facebook tracking pixel JØRN’S TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS er håndværker | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

JØRN’S TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS

JØRN’S TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS
CVR: 26004640
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Nr Ønlevvej 25 , 6230 Rødekro
Etableret i 2001
3 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Anlægsgartner/Belægninger

1anbefalinger

Pihl's Have & Anlæg v/Rasmus Lund Pihl

Pihl's Have & Anlæg v/Rasmus Lund Pihl

5932

Pihl´s Have & Anlæg v/Rasmus Lund Pihl- Vi graver ikke efter guld, men vi går i dybden Som sloganet lyder, får du her en håndværker der går i dybden og udfører kvalitetsarbejde. Her er det veludført arbejde til skarpe priser, der er i centrum. Pihl´s Have & Anlæg har eksisteret i seks år, og udfører arbejde på hele Fyn fra de helt små opgaver til de mere omfattende. Jeg klarer blandt andet:- Diverse opgaver inden for nyanlæg- Brolægning, som fx klinker, lægning af indkørsler, kantsten etc.- Vedligeholdelse, så som klipning af hæk, græsslåning, sprøjtning etc. - Træfældning- Trapper- Jord og beton Jeg har selv diverse maskiner til rådighed, og klarer hurtigt og nemt din opgave. Igennem mine seks år med selvstændigt firma, har jeg opnået spidskompetencer indenfor de ovenstående områder, så jeg på hurtigste og bedste vis kan få løst de opgaver, du står med. Har du brug for at få fældet træer, har jeg egen lift, så du slipper for yderligere omkostninger. Service er en dyd jeg sætter i højsædetJeg har stort fokus på at få udført opgaven, så du er tilfreds med det endelige resultat. Som mit slogan siger, graver vi ikke efter guld, men vi går i dybden. Her skal det selvfølgelig forstås som, at der leveres kvalitetsarbejde til gode priser.

6anbefalinger

S.T.H. Anlæg

S.T.H. Anlæg

5700

Hos Svendborgs Træfældning og Haveservice udfører kvalitetsbevidst arbejde til fornuftige priser. Vi tilbyder råd og vejledning, så du kan få det bedste resultat i din have eller udeariel. Vi har mange års erfaring, og det har gjort os til en stærk medspiller, når du skal have ordnet dine haveprojekter.Beskæring & fældningDet er ikke en selvfølge, at havens planter udvikler sig på en tilfredsstillende måde.Det kræver til tider hårdt arbejde i form af beskæring af træer og buske. Med en omhyggelig beskæring sikrer I, at træer og buske får sunde vækstbetingelser og former sig smukt i mange år frem.Hvis vi ikke kan tage træet ved roden, fordi det står for tæt på bygninger, vej, eller hvor beplantningen skal bevares, kan vi kravle op og tage det fra toppen og fire grene og stammer ned uden brug af tunge maskiner, der laver mærker i plænen.Hos Svendborgs Træfældning & Haveservice kan du få hjælp til bl.a.:Belægning med betonfliser, skærver eller stabilgrus Grubning, planering og græssåning Rullegræs Topkapning og beskæring Træfældning og stubfræsningSvendborgs Træfældning & Haveservice har uddannelsen, erfaringen og maskinerne til at klare alle beskæringsopgaver elegant, effektivt og på den rette tid af året.Vores medarbejdere er også specialuddannede inden for træfældning.Her er det vigtigt, at sikkerhedsudstyret er i orden, og at arbejdet udføres, så det ikke skader andre træer eller buske.Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Vi giver alle vores kunder et uforpligtende tilbud på deres opgaver, så de kan komme i gang med deres opgaver. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt. Svendborgs Træfældning & Haveservice kører til kunder på hele Fyn, og også gerne hjem til digVi glæder os til at høre nærmere!

