JV Bolig- og Haveservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


JV Bolig- og Haveservice

JV Bolig- og Haveservice v. Jos Versteeg

- din handymand til mindre opgaver i hus og have


Hvis du er på udkig efter en rigtig altmuligmand, så behøver du ikke at lede længere. Jeg hjælper dig med alle former for mindre opgaver i hjemmet og haven, hvad end du skal have slået græsset eller have installeret vaskemaskinen.


Her er eksempler på opgaver, som jeg kan løse:


- Mindre vvs-opgaver

- Mindre el-opgaver

- Små byggeprojekter – både inde og ude

- Havearbejde

- Snerydning

- Oprydning og bortkørsel af affald


Efter at have arbejdet med forskellige håndværkeropgaver i over 20 år etablerede jeg mit firma i 2018 med drømmen om at servicere både private og erhvervskunder. Jeg er uddannet vvs’er i Holland og har desuden udført mindre murerarbejde gennem tiden. Jeg kan derfor løse mange små opgaver inden for forskellige områder. Min base er i Harlev ved Aarhus, og jeg hjælper gerne kunder i en radius af 100 kilometer derfra.


Få haven flot igen

Trænger din have til nye blomsterbede, eller har du svært ved selv at få slået græsset og klippet hækken? En af mine spidskompetencer er havearbejde, og jeg er god til at se nye løsninger og muligheder. Vi kan også lave en fast vedligeholdelsesaftale, hvor jeg søger for alle gøremål i din have året rundt, så du kan koncentrere dig om at nyde den.

 

Ring og hør nærmere

Skal jeg hjælpe dig? Så ring til mig og hør nærmere om, hvad jeg kan tilbyde. Jeg siger altid ja til nye opgaver.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme