinger

Grønbyg Entreprise ApS

Grønbyg Entreprise ApS

2605

GrønByg Entreprise ApS - løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og effektiv Hos GrønByg Entreprise ApS er vi rigtig gode til at løse problemer. Men vi kan også hjælpe dig med at forebygge dem, før de overhovedet opstår. Vi klarer nemlig alle former for tømrerarbejde og deler gerne ud af gode råd og grundig vejledning.Dygtige, veluddannede tømrereJeg, Christian Grønning, startede GrønByg i 2006 (som i 2012 gik fra enkeltmandsvirksomhed og blev til anpartsselskabet GrønByg Entreprise ApS), efter at være blevet udlært i 2003 hos Wohlers A/S af den daværende oldermand i Dansk Byggeri. Siden har jeg uddannet mig til både certificeret energivejleder og håndværkstaksator. Til daglig står jeg i spidsen for et stærkt hold, der tæller fem dygtige tømrersvende og en lærling.Høj service Vi er stolte af at være en servicevirksomhed, og helt fra starten har vi fulgt et fast princip om altid at overholde vores aftaler, finde de mest optimale løsninger på dine opgaver og holde et ufravigeligt fokus på kvalitet.Vores brede erfaring betyder, at vi kan løse et stort udvalg af forskellige opgaver indenfor tømrerbranchen: Udskiftning af vinduer og døre Tagarbejde såsom udskiftning af tag og tagrender Etablering af kviste og ovenlysvinduer Hovedentrepriser ved renovering og nybyg Taksering af forsikringsskader Råd og vejledning om energioptimering af din bolig EjendomsserviceDansk Håndværk - base i Brøndbyøster Vi er medlem af brancheorganisationen Dansk Håndværk, hvilket betyder, at vi benytter organiseret arbejdskraft. Vi kører ud fra Brøndbyøster og dækker området helt til Køge, Holbæk og Hillerød. Tøv ikke med at ringe til os, næste gang du har brug for en løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og effektiv tømrer.

4anbefalinger

Tagmesteren & Tømrermester

Tagmesteren & Tømrermester

3390

Tagmesteren- din specialist i taglægning og tilbygningerDet siges, at intet her i verden er gratis, men de 35 års erfaring jeg har bag mig som taglægger og tømrer koster nu ikke ekstra. Jeg kan derfor give dig mit ord på, at du er i særdeles gode hænder, hvis du hyrer mig til dit næste byggeprojekt, hvad enten det omhandler lægning af nyt tag, ombygning eller tilbygning.Til at regne med, til at stole påNavnet er John, og jeg har arbejdet som selvstændig siden 1980. Det har altid været mit mål at være en dygtig, trofast og pålidelig håndværker, hvor man kan stole på at tidsplanen overholdes og at priserne holder hele vejen igennem. Jeg laver alt lige fra de helt store ombygningsprojekter til bygning af eksempelvis en garage eller et udhus.Min profil kort fortalt:- 35 års erfaring- Speciale i tage og tilbygninger- Overholder tidsplanen og de aftalte priser- Lytter til kundens ønsker og vejleder derefterKunden er altid i centrum Jeg går altid ud fra dine grundlæggende ideer og ønsker, hvorefter jeg vil yde kyndig vejledning. Derved får vi et resultat, som du bliver glad for, og som er lavet på fornuftig vis og er håndværksmæssigt korrekt. Jeg kan også udarbejde skitser, hvis du eksempelvis har svært ved at forestille dig, hvordan en tilbygning til dit hus vil tage sig ud. Jeg er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen, som giver ekstra garanti, for det arbejde jeg udfører.

