facebook tracking pixelJl Andersen Byg er Tømrer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Jl Andersen Byg

JL Andersen Byg
- fra kælder til tag - Jonas A.

Hej, mit navn er Jonas Andersen, jeg er tømrer, og du skal have fat i mig, hvis du ønsker en dygtig håndværker med sans for detaljer, og som du kan stole på. I det hele taget ligger det mig på sinde at skabe en helt igennem behagelig oplevelse for mine kunder, hvor du føler at du fået noget for pengene.

Har hjertet med i det, jeg laver
Jeg elsker mit job af mange årsager. Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde med mine hænder, men mest af alt holder jeg af alsidigheden i arbejdet. Der ikke er to dage, der er ens, og jeg kan af samme grund klare mere eller mindre enhver opgave, hvor træ er involveret.

Vi udfører:

• Renoveringer
• Tagarbejde
• Gulvlægning
• Montering af køkkener og andet interiør
• Døre og vinduer
• Konstruktion af garager, carporte, skure og terrasser

Stort engagement
En af de ting, jeg ofte får ros for af mine kunder, er det engagement, jeg lægger i arbejdet. Jeg sætter mig grundigt ind i, hvordan de forestiller sigdet endelige resultat og prøver herudfra på bedst mulig vis at finde ud af, hvordan vi opnår det.

Tømrer med samvittighed
Når jeg udfærdiger tilbud, er jeg meget påpasselig med at få alt med. Den pris, jeg giver, er inklusiv alle forudsigelige udgifter. Det betyder, at det tilbud, du får til at starte med, også er det, du skal betale, når arbejdet står færdigt.

Medlem af DANSK BYGGERI / BYG GARANTI

Tags

Jonas

CVR: 36335599

Vigerslevvej 320 2 tv
2500Valby

Etableret i 2015
3 ansatte

Del Jl Andersen Byg på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

50

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Jonas, Jl Andersen Byg

Del Jl Andersen Byg på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Jl Andersen Byg

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

45 cases fra Jl Andersen Byg
Vis flere cases

Håndværker

Jl Andersen Byg

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.9 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Jl Andersen Byg

56 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Jl Andersen Byg :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Jl Andersen Byg
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.9

