Kunde billede

Kathrine Forsberg

April 2019

Utrolig ringe arbejde
Jeg har fået foretaget opretning af terrasse af JL Haveservice. Efter arbejdet er der spildt cement og andet på vores granitfliser, som ikke umiddelbart kan fjernes.
Læs mere  

J.L haveservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Kathrine Forsberg

April 2019

0,8/5
Utrolig ringe arbejde
Jeg har fået foretaget opretning af terrasse af JL Haveservice. Læs mere  

J.L haveservice

J.L Haveservice

- Kunden i fokus


Hos J.L Haveservice er vi specialister i brolægning og har mange års erfaring. Hos os er vores kunder i centrum, og vi lytter til dine ønsker og behov for at nå frem til det bedste resultat.


Hos J.L Haveservice kan vi være behjælpelige alle former for brolægning herunder:


  •  Terrasser
  •  Indkørsler
  •  Stier
  •  Fortov
  •  Kantsten
  •  Trapper
  •  Bede


Samt mange flere ting. Vi kan ligeledes udføre snerydning, flise- og facaderens og andet grønt arbejde. Så skulle din opgave ikke være nævnt ovenfor, er du altid velkomme til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dit kommende projekt.


Bred ekspertise

Vi kan arbejde med alle former for materialer, som normalt bruges til flisearbejde og brolægning, herunder granit/natursten, beton og sandsten. Vi tilstræber altid at overholde aftalte deadlines, og følger hvert projekt til ende med fokus med omhyggelighed, så du får et veludført arbejde.


Sjælland som vores arbejdsplads

Virksomheden holder til i Ballerup, men vi kører gerne på hele Sjælland for at løse din opgave. Vi er fem mand, som sammen har en bred erfaring, der gør os i stand til at rådgive og vejlede dig igennem hele processen.


Tænker du, at J.L Haveservice skal udføre dit kommende byggeprojekt, kan du altid kontakte os, og sammen finder vi frem til en unik løsning for dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme