facebook tracking pixel JPR SERVICE er Tømrer i Hirtshals | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

JPR SERVICE

JPR SERVICE
CVR: 18986132
FIRMA STATUS: AKTIV

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Ulvkærvej 7, 9850 Hirtshals
Etableret i 2015
1 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Tømrer

50anbefalinger

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

9320

Jysk Flise & Fugeteknik - Garanterer kvalitet til tidenJeg grundlagde Jysk Flise & Fugeteknik i 1996, og har derfor mange års erfaring indenfor branchen. Jeg har udført arbejde på mere end 300 badeværelser, og garanterer kvalitet til tiden. Jeg kan blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver: - Badeværelser - Mosaik - Imprægnering - Epoxy fuge - Mureropgaver - FugeserviceJeg er særligt specialiseret, når det kommer til badeværelser, klinker og storformatfliser. Ikke to badeværelser er ens, hver har deres unikke udfordring, men fælles for dem er, at med den rette håndværker til opgaven, vil resultatet fremstå flot og i overensstemmelse med din forventning. Enmandsvirksomhed med rødder i det nordjyskeVirksomheden holder til i Hjallerup, hvorfra jeg kører ud og løser diverse jobs. De fleste af mine arbejdsopgaver er i Aalborg, Hasseris, Brønderslev og Aabybro, men jeg kører også gerne i hele Nordjylland. Jysk Flise & Fugeteknik er blandt de førende flisemurer i Nordjylland, og jeg har lavet mange luksus badeværelser i de angivne områder.Fokus på kvalitet og ordenJeg ønsker i samarbejde med dig at skabe et unikt og flot resultat. Jeg er utrolig kreativ, og min erfaring gør mig i stand til at vejlede dig i processen. Jeg er murer med stor kvalitets- og ordenssans, og tilstræber altid at overholde de aftalte deadlines. Ønsker du mig til din næste opgave, kan du altid ringe til mig, så vi sammen kan drøfte ideer.

68anbefalinger

Valport ApS

Valport ApS

2665

Valport - Vallensbæk Porte- Din port - Dit designSynes du, at ledhejseporten i din garage er lidt træg eller tung i det, eller har den ganske enkelt bare set bedre dage? I så fald giver det god mening at tage fat i os, for ikke nok med at vi kan tilbyde dig en solid ledhejseport i god kvalitet og til fornuftige penge, så får du også en port på specialmål, i dét design, og dén farve du foretrækker og passer bedst til huset. Har du et nyt hus, som kræver en stilfuld port, så kan vi selvfølgelig også leverer dette. God kvalitet og gratis kundebesøgVi er brødrene Lars og Peter, og udover at være stolte jyder, er vi sammen med vores ansatte/ samarbejdspartnere specialister i alt, hvad der har med opsætning og brug af ledhejseporte at gøre. Vores ledhejseporte har både høj driftsikkerhed, lang holdbarhed, og så klarer vi det hele hjemme hos dig, hvor vi kan vise de forskellige muligheder, der er. Prisen inkluderer ligeledes opsætning og installering udført af vores tømrer, som ligeledes kan lave en ny træramme på garagen, hvis det viser sig nødvendigt.Kort og godt står vi for:- Ledhejseporte i høj kvalitet på specialmål- Mange forskellige designs og farver- Fremvisning af port-prøver hjemme hos dig- Komplet montering og afprøvning- Afmontering og bortkørsel af eksisterende port- 10 års rustgaranti- Service og reparation af porteDækker hele landetVi dækker i princippet hele landet med en afdeling i Storkøbenhavn ( Vallensbæk Porte ) og en afdeling i Midtjylland ( Valport Midt ). Kontakt os i dag og vi kommer forbi dig og viser de forskellige muligheder, der er. Aldeles uforpligtende naturligvis!

15anbefalinger

Tømrerfirma Peter Madsen

Tømrerfirma Peter Madsen

8641

Hos Tømrerfirma Peter Madsen leveres en ensartet høj kvalitet, som vores kunder altid kan forvente. Når du hyrer mig til at varetage dine opgaver, kan du forvente en dedikeret tømrer, der ikke er bange for at tage fat, og som gerne går ekstra langt for at sikre, du får det resultat, du har drømt om. Hvem er jeg?Mit navn er Peter Madsen, og jeg er manden bag firmaet. Jeg har mange års erfaring inden for tømrerfaget, hvilket har gjort mig til en alsidig fagmand. Jeg har løsninger til de fleste opgaver, men kender jeg ikke den præcise løsning på din opgave, tager jeg gerne udfordringen op, så jeg kan udvikle mig og blive endnu dygtigere til det jeg gør. Jeg sikrer selvfølgelig, at du får et resultat, der er mere end tilfredsstillende, og afslutter aldrig en opgave, før vi er enige om, at vi er færdige. På den måde sikrer du et godt resultat, og jeg sikrer, at jeg har glade kunder, der forhåbentlig vender tilbage næste gang, de står over for et projekt. Tømrerfirma Peter Madsen kan hjælpe dig med:Facaderenovering Renovering af døre og vinduer Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger, udestuer og nybyg Isolering Taglægning Med mange år i branchen har jeg løst mange typer af opgaver, hvilket har klædt mig godt på til også at varetage de opgaver, du måtte stå over for. Jeg tager gerne imod en udfordring, og kender jeg ikke svaret på stående fod, så giver jeg ikke op, før jeg har en løsning, der indfrier alle behov og forventninger, du måtte have. Dit effektive tømrerfirmaNår du bestiller Tømrerfirma Peter Madsen til at varetage dine opgaver, er der ikke langt fra tanke til handling. Du vil som kunde altid have tæt kontakt med mig, så du altid er opdateret på projektets fremgang, og vi løbende kan foretage evt. justeringer, så du kan få det, resultat du havde ønsket. Du finder mig i Sorring, hvorfra jeg kører til kunder i både Midt- og østjylland. Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.Jeg ser frem til vores samarbejde! 