Baseret på 56 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

98 %

Overholder budgettet

99 %

Ryder godt op efter sig

97 %

Overholder aftaler

99 %

Er god til at lytte til kunden

99 %

Vil du anbefale os

99 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Jl Andersen Byg JL Andersen Byg- fra kælder til tag - Jonas A.Hej, mit navn er Jonas Andersen, jeg er tømrer, og du skal have fat i mig, hvis du ønsker en dygtig håndværker med sans for detaljer, og som du kan stole på. I det hele taget ligger det mig på sinde at skabe en helt igennem behagelig oplevelse for mine kunder, hvor du føler at du fået noget for pengene. Har hjertet med i det, jeg laverJeg elsker mit job af mange årsager. Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde med mine hænder, men mest af alt holder jeg af alsidigheden i arbejdet. Der ikke er to dage, der er ens, og jeg kan af samme grund klare mere eller mindre enhver opgave, hvor træ er involveret. Vi udfører:• Renoveringer• Tagarbejde• Gulvlægning• Montering af køkkener og andet interiør• Døre og vinduer• Konstruktion af garager, carporte, skure og terrasserStort engagementEn af de ting, jeg ofte får ros for af mine kunder, er det engagement, jeg lægger i arbejdet. Jeg sætter mig grundigt ind i, hvordan de forestiller sigdet endelige resultat og prøver herudfra på bedst mulig vis at finde ud af, hvordan vi opnår det. Tømrer med samvittighedNår jeg udfærdiger tilbud, er jeg meget påpasselig med at få alt med. Den pris, jeg giver, er inklusiv alle forudsigelige udgifter. Det betyder, at det tilbud, du får til at starte med, også er det, du skal betale, når arbejdet står færdigt.Medlem af DANSK BYGGERI / BYG GARANTI Jonas Jonas 2015-1-1 3 36335599 36335599 40473536https://www.håndværker.dk/photos/12/PF37734.jpg
4.9 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 56
I vores projekt omkring vores nye køkken har vi været særdeles tilfredse med valget af JL Andersen Byg. Der har fra start til slut været en tidsplan, og alle aftaler er blevet overholdt. Vi har undervejs haft god sparring omkring vores løsninger, og vi har oplevet en udvidet service i forhold til kommunikation og håndværkernes fleksibilitet. Derudover er vi selvfølgelig tilfredse med det gode håndværk. Vi kan kun give JL Andersen Byg vores bedste anbefalinger. February 2020
4.9
1 5
Vores andelforening benyttede JL Andersen Byg til udskiftning af vinduer. Super arbejde! February 2020
5
1 5
Super kvalitet på hele opgaven, alt lige fra besigtigelse af opgaven, tilbud modtaget under 24 timer efter, udført 100 % korrekt, ingen afvigelser og tiden overholdt. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til JL Andersen Byg, de leverer top kvalitet January 2020
5
1 5
JL Andersen Byg har udført arbejdet 100% perfekt. De vurderer hele tiden forløbet og byggeriet, således de mestrer, at kunne ændre i konstruktionen og planen efter behov. Vi er i gang med at lave et orangeri og er blevet assisteret af JL Andersen Byg. Tagkonstruktionen med tagpap blev præsenteret af JL Andersen Byg og er blevet integreret i husets gavl. Arbejdet er lavet fuldstændig perfekt med stor professionalisme og er blevet bedre, end vi turde håbe på. De er behagelige, at have have gående og rydder op efter sig. JL Andersen Byg kan varmt anbefales. January 2020
5
1 5
Jeg har fået tætnet et tag, repareret fugtige spær og skiftet loftplader. Jeg kan varmt anbefale JL Andersen byg, super dygtige håndværkere som kan deres arbejde. Gode og servicemindet, et opkald og JL Andersen havde en dato og tid for hvornår de kunne besigtige skaden. Efter forsikringen havde godkendt opgaven gik der få dage til at opgaven var løst. JL Andersen rydder op efter sig selv og støvsuger endda. January 2020
4.8
1 5
Jeg fik hjælp til isætning af vindue. JL Andersen Byg ringede før tid og tilbød at komme før vi havde aftalt. Meget hurtigt og effektivt arbejde, samt rar og sympatisk:-) December 2019
5
1 5