9anbefalinger

Watsonvilla Ejendomsservice

Watsonvilla Ejendomsservice

6753

Watsonvilla Ejendomsservice- Et tilbud er gratis og hjælpen er alle pengene værdStår du med- et større eller mindre byggeprojekt, ny belægning eller nyt hegn? - kan bruge lidt hjælp når du skal flytte ind/ud? - måske har du en bolig, som du skal have solgt eller lejet ud? - eller er det den løbende vedligehold på ejendommen eller i din virksomhed som du ikke har tid til mere? Så kan jeg blive din nye bedste ven, for hos Watsonvilla ejendomsservice kan vi hjælpe med netop disse opgaver og er vi specialiserede i at gøre de mindre attraktive boliger - salgbare! Fra "til salg" til "solgt"Hos Watsonvilla Ejendomsservice ved vi præcis, hvor der skal sættes ind, for at en bolig kan sælges hurtigere og til en højere pris. Det kan være, der blot skal ryddes lidt op, rengøres og at haven skal have en overhaling. Vi gør, hvad der skal til, for at du kan komme fra "til salg" til "solgt".Vores services inkluderer:- Byggeopgaver bl.a. nye døre og vinduer, tilbygninger, redskabsrum, garager, nyt køkken og meget mere end det :-)- Ejendomsservice for private og erhverv, både daglig drift men også engangsopgaver som f.eks. oprydning/klargøring efter nybygning/om- og tilbygning- Klargøring af ejendomme til salg- Tilsyn med tomme ejendomme (ferie, udstationering mm.)- Brolægning og anlægBag om firmaetFirmaet er grundlagt af mig, Peter Fornitz i 2012 med service og kvalitet i højsædet. Jeg er uddannet bygningsingeniør og har tidligere arbejdet med at få forlystelser, legomodeller og grønne områder i Legoland til at fremstå præsentable og indbydende. Byggeopgaver og brolægningJeg kan hjælpe med mange former for byggeopgaver så skal hegn eller køkken udskiftes, kan jeg hjælpe med det. Skal der en ny indkørsel eller terrasse til, som både er jævn og stabil nu og om mange år, kan jeg også hjælpe med det. Kvaliteten går jeg aldrig på kompromis med, og jeg gør kun i løsninger, efter gældende normer og vejledninger, der er holdbare mange år frem.Ser frem til at høre om dit/jeres projekt

1anbefalinger

Håndværkeren Esbjerg

Håndværkeren Esbjerg

6700

Håndværkeren Esbjerg- kan stort set alt!Hvad lyder opgaven på? Skal taget renoveres, har badeværelset brug for en overhaling, skal der bygges en ny carport eller opsættes et plankeværk i haven? Kort fortalt - har du en opgave, der har med hus eller have at gøre, kan jeg ganske givet klare det. 37 års erfaringEddie Hansen er navnet, og efter 37 år inden for byggebranchen findes der stort set ikke den opgave, jeg ikke har prøvet kræfter med. Oprindeligt er jeg uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har igennem årene arbejdet for flere større byggefirmaer. Og da jeg også har arbejdet tæt sammen med både murere, elektrikere, vvs'ere og andre fagfolk, har jeg lært en masse fra andre håndværksfag.Her følger nogle af de opgaver, jeg eksempelvis kan klare:• Tagrenovering• Udskiftning af vinduer og døre• Gulvlægning• Montering af inventar• Renovering af badeværelse• Gennemrenovering• Reparationsopgaver• Konstruktion af garager og carporte• Hegnsopsætning• Mindre elektrikeropgaverNår det kommer til opgaver, er jeg altædendeJeg er ikke kræsen med typen af opgaver, for jeg kan godt lide at lave lidt forskelligt. Mit mål er at lave det, du ønsker, og af samme grund vil jeg altid have en løbende dialog kørende, så vi ikke går fejl af hinanden. Jeg står også altid klar med et godt råd, hvis du er usikker på, hvad den bedste løsning er på dit projekt.Så tag fat i mig, hvis du har brug for en dygtig håndværker, der er fiks på fingrene og kan lidt af det hele.

1anbefalinger

LD have og Anlæg

LD have og Anlæg

6560

I 2017 stiftede jeg, Lars Geil Didriksen, firmaet LD Have og Anlæg, hvor jeg tilbyder min hjælp til etablering af nye haver eller andre udearealer. Jeg har mere end 10 års erfaring bag mig, hvad der har gjort mig til en vigtig samarbejdspartner, når du skal have lavet dine projekter.Kvaliteten er i højsædetDet vigtigste for mig, når jeg udfører og leverer et stykke arbejde, er kravet til mig selv om at det skal være i høj kvalitet. Jeg sætter niveauet højt for mig selv, så jeg altid har glade og tilfredse kunder ved projektets afslutning.Indledningsvis har jeg altid en god dialog med mine kunder. Jeg prioriterer et godt samarbejde, hvor vi sammen kommer frem til en løsning, som jeg derefter skal udføre for dig. Vigtigheden af at forventningsafstemme i starten af projektet skal man ikke undervurdere, men der er selvfølgelig altid plads til justeringer og ændringer undervejs. Jeg går gerne ekstra langt, for at mine kunder er tilfredse, da det er med til at give mit firma succes samt tilbagevendende kunder.Jeg tilbyder at udføre:Belægning med bl.a. betonfliser, skærver og stabilgrus Brosten og kantsten Rådgivning om beplantning Opbygning af støttemure Hegn Rullegræs Topkapning og beskæring Vedligeholdelsesopgaver Haveskitser RådgivningJeg er ikke bange for at tage en udfordring op så lige meget hvilket projekt du introducerer mig til, tager jeg kampen op, og finder en løsning der tilfredsstiller alle parter.Jeg hjælper kunder i SønderjyllandHar du brug for professionelle råd, vejledning og hjælp til dine udendørsprojekter, så udfyld kontaktformularen med det samme. Jeg står altid klar til at hjælpe med at gøre dine tanker og ideer til virkelighed og giver helt gratis et uforpligtende tilbud på dine opgaver.Jeg kører bl.a. til byer som Kolding, Haderslev og Vejen, men dækker også resten af Sønderjylland.Jeg ser frem til at høre mere om dine spændende projekter!