4anbefalinger

MC Tømrerfirma

MC Tømrerfirma

5220

MC Tømrerfirma er en virksomhed med mange års erfaring. Vi har stor erfaring inden for mange områder, og vi kan derfor påtage os mange typer af opgaver, store som små. Når du vælger MC Tømrerfirma til at varetage dine opgaver, kan du altid forvente et godt resultat i høj kvalitet.Hvem er vi?Hos MC Tømrerfirma er vi engagerede medarbejdere, der brænder for at levere de bedste resultater til vores kunder. Vi er ikke bange for at tage fat og gøre mere end hvad der forventes. Det sikrer, at vi har tilfredse kunder, der vender tilbage næste gang, de har projekter, de søger løst.Vi kan tilbyde hjælp til:Gulvlægning Montering af døre og vinduer Forsatsvinduer Taglægning Isolering Legepladser Tømreropgaver (inde og ude) OmbygningerSelvom vi har været i branchen i mange år og kender løsningen på de fleste projekter, holder vi os løbende opdateret med udviklingen, så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste materialer og muligheder for udførelser.Vi skaber tillid og tryghedSom tømrerfirma leverer vi kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Dette gør vi, uden at det får konsekvenser for kvaliteten, den går vi nemlig aldrig på kompromis med. Det er vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamation og utilfredshed. Derfor afslutter vi aldrig et projekt, før vi selv og du er tilfreds med resultatet. På den måde er du garanteret en opgave udført i høj kvalitet, og vi er sikret glade kunder.Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os. Derfor overholder vi naturligvis alle aftalte betingelser som vi har indgået, hvad enten der er tale om pris, mødetider eller afslutning af projektet.Vil du have besøg af os?Har du lyst til at indgå et samarbejde med et stærkt og professionelt team, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Fra vores adresse i Odense står vi klar til at rykke ud, når du har opgaver, du søger at få løst. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Husk vi er medlem af Dansk Byggeri, som sikrer, at du som kunde får et vellykket resultat.

7anbefalinger

TP Huse-Byg

TP Huse-Byg

7100

Går du med en drøm om en ny udestue, en tilbygning eller måske en helt ny bolig, så kan jeg, Torben Prüsse, fra TP Huse-Byg hjælpe dig med at få dine boligdrømme ned på papiret. Jeg holder til i Vejle, og herfra kører jeg til kunder i Fredericia, Kolding, Billund og også gerne hjem til dig. Jeg driver et seriøst arkitektfirma, der bestræber sig på at opfylde kundernes ønsker og behov gennem arkitekttegninger i høj kvalitet.Professionelle løsningerNår du beder TP Huse-Byg om at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at du bliver mødt af en fagmand, der tager sit arbejde seriøst. Mit fokus er at indfri dine boligønsker og -behov, så du får en løsning, der lever op til de forventninger. Jeg lægger derfor altid et nyt samarbejde ud med at tage en god dialog med mine kunder, hvor vi taler om, hvilke krav der er til den kommende bygning.Hos TP Huse-Byg kan du få hjælp til:Arkitektrådgivning Byggesagkyndige vurderinger Byggestyring EnergiberegningerJeg stiller altid min ekspertise til rådighed for mine kunder, så de på baggrund af mine mange kompetencer kan træffe de beslutninger, der er rigtige for dem. Jeg har kompetencerne til at få dine tanker og ideer ned på papiret, så vi sammen kan skabe en byggeplan, der bl.a. har fokus på rummets størrelse og udformning, lysindfald, akustik, men som også tager højde for de omgivelser, bygningen skal placeres i. Vi fokuserer på klimaet og grønne tiltag, der sikrer vores kunder og klimaet holdbare og energivenlige løsninger.Samarbejde er vejen fremDet er vigtigt for mig, at vi får skabt en relation og et tæt samarbejde, hvor kommunikationsdelen er i centrum. Jeg mener, at vi igennem en god dialog kommer tættest på dine ønsker og behov, og at vi på den måde kan udføre det, du havde i tankerne. Derfor tager jeg altid en god faglig snak med mine kunder, så vi sammen kan nå frem til det ønskede resultat.Har du lyst til at indgå i et samarbejde med en professionel arkitekt?Ønsker du at få løst dine boligplaner af en professionel arkitekt, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst, med svar på dine forespørgsel.Du finder TP Huse-Byg i Vejle, og herfra hjælper jeg kunder i bl.a. Fredericia, Horsens og Kolding.Jeg ser frem til at høre fra dig!