11anbefalinger

Tømrerfirmaet Kim Hansen ApS

Tømrerfirmaet Kim Hansen ApS

4230

Tømrerfirmaet Kim Hansen ApSDialog, erfaring og gedigent tømrerhåndværkTagrenovering, isolering eller gulvlægning - der er ikke den tømreropgave som Tømrerfirmaet Kim Hansen ApS ikke kan udføre for dig. Virksomheden blev grundlagt af Kim Hansen helt tilbage i 1998 - og ud over en håndværker med mere erfaring end de fleste, lægges der særligt vægt på én ting: den personlige kontakt mellem dig og os. Få et kort overblik:- Alle tømreropgaver - ude som inde - God, personlig dialog - Op imod 35 års tømrererfaring- Fast tømrer på erhvervsskolen Selandia- Medlem af Byg GarantiKim Hansen har arbejdet indenfor tømrerfaget siden 1987, og efter en årrække som svend startede han som selvstændig. Efter syv år blev firmaet i 2005 omdannet til et ApS. Tømrer og snedkerfirmaet omfatter i dag fire dygtige håndværker, som tilsammen udfører alle tænkelige tømrer- og snedkeropgaver på Sydsjælland. Ingen forskel på store og små projekterVi har stor erfaring med renovering og nybyg af tage - eksempelvis har vi opført helt op til 1000 kvadratmeter tag på erhvervsbygninger. Dette kræver ekstra god sans for planlægning og koordinering samt dybt kenskab til konstruktioner.Disse faktorer spiller lige så meget ind, når vi ordner et hvilket som helst projekt i dit hus. Vi gør os meget umage med at holde dig informeret hele vejen gennem processen. Den personlige dialog er altafgørende, da misforståelser hermed forsvinder og tillid opstår.Er det tid til opstart på et tømrerprojekt, så ring til os og få et tilbud. Det koster ikke noget, tonen er venlig, og erfaring har vi nok af.

1anbefalinger

FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN

FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN

3250

FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN- Vi vil lave ordentligt håndværk, hvor der ikke er tvivl om kvalitetenSom kunde hos FORM OG BYG ved Niels Otto Jensen, vil du opdage, at vi i vores arbejde lægger vægt på kvaliteten, den gode service og høj kompetence, og så er vi kendte for at overholde vores aftaler og deadlines.Alt arbejde inden for murer- og betonarbejdeVi beskæftiger os med alt inden for murer- og håndværksopgaver, blandt andet kan vi hjælpe inden for denne vifte af opgaver: • Murerarbejde• Tagarbejde• Nybyg, ombygning og tilbygning• BygningseftersynOg så er vi specialister i terrazzo som én af de få i Danmark. Terrazzo er både et smukt og slidstærkt byggemateriale, så hvis du overvejer dette materiale, så er vi de bedste til at håndtere opgaven og rådgivning.Vores arbejde godkendes altidVi er i alt fem mand i teamet, der primært tager sig af opgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kvaliteten skal altid være i orden, når vi udfører et job, og derfor er Niels Otto Jensen altid sidste mand til at kigge arbejdet igennem, så både vi og kunden er tilfredse.Som en ekstra sikkerhed for vores kunder er vi medlem af Byg Garanti, hvilket både skaber tryghed og tillid til, at vi ikke leverer et ufærdigt stykke arbejde.Noget for dig? Vi har ikke kun erfaringen, vi har også evnerne, det gode ry og en arbejdsmoral der gør, at vi er det rigtige valg for dig.

0anbefalinger

BJ-Entrepriser

BJ-Entrepriser

4200

Hos BJ-Entrepriser i Slagelse har vi mere end 25 års erfaring med alle former for tømreropgaver, som vi udfører for kunder i bl.a. Sorø, Næstved, Ringsted og Korsør. Vores lange erfaring har givet os rutine, og vi arbejder derfor ud fra en løsningsorienteret tilgang, hvor vi finder en løsning på de opgaver, vores kunder stiller os over for.Vi leverer den hjælp, du behøverHos BJ-Entrepriser leverer vi uanset størrelsen på din opgave altid den bedste service og kvalitet. Du er derfor altid sikret et godt resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner. Vi går ind for at have et godt og tæt samarbejde med vores kunder, og det starter allerede i den indledende fase, hvor vi lærer vores kunders ønsker og behov at kende. Vi er gode til at lytte til de krav, vores kunder har, og supplerer gerne med vores mange kompetencer, så vi sammen kan nå frem til den løsning, der vil glæde og gavne allermest.Hos BJ-Entrepriser kan du få hjælp, til udførelsen af:Facaderenovering Isolering Taglægning Montering af døre, vinduer, trapper og køkkener Gulvlægning Nybyg, tilbygninger og udestuer Garager og carporteVi tilbyder alle vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det vigtigste for os er vores kunders tilfredshed, og vi afslutter derfor aldrig en opgave, før vi selv og vores kunder er tilfredse med resultatet. På den måde er vores kunder altid garanteret et godt resultat, og vi er sikre på at stå tilbage med glade og tilfredse kunder. Er du interesseret i et gratis og helt uforpligtende tilbud på dine projekter, udarbejder vi også gerne et til dig, så du kan komme godt i gang.Har du lyst til at samarbejde med professionelle tømrere?Ønsker du hjælp til dine byggeprojekter, så tøv ikke med at kontakte BJ-Entrepriser allerede i dag, og lad os høre om, hvad du søger vores hjælp til. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.Vi hos BJ-Entrepriser glæder os til at høre fra dig.

0anbefalinger

Karsten Knudsen Byg V/ K. Knudsen

Karsten Knudsen Byg V/ K. Knudsen

1201

I København finder du Karsten Knudsen Byg v/ K. Knudsen, der beskæftiger sig med udføre dit tømrerarbejde. Vores firma blev etableret i 2010, men vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder fagmænd med mere end 30 års erfaring. Vi udfører altid kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og derfor vil du altid kunne forvente et godt og solidt resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner.Hos os er en aftale en aftaleI et samarbejde med Karsten Knudsen Byg v/ K. Knudsen kan du være sikker på, at vi overholder de aftaler, vi i fællesskab indgår. Det betyder, at vi overholder mødetider, budget eller dato for, hvornår projektet skal stå færdigt. Det mener vi giver de meste trygge kunder og et godt samarbejde. Vi står selvfølgelig til rådighed for vores kunder gennem hele forløbet, så skulle der opstå spørgsmål eller andet, så er vi aldrig langt vækHos Karsten Knudsen Byg v/ K. Knudsen kan du få hjælp til:Renovering og montering af døre og vinduer Gipsvægge og -lofter Taglægning, tagkviste og tagrender Køkkenmontage Snedkeropgaver Tilbygninger, udestuer og nybyg Renovering og sanering Garager og carporteVed større projekter har vi faste samarbejdspartnere inden for bl.a. el-, maler-, murer- og VVS-branchen. Vi kan derfor også være behjælpelige ved større projekter, der kræver flere forskellige brancher. Vi står selvfølgelig inde for, at de fagmænd vi samarbejder med, udfører kvalitetsarbejde ligesom os selv.Lad Karsten Knudsen Byg v/ K. Knudsen stå for udførelsen af din fag- eller totalentrepriseMed mange års erfaring er vi hos Karsten Knudsen Byg v/ K. Knudsen godt inde i de fleste løsninger, og vores kompetencer spænder derfor bredt. Står du med en opgave, du søger erfarne og professionelle fagfolk til at løse, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.Du finder Karsten Knudsen Byg v/ K. Knudsen i København K, og herfra dækker vi hele Storkøbenhavn, Køge, Roskilde og Farum.

0anbefalinger

LP Multiservice v/ Lars Peder Pedersen

LP Multiservice v/ Lars Peder Pedersen

4281

Mit navn er Lars Peder Pedersen og jeg er indehaver af LP Multiservice, hvor jeg udfører mange forskellige typer håndværkeropgaver. Jeg har mere end 14 års erfaring med en bred vifte af opgaver - bl.a. rengøring, havearbejde, mureropgaver og maleropgaver.Som person er jeg snakkesalig og imødekommende og jeg gør en stor indsats for, at det skal være en god og gnidningsfri oplevelse at hyre mig til en opgave. Jeg opererer med rimelige priser og gode løsninger inden for alle budgetstørrelser. Jeg forlader ikke en opgave før kunden er glad - derfor giver jeg den altid en ekstra skalle for at sikre, at tingene er i orden. LP Multiservice udfører disse opgaver: Speciale i rengøring Ejendomsservice Facaderenovering og facadepuds Alle typer maleropgaver Oprydning på byggepladser/lejligheder/huse/haver mm. Små nedrivningsopgaver Mureropgaver Opsætning af hegn Alt havearbejdeVed mureropgaver er jeg specialist i at vælge de korrekte materialer alt efter alderen på huset m.m.Din alsidige håndværker og handyman på VestsjællandJeg har base i Stenlille på Vestsjælland og udfører særligt mange opgaver i Sorø, Slagelse og Kalundborg.Har du spørgsmål til mine ydelser, eller har du en konkret forespørgsel på en opgave, så skriv eller ring gerne til mig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

0anbefalinger

Total Byggeservice Tømrer Snedker & Murerfirma

Total Byggeservice Tømrer Snedker & Murerfirma

4690

Total Byggeservice- dit problem er vores speciale Er pladsen blevet trang, er der behov for en tilbygning, en ombygning eller måske en ny førstesal? Så er du kommet til de rette, for det er netop denne type opgaver, der er vores speciale. Som vores navn antyder, laver vi totalentrepriser, hvilket vil sige, at vi påtager os alt lige fra det indledende tegnearbejde, over myndighedsbehandling og til indhentning af byggetilladelse. Du skal således kun tage kontakt til ét firma - os.Et familieforetagendeVi er et familieforetagende med en del år på bagen. Vi startede helt tilbage i 1966 og har således en solid portion erfaring at trække på. Oprindeligt var vi et typehusfirma, men har siden fundet vores niche i de større til- og ombygningsprojekter samt tagarbejde. Firmaet tæller i dag fem mand og består af både murere, tømrere og snedkere eller det antal håndværkere, der skal til for, at løse opgaven. Du kan med ro i sinde kontakte os, hvis du er interesseret i:• Totalentreprise• Nybyggeri• Tilbygning• Ombygning/renovering• Ny 1.sal eller ombygning af eksist. 1.sal• Tagrenovering, al slags tagdækningVi ved, hvad vi laverVores mangeårige erfaring inden for husbyggeri kommer dig til gode som kunde. Igennem tiderne har vi bygget over 130 huse i Haslev og omegn og et lignende antal på Sjælland, Amager samt København/Nordsjælland.Vi har derfor oparbejdet en rutine, der gør, at intet overlades til tilfældighederne. Du kan derfor være sikker på, at opgaven står færdig til den aftalte tid.Henvend dig et stedI forbindelse med totalentreprise ved tilbygning-ombygning eller renovering, har vi mange års fast samarbejde med:• VVS-mester• El-installatør• Aut. kloakmester• Malermester• Eller andre håndværkereVi indestår for og styrer det hele, vi har ikke gjort andet i mere end 50 år.Da vi er medlem af Dansk Byggeri med Byg Garanti-ordning, kan du føle dig helt tryg.Ring, hvis du vil høre nærmere.

0anbefalinger

SiCaLa V/ Lars Pihl

SiCaLa V/ Lars Pihl

2300

Tømrerfirmaet SiCaLa v/Lars Pihl er et traditionelt tømrerfirma etableret i 2012. Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde og altid i den bedste kvalitet. Med vores lange erfaring har vi opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge gennem hele projektet, og derfor vil vi gøre alt, vi kan for at få et godt samarbejde med alle vores kunder.Altid korrekt udført arbejdeHos SiCaLa v/Lars Pihl er vores kunders tilfredshed helt afgørende. Derfor udfører vi altid arbejdet i høj kvalitet, så vores kunder får det resultat, de ønsker. Alle fagfolk hos os har den bedste uddannelse og øje for selv de mindste detaljer. Vores store viden giver kunderne mulighed for at få råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer og teknikker - og giver mulighed for at få en unik og kreativ løsning. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og ud fra dem finder vi sammen ud af den løsning,, der er den bedste for dig!Hos SiCaLa v/Lars Pihl kan vi bl.a. udføre:Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Nybyg Taglægning, tagrender og tagkviste Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Fugeteknikeropgaver Snedkeropgaver Diverse tømreropgaver inde og udeMed mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget er der ikke den opgave, vi ikke kan løse. Hvis du ikke finder præcis den opgave, du søger på listen, skal du ikke fortvivle, men i stedet give os et kald, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning. Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på projektets udførelse, udarbejder vi også gerne et sådant til dig. Vores arbejde bliver udført til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.Du finder os her!Lyder SiCaLa v/Lars Pihl som en samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder os i København, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Dragør, Roskilde, Køge og Farum.Vi ser frem til at høre fra dig!

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send