1anbefalinger

Asmussen Entreprise & Anlæg

Asmussen Entreprise & Anlæg

6100

Med base i Haderslev udfører vi mange typer af opgaver inden for tømrer-, murer-, anlægsgartner- og malerfaget i lokalområdet samt i Aabenraa, Kolding og Ribe. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at udføre deres arbejde, da vi mener alle skal have adgang til professionelle fagmænd. Hos Asmussen og Bil kan du få hjælp til alle størrelser af opgaver og altid til gode og konkurrencedygtige priser. Altid ordentligt arbejdeNår vi hos Asmussen og Bil påtager os at udføre en opgave, sætter vi en ære i at udføre det bedste resultat. Vi overholder altid alle indgåede aftaler, uanset om der er tale om priser, arbejdstider eller datoen for projektets færdiggørelse. Vi går langt for at få glade kunder og det opnår vi kun ved, at vi viser vores kunder, at vi er et seriøst firma. Det skaber nemlig den afgørende tryghed, der er afgørende for et tillidsfuldt samarbejde. Hos Asmussen og Bil kan vi bl.a. hjælpe med:Brolægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Brolægning med brosten og kantsten Grubning, planering og græssåning Træfældning og stubfræsning Opbygning af støttemure Facaderenovering Isolering Nedrivning Taglægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Montering af døre, vinduer, trapper og køkkener Gulvlægning og støbning af gulv med gulvvarme Fliser og klinkerAlle typer af malerarbejde  Med 15 års erfaring inden for byggebranchen er vi rutineret inden for mange typer af opgaver. Vores kompetencer spænder vidt, og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dine projekter. Vi tilbyder altid vores kunder råd og vejledning uanset hvilken opgave de søger løst. På den måde har kunderne det bedste fundament for at træffe de vigtige beslutninger omkring deres opgaver. Så hvad enten du har brug for en dygtig murer, maler, tømrer eller anlægsgartner, så står Asmussen og Bil klar til at hjælpe dig. Lad os tage en faglig snakHar du lyst til at vide mere om vores services, har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunders behov. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. 

11anbefalinger

Torneløkke Anlægsgartner og servicefirma ApS

Torneløkke Anlægsgartner og servicefirma ApS

5700

Leder du efter en brolægger, der kan hjælpe dig med alt fra brolægning til entrepriser og kloakering? Torneløkke Anlægsgartner og servicefirma ApS har 30 medarbejdere, der står klar til at rykke ud på dine projekter.Vi holder til i Svendborg, men arbejder ofte i Middelfart og Odense. Vi dækker selvfølgelig hele Fyn, hvis du har en opgave til os her.30 medarbejdere - mange forskellige ydelserFordi vi har så mange medarbejdere, spænder vores ydelser også bredt. Få blandt andet hjælp til:TV-inspektion med kloakkamera Etablering af omfangsdræn Seperationskloakering, kloakrenovering og slamsugning Havearkitekt-ydelser Gartnerarbejde (beskæring af buske, hækklipning med mere) Støbning af fundament, betondæk og trapperOg meget, meget mere.Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser. Vi elsker nye udfordringer, og vi elsker at hjælpe vores kunder i mål med deres drømme.Få en klimaentreprenørVi er klimaentreprenører, hvilket betyder, at vi kan hjælpe jer med kystsikring, skybudssikring, regnvandsbede og meget mere. Det er en service, vi ser et større og større behov for, så derfor tilbyder vi også det til vores kunder.Torneløkke Anlægsgartner og servicefirma ApS - lad os hjælpeSkal vi hjælpe dig med kloakering, klimaentreprise eller brolægning, skal du blot fortælle os om dit projekt. Så finder vi sammen en løsning. Kontakt os via kontaktformularen på siden her.Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