1anbefalinger

Bakkelandets Tømrer

Bakkelandets Tømrer

8654

Ønsker du at samarbejde med en fagmand, der tager sig god til dig som kunde, og som har øje for detaljerne i byggeriet, så kontakt Bakkelandets Tømrer og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater. Vi udfører både større og mindre tømreropgaver og altid i den bedste kvalitet. Har du et projekt, du søger kompetente fagmænd til at løse, så kontakt Bakkelandets Tømrer og lad os varetage opgaven.Nystartet firma - lang erfaringMed knap 10 års erfaring er vi hos Bakkelandets Tømrer godt rutineret inden for de fleste opgaver. Vi kan derfor stå til rådighed, uanset hvilke opgaver vores kunder søger løst til deres store tilfredshed. For Bakkelandets Tømrer er ingen opgaver for stor eller for lille, vi hjælper alle kunder med de opgaver, de måtte have.Hos Bakkelandets Tømrer kan du bl.a. få hjælp til:Renovering af døre og vinduer Gulvlægning og reparation af trægulve Køkkenmontage Snedkeropgaver Tilbygninger og udestuer Renovering og sanering Udbedringer af vandskader Taglægning, tagkviste og tagrender Fugeteknikeropgaver Garager og carporte Terrasser Diverse udendørs tømreropgaverTillid og gennemsigtighed er vores kodeord, for vi mener, det skal være så nemt som muligt at være kunde hos os. Vores kunder er det vigtigste for os, og du vil derfor altid blive mødt af dedikerede fagmænd, der brænder for at gøre dig glad og tilfreds. Kunne du tænke dig at få en uforpligtende samtale omkring dit projekt og måske modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser uanset størrelsen på opgaven.Bakkelandets Tømrer - Din lokale tømrer i BryrupHar du lyst til at vide mere om de løsninger, vi tilbyder, har du spørgsmål, eller ønsker du at komme i gang med udførelsen af dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Indtast blot få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.Du finder Bakkelandets Tømrer i Bryrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Silkeborg, Give, Horsens, Skanderborg og Aarhus.Vi glæder os til at høre fra dig!

2anbefalinger

PrimaMontage og Gulve

PrimaMontage og Gulve

8471

Har du en bolig, hvor der er behov for fornyelse, så kan vi hos PrimaMontage og Gulve hjælpe dig. Vi har i mere end 20 år hjulpet kunder frem til et godt resultat med deres boligprojekter. Hvad enten du skal eller er i gang med et større eller mindre byggeprojekt, så står vi hos PrimaMontage og Gulve klar til at give dig professionel hjælp. Hvem er PrimaMontage og GulveNår du beder PrimaMontage og Gulve om at varetage dine tømreropgaver, vil du blive mødt af fagligt stærke fagmænd, der brænder for at gøre en forskel for hver enkelt kunde. Det vigtigste for os er at stå tilbage med glade og tilfredse kunder, og derfor går vi gerne langt for at indfri de ønsker og behov, du måtte have til dit boligprojekt. Hos PrimaMontage og Gulve sørger vi altid for at overholde alle indgåede aftaler med vores kunder, uanset om det er tidsfrister eller budgetter, der er tale om. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en fagmand, der er til at stole på, og derfor gør vi altid vores bedste for at gøre vores samarbejde så nemt og gnidningsfrit som muligt for alle vores kunder. Hos PrimaMontage og Gulve kan du bl.a. få hjælp til:Gulvlægning Reparation af trægulve Gulvafslibninger og gulvbehandlinger Opsætning af gardiner og persienner Køkkenmontage Vinduer og dør montage Diverse handyman-opgaver inde og ude Uanset om du søger vores hjælp til en eller flere opgaver, får du fornuftige og konkurrencedygtige priser hos os. Vi yder altid en høj kundeservice, hvor vi vejleder vores kunder på bedste vis omkring løsninger og valg af materialer. Vi står gennem hele samarbejdet til rådighed for en faglig snak, hvis vores kunder ønsker det. Så skulle der opstå usikkerhed eller behov for ændringer, er vi altid på pletten. Har du et projekt du søger hjælp til at løse?Har du udskudt dit byggeprojekt for længe, og er det på tide at få gjort noget ved det, så kontakt PrimaMontage og Gulve og lad os hjælpe dig godt videre. Fra vores firmaadresse i Sabro kører vi til kunder i bl.a. Aarhus, Skanderborg og Randers. Vil du nemt i kontakt med os, så udfyld vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Vi glæder os til at høre fra dig. 

68anbefalinger

Hougaard Byg ApS

Hougaard Byg ApS

9270

Du er så småt klar til at gå i gang med et stort eller mindre byggeprojekt, men du ved faktisk ikke, hvordan du skal starte, og hvordan du kommer i mål. Måske arbejder du selv i en branche langt væk fra håndværkets kunst?Det gør ikke spor. Vi står klar til at hjælpe dig.Hougaard Byg er en virksomhed, der kan lave alt inden for tømrerarbejde, malerarbejde og murerarbejde. Det er altså Hougaard Byg, du skal have fat i, hvis du ønsker et harmonisk resultat på dit byggeprojekt. Vi har prøvet det tusind gange, og kvalitet er vores varemærke.Til dagligt holder vi til i Klarup, Nordjylland, men vi rykker gerne ud til dit projekt og hjælper med at få det i mål.Få kvalitetshåndværk med Hougaard BygVi er et firma med otte ansatte, som alle er nøje udvalgt til at passe ind i vores mål om, at kvalitet betaler sig. Det vigtigste for os er, at vi leverer kvalitetshåndværk. Vi vil jo så gerne have, at I anbefaler os til andre. Vores håndværkere er perfektionister, og vi gør ikke noget halvt.Hougaard Byg kan tilbyde mange forskellige ydelser, derfor er hver enkelt medarbejder ikke ekspert i det hele. Dog sørger vi altid for, at du får den mest kompetente håndværker ud til lige præcis dit projekt.Det kan vi tilbyde hos Hougaard BygVi spænder som sagt bredt, og overordnet tilbyder vi disse ydelser: Gulvlægning (linoleum, kork, træ, laminat) Nivellering og polering af betongulv Malerarbejde - indendørs og udendørs Opsætning af tapeter Gulvafslibninger Gulvstøbning (også m. gulvvarme) Opsætning af tagpap, betontegl, bølgeeternit, termo, plast Opsætning af tagkviste Opsætning af tagrender (plast, zink og stål) Montering af solpaneler Murerarbejde -indendørs og udendørs Montering af klinker og fliser Tømrerarbejde - indendørs og udendørs Diverse tilbygninger Hovedentreprise Montering af døre og vinduer Renovering og sanering (PCB mm.)Er der en opgave, du gerne vil have løst, som ikke står på listen, må du endelig kontakte os alligevel. Hougaard Byg er meget fleksible og dygtige til det meste.Som sagt er vores håndværkere alsidige og påtager sig gerne nye udfordringer - selvfølgelig med en solid portion håndværkserfaring i bagagen.

10anbefalinger

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

6715

Tømrerfirmaet Bak & Christensen ApS- først og fremmest kvalitetDet bedste ved vores arbejde er at opleve ting lykkes og se, hvordan frugten af ens anstrengelser skaber værdi for vores kunder. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der tager vores fag seriøst, og som sætter alt ind på at gøre vores kunder tilfredse. Vi udfører alle typer opgaver inden for tømrer/snedker-faget - og tage er vi desuden særligt dygtige til.Kontakt os, hvis du brug for professionel assistance til noget af følgende:Vinduer og døre TagarbejdeRenoveringerNye gulveKøkkenmonteringOm- og tilbygningLofterServiceopgaverNybyg af parcelhuseEfterisoleringMedlem af TagProfferneVi er medlem af TagProfferne, som er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner. Vi har gennemgået et specielt kursusforløb, hvor vi er blevet certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner på Tag-akademiet i Aalborg. Det sikre valg i SydvestjyllandVi holder til i Sydvestjylland, hvor vi efterhånden har skabt os et godt ry. Vi kører ud til kunder i en radius af ca. 50 kilometer, og som garanti for det arbejde vi udfører, er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne en tur forbi og ser på det med egne øjne.

2anbefalinger

Robust Byg ApS

Robust Byg ApS

9541

Sætter du pris på kvalitet, så kontakt Robust Byg ApS. Vi hjælper med alt fra små hverdagsopgaver til mere udfordrende opgaver, der kræver stor ekspertise. Vi udfører en bred vifte af opgaver og har et stort kendskab til både metoder og materialer, der gør, at du som kunde er i trygge hænder. Vi udfører bl.a. arbejde for kunder i Aalborg, Als og Hobro - og kører også gerne hjem til dig!For os kommer kvalitet i første række Når du samarbejder med Robust Byg ApS, kan du være sikker på, at opgaven bliver løst i den bedste kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er at levere løsninger, der er holdbare, og hvor der er kræset for detaljerne. Det mener vi giver glade og tilfredse kunder. Vi udfører kun det arbejde, du vil have os til at udføre og går gerne langt for at indfri de krav og forventninger, du har til det færdige resultat. Det vigtigste for os er nemlig, at du får den løsning, du vil sætte mest pris på.Hos Robust Byg ApS kan du få hjælp til: Facaderenovering Tagpap Renovering og montering af døre og vinduer Køkkenmontage Snedkeropgaver Produktion og montering af trapper Udvendig facadeisoleringMed mere end 15 års erfaring er vi hos Robust Byg ApS godt inde i de fleste opgaver, men holder os stadig løbende opdateret om udviklingen i branchen, så vi altid kan tilbyde vores kunder det nyeste. Vores løsninger tilbydes til konkurrencedygtige priser, uanset om du skal have udført et større eller et mindre projekt. Ønsker du, at vores dygtige fagmænd giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, tilbyder vi selvfølgelig også dette.Kontakt Robust Byg ApS allerede i dag! Ønsker du at komme i gang med udførelsen af dit projekt, så kontakt Robust Byg ApS og lad os varetage din opgave. Vi har adresse i Støvring, og herfra kører vi i både i Midt- og Nordjylland. For nemt at komme i kontakt med os skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, og få en god dialog omkring dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

11anbefalinger

Gaardbo byg

Gaardbo byg

9800

Har du brug for en professionel tømrer til at varetage dine opgaver, så er du kommet til den rette profil. Mit navn er Daniel Gaardbo Nielsen og jeg har i 2019 valgt at blive selvstændig tømrer for at kunne tilbyde kunder i Nordjylland den bedste service og det bedste håndværk i materialer af den bedste kvalitet.Jeg er fleksibelNår du vælger mig til at varetage din opgave vil du blive mødt af en fagmand med stor fleksibilitet. Jeg tilpasser mig dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde en løsning der er tilfredsstillende. Jeg rådgiver og vejleder altid mine kunder, så de kan træffe den helt rigtige beslutning og få det resultat, de vil sætte mest pris på.Jeg tilbyder mine kunder hjælp til:Facaderenovering Nedrivning Isolering Taglægning Montering af døre og vinduer Gulvlægning Min services tilbydes til både private og erhvervskunder. Jeg går højt op i at levere en service, der ligger ud over det sædvanlige. Det gør jeg for at sikre, at mine kunder altid er glade og tilfredse. Jeg lægger navn til mit firma, og derfor skal tingene altid være i orden, så kunderne forbinder mit navn med den bedste kvalitet.Træf et trygt valgHvis du vil have en fagmand, du kan stole på, så skal du vælge Gaardbo Byg til at varetage dine opgaver. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan besigtige opgaven. Jeg giver alle mine kunder et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Du finder Gaardbo Byg i Hjørring, hvorfra jeg kører ud til kunder i hele Nordjylland.Jeg glæder mig til at høre fra dig.

1anbefalinger

Sjællands Totalentreprise.DK ApS

Sjællands Totalentreprise.DK ApS

4690

Med mere end 25 års erfaring inden for byggebranchen er vi hos Sjællands Totalentreprise ApS et godt og sikkert valg, når vores kunder ønsker at få løst deres opgaver i den bedste kvalitet. Vi beskæftiger p.t. 8 dygtige fagmænd, der kan hjælpe dig med at løse dine tømrer-, murer- og maleropgaver i høj kvalitet. Vi har stor erfaring inden for både større og mindre projekter og løser alt fra mindre fagentrepriser til store totalentrepriser. Har du en opgave du søger hjælp til, så står vi hos Sjællands Totalentreprise ApS.Hos Sjællands Totalentreprise ApS kan du få hjælp til:Facaderenovering og facaderens Udvendig facadeisolering Fliserens Kalkning Isolering med batts og indblæsning Taglægning og tagrender Rens og maling af tage Montering af døre og vinduer Gulvlægning Snedkeropgaver Forsatsvinduer Solceller Garager og carporte Stålhaller Malerarbejde inde og udeHos Sjællands Totalentreprise ApS er vi specialiseret i at lave nyt tag, døre og vinduer. Vi går op i, at vores arbejde blive udført 100% korrekt, så vores kunder har en fagmand, de føler sig tryg ved. Med vores lange erfaring har vi fået et bredt kendskab til diverse metoder og materialer, så vores kunder kan få en stærk faglig vurdering af deres byggeprojekt.Solidt håndværk til tidenHar du lyst til at få udført dit projekt af professionelle og dygtige tømrere, murere og malere, så kontakt Sjællands Totalentreprise ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste løsninger. Vi står altid til rådighed for en faglig dialog og udarbejder hellere end gerne også et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få løst din opgave i nærmeste fremtid. For at komme i kontakt med os, skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar.Du finder Sjællands Totalentreprise ApS i Haslev, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Næstved, Kalundborg, Ringsted og Køge og også gerne hjem til dig.Vi hos Sjællands Totalentreprise ApS glæder os til at høre fra dig.