Arbejdet blev gennemført med professionalisme og smil på 2 timer og fremstår som gennemført håndværksmæssig kvalitet - klasse ! December 2019
5
1 5
Håndværk i topklasse. Meget tilfredse med veludført arbejde. Alle aftaler overholdt. Vi vælger også Jl Andersen Byg næste gang. December 2019
4.8
1 5
I vores hus, som lige havde fået lagt et nyt massivt egetræsgulv, skulle skorstensrøret nedtages med samtidig bibeholdelse af selv skorstenen. Skorstensrøret var originalt fra husets byggeår i 72’ og vejede mere end hvad jeg selv og en venne kunne klare. Vi ringede, på anbefaling, til Jonas og han kom ud og så opgaven. Derefter skrev han om aftenen at han kom ugen efter med to mand, da han ville gøre alt for sikkerheden, så det nye gulv og gipsloft ikke blev ødelagt. De kom ugen efter til tiden og arbejdet blev udført til præcision, hvor gulvet først blev sikret, så de kunne få skilt og nedtaget det tinge skorstensrør. De klarede det med bravour og med stor respekt for vores hjem. Vi var utrolig glade for den service og kan varmt anbefale firmaet til andre. November 2019
5
1 5
Demontering af betontegl undertag fran1981. Montering af nye lægter for montering af Cembrit B7 tagplader, taghætter, nye skotrender samt skorstensafdækning. Arbejder udført perfekt, kommer og starter dagen kl. 7 og holder kun 2 korte pauser, og arbejder hele dagen. Jonas og hans lærlinge kan kun få vores bedste anbefalinger, og skulle vi få brug for en håndværker igen vil vi bruge dette firma. Håber de får mange gode job i fremtiden, kan varmt anbefales, og det er nu anden gang vi har brugt firmaet, sidste år fik vi nye tagrender, og der havde vi samme oplevelse. September 2019
5
1 5
Da vores udestue tag var blevet utæt, skulle det skiftes. Vi fik derfor kontakt til Jonas, som var hurtig til at komme og se på opgaven. Efterfulgt aftalte vi at udstuetaget skule skiftes, og det samme skulle vores terrassetag. Jonas var hurtig til at få opgaven lavet ,og fandt flere felj fra tidlligere byggeri, som han fik udbedret. Vi er meget tilfredse, og kan kun anbefalde ham videre. Vil du have en engageret og mødestabil håndværker, skal du tage kontakt til JL Andersen Byg. October 2018
5
1 5
Vi har fået nyt tag, fået skiftet vinduer og bygget en ny udestue. JL Andersen Byg har stået for det hele og de flinke og høflige håndværkere har haft tjek på det, og alt er blevet lavet som vi ville have det. De har lavet et fint stykke arbejde - også i de små detaljer - og vi er meget tilfredse. Det har også været rart at de har ryddet pænt op efter hver arbejdsdag. October 2018
5
1 5
Har fået udskiftet taghætter på tag monteret med betontegl, ifbm. arbejdet opdager håndværker at der er defekte tegl som samtidig udskiftes. Derefter monteres plasttagrender. Disse håndværkere kan varmt anbefales kommer aftalt tid, og har godt teamwork, og ruder løbende op efter sig. Meget behagelig omgangstone. Efter besigt modtager hurtigt tilbud og dette, underskrives digitalt. Aftalt udført 18-19/9-2018. Tiden overholdt. September 2018
5
1 5
Vi har i August -18 har fået lavet en ny træterrasse i camuratræ med sortmalede stolper og værn, et nyt sortmalet udhæng over vores hoveddør med tagpap og zinktagrende og til sidst et hegn i skel mod nabo med sortmalet trykklink. Første møde med Jonas var meget positivt og behageligt. Jonas kom selv med gode løsningsforslag til det vi ønskede der skulle laves og der var god dialog. Vi fik hurtigt tilsendt forskellige tilbud fra Jonas, alt afhængig af valg og løsningsforslag, og efter vi havde besluttet os for, hvordan det skulle se ud og accepteret tilbudet, blev der aftalt starttidspunkt for arbejdets udførsel nogle uger efter. Det var nemt og hurtigt at kommunikere med Jonas omkring tid, nøgler etc. Alt arbejdet blev udført på 3 dage i streg, alt imens Jonas, efter aftale, dagligt sendte os billeder (da vi var på ferie) om det udførte arbejdes fremskridt, så vi var med i processen. Vi var dog aldrig i tvivl om Jonas gode dømmekraft og sans for gode løsninger. Vi er super glade for resultatet, det er fyldt med gode detaljer, løsninger og kvalitetsarbejde og vi vil bestemt anbefale JL Andersen Byg til andre, såvel som selv benytte firmaet en anden gang. August 2018
5
1 5
Pligtopfyldende og kvalitetsløsning med et stort serviceniveau og god løbende orientering. July 2018
5
1 5
På vores arkitekttegnede Trempelhus med en "6 beklædning har vi fået gennemgået alle brædder og udskiftet ca. 1/3 som var medtaget af råd grundet en konstruktionsfejl i fra den oprindelige entreprise. Endvidere er alle øvrige facadebrædder tilskåret så der ikke opstår nye skader. Arbejdet er gennemført i henhold til den aftalte tidsplan og inden for det aftalte budget. Det håndværksmæssige arbejde er udført i høj kvalitet og der er løbende sket oprydning på pladsen. Der er fremsendt en statusrapport efter alle arbejdsperioder og der er fremsendt afregning løbende i henhold til aftale. June 2018
5
1 5
Arbejdet omfattede nedtagning af det gamle tegltag, lægter og undertag. Montering af nye lægter, oplægning af eternitplader, sternbrædder og tagrender. Da det er et meget gammelt hus med mange skæve vinkler må vi sige at Jonas Andersen har udført det til vores store tilfredsstillelse og da huset er beliggende i Sverige er det en fornøjelse at Jonas har udvist stor fleksibilitet. June 2018
5
1 5
Har nu brugt JL Andersen Byg flere gange, og har været virkelig tilfreds hver gang. Jonas hjalp også med udtænkning af terrassen og dens trappenedgange, og vi har bare været super glade for terrassen lige siden den er kommet op :). Derudover er jeg kun blevet mødt med hurtig tilbagemelding, nem at få fat, kommer altid til tiden og godt humør. Alt i alt en super oplevelse hele vejen rundt! Mine varmeste anbefalinger herfra! June 2018
5
1 5
JL Andersen byg har skiftet vores tag. Vi fik god rådgivning inden vi besluttede os og hurtigt et tilbud på arbejdet. Arbejdet blev udført professionelt og til tiden. Tømrerne var søde og i godt humør og overholdt tidsfristerne. Vi kan kun på det varmeste anbefale JL Andersen byg til alle der skal have nyt tag. March 2018
5
1 5
Allerød Privatskole har brugt JL Andersen Byg til fremstillingen af et plankebord i sipo mahogni efter egne ønsker om mål. Opgaven er blevet løst professionelt og har svaret helt til vores forventninger. Vi er SUPER glade for det endelige produkt og kan kun give stor ros for forløbets gang. Fra bestillingen blev givet, gik der kun 9 dage før bordet blev leveret. Vi giver vores varmeste anbefalinger til JL Andersen Byg. Venlig hilsen Mikkel Løvenhøj Allerød Privatskole January 2018
5
1 5
Vi har fået JL Andersen Byg til at udskifte vores gavlbeklædning samt fået sat nye hoveddøre i vores hus. Jonas og hans kollega var super flinke, yderst profesionelle og arbejdede effektivt, så opgaven blev udført til tiden. De ryttede op efter sig, der var god kommunikation og alle aftaler blev overholdt. Bestemt en tømmer som vi vil benytte os af en anden gang og vi kan varmt anbefale ham. December 2017
4
1 5
Pga vandskade under vores køkkengulv, skulle vi bruge en tømrer til nedrivning af vægge, optagning af gulv, nedtagning af gammelt køkken, opbygning af nyt gulv og nye vægge, samling og opsætning af nyt køkken og andre ting, der følger med den proces. Jonas har lavet et flot stykke arbejde hos os, god kontakt og meget fleksibel. Jeg kan kun anbefale JL Andersen byg til andre, der har brug for en god tømrer :) December 2017
5
1 5
Hurtigt, vel udført og særdeles god stil i både arbejde og involvering af kunde. Kan stærkt anbefales! September 2017
5
1 5