17anbefalinger

Jydsk Anlæg Og Terrænpleje V/ Hans Lage

Jydsk Anlæg Og Terrænpleje V/ Hans Lage

6580

Jydsk Anlæg & Terrænpleje- når du har brug for en anlægsekspertI vores firmanavn finder du vores kernekompetencer. Vi anlægger nyt, og vi vedligeholder. Så uanset om du ønsker en ny have med sirligt anlagt stenterrasser og bede, om du vil udvide havens muligheder med en pool, eller om du har behov for snerydning, så er Jydsk Anlæg & Terrænpleje det oplagte førstevalg. En bred kundekredsVi servicerer både virksomheder, kommuner, grundejerforeninger og boligforeninger, mens vi selvfølgelig også hjælper private med både vedligehold og nye ideer.Vi kan klare opgaver som blandt andet:Indkørsler Haveanlæg Swimmingpools Vedligeholdelse af grønne områderFliserens  Ejendomsservice Snerydning og saltning Aut-Kloakmester Kloakarbejde Vi er certificeret til Tv-inspektion af kloakerMit navn er Hans Lage, og jeg startede firmaet for 29 år siden. Jeg er selv udlært anlægsgartner, og min arbejdsglæde består i høj grad i at levere et godt stykke arbejde til vores kunder hver gang - unset opgavens omfang. Dygtige og vellidte medarbejdereEn del af vores arbejde er sæsonbetonet, så vi er mellem 10 og 20 ansatte alt afhængigt af årstiden. Alle mand er veluddannede, kompetente og engagerede i de opgaver, som vi bliver ansat til at udføre. Jeg er stolt over, at kunderne altid melder positivt tilbage. Jeg får ofte at vide, at mine medarbejdere både leverer en fantastisk service, og at de er meget vellidte, hvor end de kommer hen. Besøg vores hjemmesideVi dækker hele Sønderjylland, Trekantsområdet og også en stor del af Fyn. Så tag endelig kontakt til os, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. På vores hjemmeside kan du i øvrigt se flere eksempler på vores arbejde.

6anbefalinger

Matz

Matz

8530

Hos Matz i Hjortshøj kan vi hjælpe kunder med deres beskærings- samt træfældningsopgaver. Vi er specialiseret i træfældning, beskæringer, samt topkapning, og med mere end 13 års erfaring bag os er vi et godt og sikkert valg, når du skal have løst dine haveprojekter. Står du med en opgave, du søger en professionel fagmand til at varetage, så kontakt Matz og lad os varetage din opgave.Hos Matz kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:Topkapning og beskæring Træfældning og stubfræsningOpskæring af træer til brændeHækklipning RisikovurderingStormsikring Stormfald Flisehugning i forbindelse med træfældningUanset om du har brug for hjælp til en større eller mindre opgave, så står vi hos Matz klar til at hjælpe dig. Vi er altid klar til at tage en god faglig dialog, hvor vi kan vejlede og rådgive dig frem til den bedste løsning. Når du samarbejder med Matz, kan du være sikker på, at du får en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, så vores kunder altid kan få et godt resultat, de vil sætte pris på. Kvalitet er det vigtigste, og det kan ses, når arbejdet er udført. Vi har udstyret i orden og kan derfor imødekomme de ønsker, vores kunder har. Hos os kan du være trygDu kan være helt tryg, når du benytter Matz som dit professionelle træfældningsfirma. Vi garanterer nemlig et veludført stykke arbejde, og derudover har vi selvfølgelig også en forsikring mod eventuelle skader, vi selvfølgelig ikke regner med opstår. Skal vi hjælpe dig frem til de bedste resultater?Har du lyst til at få en faglig dialog med en professionel træfælder, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. Vi står klar i Hjortshøj til at køre ud, når du har brug for det. Vi dækker det meste af Jylland, men kører for det meste i byer som Randers, Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Hvis du ønsker en pris på udførelsen af din opgave, giver vi selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

34anbefalinger

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg

8500

Ålsø Service v/Kenneth Greve Helweg- tager sig kærligt af dit udearealDet er summen af vores kompetencer, der gør, at du trygt kan overlade ethvert udeareal i vores varetægt. Hvad enten du skal have slået græsset med jævne mellemrum, have klippet eller beskåret træer og planter eller måske have lagt en ny fliseterrasse, så har vi den rette mand til jobbet.Mange kompetencerVi er fire erfarne håndværkere i Ålsø Service, som har arbejdet med anlægsarbejde i mange år. Samlet står vi utroligt stærkt, da vi alle har hver vores speciale. Vores sortiment af ydelser er derfor bredt og indbefatter blandt andet:- Græsslåning- Belægninger- Entreprenørarbejde- Hækklipning- Beskæringer af buske og træer (også "vanskelige" træer)- Træfældning- Plantearbejde- Opsætning af støttemure- Støbearbejde og støbning af sokler- Grave- og jordarbejde- Flisning af grene- Almindelig vedligehold af haveDu er med fra start til slutKontakten til kunden er for os at se, af lige så stor vigtighed som udførelsen af arbejdet. Du er med hele vejen igennem, så du selv kan følge med i, at det bliver, som du ønsker. Hos os er det ligeledes fast procedure at, hvis du efterfølgende synes at noget ikke er, helt som det skal være, kommer vi forbi og retter fejlen uden diskussion.Vi servicerer kunder overalt på Djursland, og vi står altid klar til at få en snak om dit haveprojekt.

8anbefalinger

Strandhauge Multiservice ApS

Strandhauge Multiservice ApS

5750

Strandhauge Multiservice ApS- Tømrerfirma, entreprenør og autoriseret kloakmester i étJeg hedder Klaus Strandhauge, og jeg står bag firmaet STRANDHAUGE Multiservice ApS. Vi er tre mand i firmaet, og vores professionelle erfaringer breder sig over flere faggrupper. Det er os, du skal have fat på, hvis du blandt skal have skiftet taget, hvis kloakrørene trænger til en renovering, eller hvis du står med en større eller mindre entreprise - vi kan med garanti løfte opgaven med et tilfredsstillende resultat.Bredt fagligt grundlagAf de tre mand i firmaet er én faglært tømrer, én er autoriseret kloakmester, selv er jeg oprindeligt udlært mekaniker. Som mekaniker har jeg hænderne skruet rigtigt på, så både teknisk snilde, faglighed og en stolthed for et veludført arbejde er grundstenene i min virksomhed. Vi løfter opgaver som:• Nyt tag og reparation af tag• Udskiftning af døre og vinduer• Kloakrenovering• Alle former for små og store renoverings- og vedligeholdelsesopgaverKvalitet og høj serviceFor os handler kvalitetsbevidst service om, at vi ikke er færdige med en opgave, før du er tilfreds. Derudover sørger vi også for at rydde pænt op efter os - det er de små ting, der gør en stor forskel i helhedsoplevelsen. Vi er ikke er bange for udfordringer, for vi er overbeviste om, at det er altid muligt at finde en tilfredsstillende løsning på en given opgave. Lad os give dig et godt tilbudVi dækker et område på cirka 60-70 kilometer i radius fra Ringe, men vi kører selvfølgelig gerne længere for den rigtige opgave. Så tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

20anbefalinger

FIXIT ApS

FIXIT ApS

5220

FIXIT ApS- Den rigtige løsning til en fair pris Er vinduerne utætte, binder døren eller trænger facaden til en komplet renovering? Hvad enten din tømreropgave er stor eller lille, tilbyder vi hos FIXIT ApS pålidelig og fleksibel arbejdskraft, og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning på din opgave. Det gælder både i forhold til funktion og pris, så hos os kan du forvente altid at få et veludført stykke kvalitetshåndværk til en fair pris.Bred vifte af tømreropgaverFIXIT har eksisteret siden 2007 og drives af Torben Frøslev. Vi har erfaring med en bred vifte af tømreropgaver for både private og erhvervskunder. Vores services dækker for eksempel: - Tilbygninger- Opsætning og nedbrydning af køkkener, udestuer, garager, legehuse m.m.- Renovering af facader, trapper, sålbænke m.m.- Udskiftning af vinduer og døre- Isoleringsarbejde- Installation af solceller- Energirådgivning - TagprojekterGrøn energiVores ekspertiseområde dækker med andre ord lige fra udskiftning af vinduer og døre til opførelse af en tilbygning eller fornyelse af hovedtrappen. Derudover fokuserer vi meget på grønne energiprojekter. Overvejer du for eksempel at få installeret solceller på taget eller efterisoleret loftet, skulle du derfor give os et kald - så giver vi gerne råd og vejledning i forhold til dit projekt og kommer med et uforpligtende tilbud.

6anbefalinger

Chr. Brinck & Søn ApS

Chr. Brinck & Søn ApS

6700

Chr. Brinck & Søn ApS- syv fag under ét tagFøler du af og til, at det er som at spille roulette, når du skal vælge håndværker til dit byggeprojekt? I så fald har du nu en god grund til at vælge Chr. Brinck & Søn næste gang. For ikke nok med at vi har hele syv fag under ét tag - vi har været med i over 50 år, og med over 100 medarbejdere har vi altid den rette mand til opgaven.Ihærdighed betaler sigVores gode position og image er ikke noget, vi er kommet sovende til. Hvad enten du blot skal have fældet et par træer i haven, have lagt nye fliser i indkørslen eller have lavet noget kloakarbejde, er vi på pletten som aftalt og efterlader et stykke håndværk, vi kan stå inden for. Vi favner bredt i Chr. Brinck & Søn, og vi klarer en lang række forskelligartede opgaver inden for:- Udgravning og flytning af jord - Beton- og støbearbejde- Kloakarbejde- Belægningsopgaver- Anlæg af have og andet gartnerarbejde- Vedligehold af grønne arealer- MureropgaverHertil kommer vognmandskørsel og containertømning.Medlem af Dansk ByggeriKvalitet og pålidelig er de to ting, du altid kan regne med som kunde hos os. Vi har kapaciteten, knowhow og kvalitetsbevidstheden til at klare store som små opgaver. Vi har et godt ry, som vi gør alt for at opretholde - din sikkerhed for at du hos os får god behandling fra start til slut. Derudover er vi også medlem af Dansk Byggeris garantiordning.