0anbefalinger

Tømrermester Thomas Rud Totalentreprise ApS

Tømrermester Thomas Rud Totalentreprise ApS

4653

"Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet" Jeg hedder Thomas Rud og er indehaver af tømrerfirmaet. Jeg har mere end 22 års erfaring som tømrermester og er klar til at øse ud af min erfaring og sørge for, at dit byggeprojekt kommer sikkert i mål med et perfekt resultat.Ærlighed, åbenhed og solidt tømrerarbejdeJeg er ærlig og transparent - disse egenskaber vil du mærke, hvis du hyrer os til din opgave. Vi vægter åben dialog hele vejen igennem projektet meget højt. Det betyder, at vi hver dag forklarer, hvad vi skal igennem, hvornår vi kommer og hvornår vi er færdige. Vi rydder naturligvis altid op efter os efter hver arbejdsdag. Det ser vi som en selvfølge og en naturlig del af god kundeservice.Vi har udstyret, mandskabet og ikke mindst de håndværksmæssige egenskaber til at varetage alle opgaver i alle størrelser indenfor tømrerfaget. Du kan trygt lægge en hvilken som helst tømreropgave i hænderne på os - så skal vi nok sørge for at skabe et resultat, som du bliver lykkelig for. Vi udfører bl.a. disse tømreropgaver: Alt tømrerarbejde Nybyggeri Garager og carporte Tilbygning og udestue Døre og vinduer Isoleringsopgaver Nyt tag og tagrenovering Bindingsværk Nyt gulv, gulvlægning og gulvslibningKontakt Tømrermester Thomas Rud TotalentrepriseVi holder til i Karise på Sydsjælland og udfører tømrerarbejde på det meste af Sjælland. Vi er fx ofte i Køge, Greve og Storkøbenhavn for at løse tømreropgaver.Skal vi også hjælpe dig? Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe eller bruge kontaktformularen her på siden. Vi håber, vi hører fra dig.

0anbefalinger

Østergård´s Montage

Østergård´s Montage

7400

Kunne du godt bruge en kompetent tømrer i Midtjylland, der kan indfri dine ønsker? Hos Østergård´s Montage får du en kompetent tømrer med 20 års erfaring i branchen, du kan nyde godt af som kunde.Jeg holder til i Silkeborg, men hjælper kunder i Ikast, Herning og resten af Midtjylland. Helt fra Fredericia til Aalborg. Kontakt mig endelig, hvis du har brug for mine kompetencer.Din erfarne tømrerDer er stor forskel på, hvilke jobs mine kunder hyrer mig til at udføre, og derfor spænder mine ydelser også bredt. Her er et udsnit af de projekter, jeg typisk udfører:Gulvlægning Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Montering af trappeI min karriere har jeg brugt mange år som køkkenmontør, og i dag samarbejder jeg med HTH, Svane Køkken og Modul, hvorfor jeg hurtigt og effektivt kan være behjælpelig med at montere dit nye køkken eller skab.Ønsker du et indbygget klædeskab, nye vinduer eller terrasse?Jeg har stor erfaring med indbyggede skabsløsninger med og uden skydelåger. Derudover arbejder jeg gerne med opsætning af vinduer og døre, hvor jeg er vinduesforhandler for Outrup. Om sommeren hyres jeg ofte til at lave træterrasser i mange haver.Ønsker du tømrerhjælp, skal du blot sige til.Østergård´s Montage - din foretrukne tømrer i MidtjyllandØnsker du flere informationer om mine ydelser, skal du endelig kontakte mig. Brug gerne kontaktformularen på siden her - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

0anbefalinger

HBM - Byg & Anlæg

HBM - Byg & Anlæg

9600

HBM - Byg & Anlæg- Vi udfører din byggedrømHos HBM - Byg & Anlæg er vores målsætning, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi igennem god service, kvalitet i vores håndværk og professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring med alle former for tømrer- og entreprenørarbejde, og kan blandt andet være behjælpelige med: Udskiftning af døre og vinduer Renovering af hus, facade og ejendom Loft og gulvDu kan altid ringe til os for en uforpligtende samtale om dit kommende projekt, og vi kan give dig et tilbud. Vi står ligeledes altid til rådighed og vejleder gerne, og er af den overbevisning, at det er via kommunikationen med vores kunder, at vi når frem til de bedste slutresultater.TroværdighedHos HBM - Byg & Anlæg sætter vi en stor ære i at leve op til aftalte deadline, ligesom vi i hele processen ønsker at inkludere dig, så du altid føler dig tryg ved os. Virksomheden holder til i Aars, hvorfra vi servicerer vores kunder i en radius af cirka 50 kilometer. Tænker du, at vi er de rette til at udføre dit kommende byggeprojekt, og har du måske allerede en opgave på tegnebrættet, skal du altid være velkommen til at kontakte os, sammen finder vi frem til den rette løsning for dig.

0anbefalinger

Ascanius Byg

Ascanius Byg

2900

Står du overfor en renovation af dit hus og mangler kompetente fagfolk til at varetage opgaven - så skal du kontakte Ascanius Byg IVS. Vi er dit professionelle tømrerfirma i Hjørring, og vi kan hjælpe kunder til holdbare kvalitetsløsninger hver gang.Mit navn er Anders Ascanius, og jeg oprettede i 2018 mit firma for at hjælpe kunder nemt og sikkert igennem deres byggeproces. Visionen for firmaet er, at alle skal have mulighed for at bestille en dygtig fagmand, der altid leverer et veludført stykke arbejde. Det sikrer vi ved altid at holde os opdateret på, hvad der sker i branchen inden for blandt andet nye materialer og løsninger.Hos Ascanius tilbyder vi:Montering af døre, vinduer og køkkener Gulvlægning samt reparation af trægulve Taglægning med bl.a. betontegl, lertegl, naturskifer og bølgeeternit Tagkviste og tagrender Isolering med batts Tilbygninger, udestuer, ombygninger og nybygDansk Byggeri er din garantiFor at skabe ekstra tryghed i forhold til vores firma har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, som dækker vores kunder gennem Byg Garanti. Vi leverer altid et veludført resultat, men vi ved også, at mange kunder desværre også har dårlige erfaringer med byggesjusk. Med vores medlemskab og vores garanti for fagligt stærkt håndværk, er du dækket godt ind under dit byggeprojekt.Lad os høre mere om dit byggeprojektDu finder Ascanius Byg IVS i Hjørring, hvorfra vi kører ud til kunder i næsten hele landet. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, så kontakt os og lad os høre mere om dine boligdrømme.Vi glæder os allerede!

0anbefalinger

ATS-Byg ApS

ATS-Byg ApS

8930

Leder du efter kompetente fagmænd til at udføre dit tømrerarbejde, så er du kommet til den rigtige profil. Med mere end 35 år i branchen er jeg, Carsten Møller, mere end rutineret i alle typer af opgaver inden for faget, og jeg er sikker på, jeg også kan finde en løsning, der opfylder dine ønsker og behov.Cembrit MesterHar du brug for en dygtig fagmand til at rådgive dig omkring Cembrits mange produkter, så tilbyder vi også en Cembrit Mester. En håndværker, der er Cembrit Mester, er særligt uddannet inden for Cembrits produkter og er altid opdateret med den nyeste viden i branchen. Det garanterer vores kunder et holdbart resultat.Hos ATS-Byg ApS kan vi bl.a. hjælpe dig med:Taglægning Isolering Facaderenovering Montering af døre, vinduer og køkkener GulvlægningFor os findes der ingen opgaver, der er for store, for små eller for vanskelige. Vi løser alle opgaver og går altid til arbejdet med et smil. Vi tror på, at der kommer de bedste resultater, når vi som fagmænd samarbejder med vores kunder. Derfor bruger vi altid meget tid i den indledende fase på at forventningsafstemme og vende de muligheder, der findes for at løse opgaven. Vores arbejdet bliver udført til fornuftige priser, og hos os får du altid en fast pris!ATS-Byg ApS er din garanti for høj kvalitetNår du hyrer os til at udføre arbejdet, kan du være sikker på, at kvaliteten er i fokus. Vi udfører kun arbejde, vi kan stå inde for. Det garanterer, at vores kunder altid får det bedste resultat, som er uden fejl og mangler - vi laver nemlig arbejdet korrekt første gang!Vi er medlem af Dansk HåndværkFor at give en ekstra garanti og tryghed for vores kunder, har vi valgt at melde os ind i Dansk Håndværk. Et medlemskab hos Dansk Håndværk sikrer vores kunder mod fejl og mangler gennem Hånværker Garanti, som udbedrer skader og mangler for op til 150.000 kr. Vi har aldrig haft brug for vores garantiordning, da vi udfører arbejdet korrekt fra starten, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra sikkerhed og garanti, der gør dem trygge i processen.Skal vi hjælpe med dine byggeopgaver?Har du lyst til at få kompetente fagmænd hjem til dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Randers. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din opgaver, giver vi selvfølgelig også gerne vores kunder dette. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.Vi ser frem til at høre mere om dit byggeprojekt.

0anbefalinger

KAAAM VINDUER OG TØMRER

KAAAM VINDUER OG TØMRER

7790

Har du et boligprojekt, du søger kompetente fagmænd til at løse, som f.eks. et nyt køkken eller nye vinduer, så kontakt KAAAM VINDUER OG TØMRER og lad os hjælpe dig med at få løst opgaverne. Vi har mange års erfaring i branchen, som gør os til at sikkert valg, når du skal have løst dine opgaver.Hvem er KAAAM VINDUER OG TØMRER?Siden etableringen i 2019 har vi hos KAAAM VINDUER OG TØMRER hjulpet kunder med at få løst deres boligdrømme nemt, sikkert og professionelt. Vi har mange kompetencer inden for tømrerfaget og er derfor sikre på, vi også kan hjælpe dig med dine projekter.Vi mener, at de bedste løsninger skabes i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor tillid og kommunikation er helt essentielt. Vi starter derfor altid et nyt samarbejde med at tage en god og dybtgående dialog, hvor vi kan gennemgå projektet og de ønsker og behov, du måtte have for resultatet.Hos KAAAM VINDUER OG TØMRER kan du få hjælp til:Montering af døre, vinduer og trapper Gulvlægning Køkkenmontage Taglægning Isolering Garager og carporte Renovering og saneringVi tilbyder altid råd og vejledning omkring dit byggeprojekt, så du har det bedste grundlag at træffe dine vigtige beslutninger ud fra. Vi kender til mange løsninger og mange typer af materialer og stiller derfor altid vores ekspertise til rådighed for vores kunder.Er du i tvivl om, hvilken løsninger der er den bedste for dig, giver vi også gerne vores bud på en løsning.Vil du have professionel hjælp?Har du lyst til at vide mere om de services, vi tilbyder, eller har du et projekt, du søger hjælp til, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at køre ud til dig fra vores adresse i Thyholm, og herfra hjælper vi kunder i både Midt- og Nordjylland. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Bülow Byg Aps

Bülow Byg Aps

4700

Hos Bülow Byg er der fokus på den gode kvalitet og den gode kundeservice. Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne valg, og derfor går vi gerne ekstra langt for at indfri de ønsker og behov, vores kunder måtte have.Bülow Byg - Et sikkert valgMit navn er Carsten Bülow, og jeg er manden bag Bülow Byg. Her har vi siden 2014 hjulpet kunder i Hovedstaden og på Sjælland med at få opfyldt deres boligdrømme. Jeg har været selvstændig håndværker siden 1978 og har derfor mere end 40 års erfaring bag mig. Det gør mig til et godt og sikkert valg, når du skal vælge en samarbejdspartner til at varetage dine opgaver.Hos Bülow Byg kan du få hjælp til varetagelsen af:Tilbygninger, udestuer og nybyg Garager og carporte Altan og balkoner Isolering Taglægning Renovering og sanering GulvlægningVores kompetencer er mange, og vi er derfor sikre på, vi kan finde en løsning på de opgaver, du stiller os over for. Kender vi ikke umiddelbart løsningen, giver vi ikke op, vi tager udfordringen op og leverer et resultat, der er mere end tilfredsstillende. På den måde sikrer vi, du får et godt resultat og vi udvikler os fagligt.Vi går ikke på kompromis med kvalitetenHos Bülow Byg er vi fleksible og tilpasser os vores kunders behov, men på et punkt giver vi os ikke. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, så vi er sikre på, vores kunder får holdbare løsninger i en høj kvalitet. Vi rådgiver og vejleder hellere end gerne omkring de muligheder, du har for løsningen af opgaven, så du på baggrund af denne viden kan træffe det valg, der giver dig den mest tilfredsstillende løsning.Vi udfører alle vores services til konkurrencedygtige priser, vi mener nemlig, at alle kunder skal have råd til godt håndværk!Skal Bülow Byg være din samarbejdspartner?Har du lyst til at få besøg af vores dygtige fagfolk, har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

Nymark-Byg ApS

Nymark-Byg ApS

9700

Som din tømrer og snedker varetager vi alle de opgaver, du måtte stille os over for, effektivt og professionelt. Vi arbejder hårdt på at imødekomme vores kunders behov, så vi kan være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Ønsker du at få hjælp til udførelsen af dine opgaver, så kontakt Nymark-Byg ApS allerede i dag.Danmarks bedste bygningssnedkerJeg, Søren Nymark, der er manden bag Nymark-Byg ApS, blev i 1998 tildelt førstepladsen ved danmarksmesterskabet for bygningssnedkere. Mit håndværk er derfor kendetegnet ved en meget høj kvalitet, som også er det, mine kunder kender mig på. Jeg overlader ingenting til tilfældighederne, men går op i, at hver en detalje sidder lige i skabet, da jeg mener, at den store forskel kan ligge i selv de mindste detaljer. Dette er grundstenene i mit firma, og du kan derfor forvente de bedste resultater, når du beder os om at hjælpe med dine byggeprojekter.Hos Nymark-Byg ApS kan vi bl.a. varetage:Facaderenovering Isolering med batts Taglægning Opsætning af tagrender Tagkvist Tilbygninger og udestuer Stålhaller Døre og vinduesmontage Gulvlægning Køkkenmontage SnedkeropgaverIndledningsvist er det vigtigt at skabe en god kontakt til kunderne. Vi afsætter derfor god tid, hvor vi kan tale om de ønsker og behov, der er for projektet. Vi deler hellere end gerne ud af vores store faglige viden, så vores kunder har det bedste grundlag for at træffe de vigtige belsutninger omkring deres byggeprojekt.Fornuftige priser og solidt håndværk!Har du lyst til at samarbejde om dine byggeopgaver med en erfaren og løsningsorienteret fagmand, der ikke er bange for at tage fat, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar på vores firmaadresse i Brønderslev til at hjælpe kunder i bl.a. Aalborg, Hjørring og Frederikshavn. Vores løsninger bliver uanset omfanget tilbudt til gode og konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten lidt skader herunder - vi mener nemlig, at alle kunder skal have muligheder for at få de løsninger, de drømmer om.For nemt at komme i kontakt med os anbefaler vi, at du udfylder vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.Vi hos Nymark-Byg ApS glæder os til at høre fra dig.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send