28anbefalinger

Rosenfeldt Anlægsservice V/ Rolf Rosenfeldt

Rosenfeldt Anlægsservice V/ Rolf Rosenfeldt

5620

Rosenfeldt Anlægsservice- skal haven være i top så ring Rosenfeldt Anlægsservice op!Har du et udeareal, der trænger til en kærlig hånd, eller er du interesseret i løbende vedligehold af din have - så klarer vi det! Vi er hurtige til at rykke ud, og vi udfører alle opgaver professionelt. Vores specialviden og kompetencer inden for området gør, at vi også kan tilbyde gode og kreative idéer, så dit udeareal både bliver et smukt og inspirerende sted at opholde sig.Lidt om osMit navn er Rolf Rosenfeldt, og jeg har drevet firmaet i seks år. Jeg har 16 års erfaring inden for faget, men da jeg kommer fra en landbrugsfamilie, har jeg sådan set haft fingrene nede i mulden, så længe jeg kan huske. Vi tilbyder følgende ydelser:- Anlæg af ny have- Fliselægning i indkørsler og terrasser- Stubbefræsning- Træfældning       - Fortove og stier- Snerydning- Græsslåning og græssåningVores specialeHer kan vi nævne at særligt træfældning, stukfræsning og flishugning er områder, hvor vi er særligt stærke. Vi har alt det maskinel, der skal til, hvad enten opgaven er stor eller lille. Tager kunden i håndenVi gør meget ud af at etablere en god kundekontakt fra starten af. Særligt i forbindelse med nyanlæg af have og flisearealer, er der mange måder at gøre det på. Det handler derfor om at afklare alle ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig.

0anbefalinger

MRH Entreprenøren

MRH Entreprenøren

9800

MRH Entreprenøren er en virksomhed, som startede tilbage i 2009 under navnet M H Græs med hovedsageligt græsslåning. Sidenhen er firmaet blevet til MRH Entreprenøren, som beskæftiger sig med alt forefaldende entreprenørarbejde. Vi løser alle opgaver inden for jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde.Mit navn er Morten og jeg er indehaver af MRH Entreprenøren. Jeg er garant for godt håndværk og veludført arbejde. Det er vigtigt for mig at aflevere et stykke arbejde, som jeg kan være stolt af, og som mine kunder bliver glade for. Som person er jeg glad, rolig og smilende og i godt humør. Det håber jeg smitter af, og at mine kunder får en tryg og god oplevelse, så de også får et smil på læben.Jeg overholder aftaler og kommer til den aftalte tid. Når jeg er færdig med selve arbejdet, så sørger jeg for at rydde godt og pænt op - ellers er opgaven jo reelt ikke færdig, synes jeg.MRH Entreprenøren udfører bl.a. disse opgaver: Jord- og betonarbejde Anlægsgartnerarbejde Planering Haveservice Træfældning og beskæringer Brolægning BelægningMRH Entreprenøren - din entreprenør i NordjyllandVi holder til i Hjørring, og herfra dækker vi hele Nordjylland og arbejder fx ofte i Sindal og Hirtshals. Skal vi også løse en opgave for dig?Ønsker du vores hjælp til jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde, eller har du spørgsmål til vores ydelser? Eller er du klar til at gå i gang og ønsker et uforpligtende tilbud? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Indtast de få oplysninger i vores kontaktformular, eller giv os et kald. Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

GA Service

GA Service

6973

Trænger din have eller andet udeareal til en kærlig hånd, og har du lyst til at få en anlægsgartner med grønne fingre til at hjælpe med udførelsen af dine projekter, så kontakt GA Service og lad os stå for det hårde arbejde. Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi opbygget mange kompetencer og kan derfor tilbyde gode og holdbare løsninger med et kreativt præg.Bedst til prisenHos GA Service tilbyder vi at hjælpe med mange typer af opgaver til dit haveprojekt. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket har klædt os godt på til at varetage de opgaver, vores kunder måtte stille os over for. Vi tilbyder altid at udføre vores kunders opgaver til gode og konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos GA Service skal vores kunder nemlig have det bedste resultat hver gang.Hos GA Service kan vi varetage opgaver som:Træfældning og stubfræsning Topkapning og beskæring Snerydning og saltning Opbygning af støttemure Rullegræs Grubning, planering og græssåning Hegn Gartnerrådgivning og beplantning Algebehandling og fliserensVi går altid til arbejdet med en løsningsorienteret tilgang. Men inden vi begynder på arbejdet, starter vi altid med at have en god dialog med vores kunder, hvor vi finder frem til den løsning, der skal skabe glæde for vores kunder. Vi lytter altid først til de tanker og ideer, du måtte have og giver derefter også gerne vores bud på en løsning, hvis du ønsker det. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også gerne at vejlede omkring valg af materialer og udførelsesmetoder, så du kan få den løsning du ønsker.Vi er din lokale fagmandHar du lyst til at få en have eller andet udeareal, du kan sætte pris på, ikke bare nu, men langt ud i fremtiden, så brug vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel. Du finder GA Service - din lokale fagmand i Ørnhøj, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Thy, Mors, Ringkjøbing-Skjern.Husk vi tilbyder alle vores kunder et gratis og uforpligtende tilbud på alle typer af opgaver.Vi glæder os til at høre fra dig!

0anbefalinger

Michaels Brolægning

Michaels Brolægning

5485

Det er et hårdt fysisk job at lægge fliser. For at få et pænt og jævnt resultat skal der bl.a. graves og planeres og det hele skal sidde lige i skabet, for at det bliver et flot resultat. Slip for besværet og hyr en professionel brolægger til at varetage opgaven - så er du garanteret et flot resultat!Hvad kan du forvente af Michaels Brolægning?Mit navn er Michael Simonsen og jeg er manden bag firmaet Michaels Brolægning, der siden 2018 har hjulpet kunder med ny belægning. Jeg leverer altid et professionelt resultat som jeg ved du bliver mere end tilfreds med.Jeg sætter mig altid grundigt ind i mine arbejdsopgaver, og det betyder først og fremmest en god dialog med dig som kunde, om hvordan du godt kunne tænke dig det færdige resultat. Jeg bruger tid på, at undsøge underlaget grundigt forud for arbejdet, så jeg ved hvilken løsning der er den bedste til opgaven. Jeg tilbyder alle mine kunder råd og vejledning ud fra deres ønsker og behov, så de har det bedste grundlag, at træffe deres beslutning ud fra. Det mener jeg er den bedste måde at drive forretning på.Jeg tilbyder at udføre:Opbygning af støttemure Brostensbelægning Kantsten Belægning med betonfliser, skærver, stabilgrus m.m.Så hvis du har brug for en ny indkørsel eller måske en ny terrasse, kan du trygt kontakte Michaels Brolægning til at udføre opgaven.Kontakt Michaels BrolægningØnsker du at vide mere om mine services, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, er du velkommen til at kontakte mig. Mit firma er placeret i Skamby og herfra kører jeg ud til kunder på hele Fyn. Hvis der er brug for det kører jeg også gerne længere.Jeg glæder mig til at høre om dine projekter!

0anbefalinger

NJ-Mulitservice

NJ-Mulitservice

4771

Har du brug for en hjælpende hånd til udførelsen af dit tømrerarbejde, så er det NJ-Multiservice, du skal kontakte. Med mere end 15 år i branchen har jeg erfaring inden for mange opgaver, og det har klædt mig godt på til at varetage de opgaver, du måtte søge at få løst.Tingene skal udføres korrektHos NJ-Multiservice går vi op i at levere resultater i høj kvalitet. Vi starter derfor altid med at tage en faglig dialog med vores kunder, hvor vi gennemgår opgaven detaljeret. Det er vigtigt for os, at vi ved, hvad dine ønsker og behov er, for at kunne finde den mest optimale løsning, som du vil blive glad for i mange år frem.Hos NJ-Multiservice kan du få hjælp til følgende:Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Brosten og kantsten Opbygning af støttemure Facaderenovering Facadeisolering Taglægning, tagkviste og tagrender Montering af døre, vinduer, trapper og køkkener Afspærringer Tilslutning af hvidevarerFirmaet NJ-Multiservice består p.t. af to fagligt stærke medarbejdere, der ikke er bange for en udfordring. Kender vi ikke løsningen på stående fod, bliver vi ved til vi gør, vi sørger nemlig altid for at levere et tilfredsstillende resultat til vores kunder. Vi bruger gerne lidt ekstra tid for at give vores kunder lidt mere, end de forventer.Hos os får du faste aftalerNår du indgår i et samarbejde med NJ-Multiservice, er en aftale en aftale. Vi overholder derfor altid budgettet, møder til tiden og afleverer selvfølgelig til det aftalte tidspunkt. Vi holder dig løbende orienteret med byggeriets fremskridt, så du altid er med på, hvor langt vi er, hvad der er næste skridt og om der måske skal justeres på den oprindelige plan. Vi mener, at et tæt samarbejde giver bedre resultater, og derfor tager vi altid vores kunder med på vejen.Har du brug for en stærk samarbejdspartner til at varetage dine opgaver?Ønsker du at få hjælp til dine byggeopgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder alle kunder et uforpligtende tilbud på deres opgaver, så de kan komme godt i gang med deres projekt.Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

RW Service

RW Service

4130

Hos RW Service har vi stor ekspertise inden for grå og grønne anlæg. Vi dækker derfor en bred vifte af opgaver, når det kommer til arbejde i og omkring haven. Søger du en professionel anlægsgartner til at varetage dine opgaver, står vi hos RW Service altid klar til at hjælpe dig.Vores fokus er på kvaliteten og den gode serviceNår du beder os om at varetage opgaven, vil du blive mødt af fagligt stærke medarbejdere, der brænder for deres arbejde. Vi gør en dyd ud af levere et ordentligt stykke arbejde hver gang, så vores kunder kan kende os på den høj standard. For os er ingen opgaver for store eller for små, vi vil nemlig gerne hjælpe alle kunder frem til et flot resultat.Hos RW Service kan du få hjælp til udførelsen af:Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Brolægning med brosten og kantsten Grubning, planering og græssåning Rullegræs Beplantning Hegn Topkapning og beskæring Træfældning og stubfræsning Opbygning af støttemureMed mere end 10 års erfaring inden for anlægsgartnerfaget er vi hos RW Service et godt og sikkert valg. Vi står til rådighed for vores kunder gennem hele forløbet, så de kan modtage svar på de spørgsmål, de måtte have. Når fagmand og kunde har en god dialog, kan vi nemmere spore os ind på dine konkrete behov og dermed også ramme præcist det resultat, du havde forestillet dig.Skal RW Service hjælpe dig med dine udearealer?Har du brug for professionel hjælp fra seriøse fagfolk, der går op i at levere de bedste resultater til deres kunder, så kontakt RW Service allerede i dag og fortæl os om dine projekter. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Viby Sjælland og hjælpe kunder i bl.a. Køge, Hedehusene, Ringsted og Roskilde.Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Krogh & Klingenberg ApS

Krogh & Klingenberg ApS

6360

Hos Krogh & Klingenberg ApS er vi professionelle murere med knap 20 års erfaring og mange succesfulde projekter bag os. Med afsæt i vores kunders ønsker og behov udfører vi mureropgaver i den højeste kvalitet, til vores egen og vores kunders store tilfredshed. Ønsker du at få klaret dine mureropgaver, så kontakt Krogh & Klingenberg ApS allerede i dag.Solidt sønderjysk håndværkNår du beder Krogh & Klingenberg ApS om at varetage dine opgaver, vil du blive mødt af venlige og kompetente fagmænd, der går højt op i at levere den bedste service og kvalitet til deres kunder. Vi hjælper ved både større og mindre projekter og tilbyder vores løsninger til både private og erhvervskunder.Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig hørt og forstået i vores samarbejde. Derfor afsætter vi gerne god tid i starten, hvor vi taler om de forventninger, der er til projektet, hvad dine ønsker og behov er, og hvordan du ønsker, at arbejdet skal udføres. Ønsker du råd og vejledning omkring de forskellige muligheder, der er tilgængelige, eller måske om valg af materialer, står vi også gerne til rådighed med vores ekspertise, så du kan træffe de afgørende valg med hensyn til dit projekt.Hos Krogh & Klingenberg ApS kan du få hjælp til udførelsen af:Facaderenovering Fundament Understrygning af tegltag Bad og toilet Støbning af gulv med gulvvarme Fliser og klinker Hul i bærerende væg inkl. beregninger Vandskuring inde og udeSamtlige løsninger tilbydes til gode og konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten tager skade af det. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du er derfor garanteret et godt resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner.Fagmænd du kan stole påØnsker du at indgå i et samarbejde med troværdige og loyale fagmænd, der overholder alle indgåede aftaler med deres kunder, så er det Krogh & Klingenberg ApS du skal kontakte. Fra vores adresse i Tinglev kører vi til kunder i bl.a. Tønder, Aabenraa og Sønderborg og også gerne hjem til dig.Husk vi tilbyder alle vores kunder gratis og uforpligtende tilbud på deres murerarbejde!Vi glæder os til at høre fra dig!

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send