Første opkald til JL Andersen Byg gik til en telefonsvarer, og efter 1½ time ringede Jonas tilbage, og tilbød at komme ud og besigtige opgaven allerede dagen efter. Jeg skulle have opsat varmvæg, nogle panel klodser, og ny vindueskarm (plade), samt et par småting. Efter bekræftelsen på Jonas tilbud, var den efterfølgende tilgængelighed "lidt op ad bakke", men da først datoen for arbejdets udførelse var fastsat, gik det godt igen;o) Endelig kom Jonas og Oliver, - to meget sympatiske og behagelige unge fyre, og jeg vidste min lejlighed var i trygge hænder. Og arbejdet..? Det er udført SÅ fint og skarpt, og jeg er yderst tilfreds med resultaterne..!!! Til Jonas og Oliver: Jeg ringer igen når/hvis jeg får brug for en tømrer..!! De Bedste Hilsener Jane August 2017
5
1 5
Jonas gav et tilbud på en kombineret briks/radiatorskjuler, som skulle indbygges i et "ureglementeret vinklet" vindueshjørne. Der blev forventet 1½ dags arbejde, men det tog 1, så Jonas lavede et afslag i prisen. Det er blevet rigtig flot og nu glæder jeg mig blot til at få skræddersyet hynde til hjørnet. Så kan kun anbefale Jonas :) August 2017
5
1 5
Vi havde reparation på vores carport og i vores udestue, samt oplægning af nye trapezplader ved skur. Alt blev lavet med stor tilfredshed og vi kan kun anbefale Jonas, der både er venlig og ordholdende. July 2017
4
1 5
Vi havde brug for hjælp til at få opsat et legehus, og selvom det bare var en "lille opgave", var JL Andersen klar til at hjælpe med det. Legehuset står snorlige, og tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke. Tilmed var det hurtigt og nemt at kommunikere med dem - Jonas var hurtig til at vende tilbage på vores spørgsmål. Kan kun give min varmeste anbefaling til JL Andersen Byg. July 2017
5
1 5
Vi flyttede flyttede i hus d 1. april i år, og det stod hurtigt klart, at det store indbyggede skab i entreen, udover sko og overtøj, indeholdte en masse skimmelsvamp. Skabet står mod ydermuren, og op ad hoveddøren. efter at have hevet al indmad ud af skabet, opdagede vi at konstruktionen mellem skab og panel ved siden af hoveddøren, hverken havde vindpap eller luftspalte - isoleringen lå direkte op ad yderpanelet, som jo ikke er heeeelt sådan det skal være. Jonas kom forbi, tjekkede alting igennem og kom med nogle gode forslag til hvordan han ville gribe opgaven an. Idag har han været her - brugte knap 6 timer på det, og alting står knivskarpt. Jonas har hele vejen igennem været super tjekket, giver et kald når han er lidt forsinket grundet trafikken, og svarede på sms selvom han var på ferie. God pris. Godt arbejde. Godt humør. Klart en anbefaling herfra. July 2017
5
1 5
Vi har fået udskiftet vort 46 år gamle røde tegltag p.g.a et utæt plastundertag. JL Andersen Byg har udført arbejdet til vor fulde tilfredshed. Tidsplan overholdt til punkt og prikke. Oprydning perfekt. Prisen har holdt, uden ekstra regning for de småting som dukkede op under for forløbet. Vi kan på det varmeste anbefale Jonas Andersen og hans kompagnon Oliver Trasborg til andre som har lignende opgaver. July 2017
5
1 5
Jeg er lige flyttet ind i en lejlighed i København, som havde brug for en kærlig hånd. Jonas ordnede mange ting, såsom reparation af gammelt gulv, dørlister og en sokkel til et køkken. Alt udført rigtigt pænt og er meget tilfreds med resultatet. July 2017
5
1 5
Vigerslevvej 320 2 tv 2500 Denmark
Jl Andersen Byg JL Andersen Byg- fra kælder til tag - Jonas A.Hej, mit navn er Jonas Andersen, jeg er tømrer, og du skal have fat i mig, hvis du ønsker en dygtig håndværker med sans for detaljer, og som du kan stole på. I det hele taget ligger det mig på sinde at skabe en helt igennem behagelig oplevelse for mine kunder, hvor du føler at du fået noget for pengene. Har hjertet med i det, jeg laverJeg elsker mit job af mange årsager. Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde med mine hænder, men mest af alt holder jeg af alsidigheden i arbejdet. Der ikke er to dage, der er ens, og jeg kan af samme grund klare mere eller mindre enhver opgave, hvor træ er involveret. Vi udfører:• Renoveringer• Tagarbejde• Gulvlægning• Montering af køkkener og andet interiør• Døre og vinduer• Konstruktion af garager, carporte, skure og terrasserStort engagementEn af de ting, jeg ofte får ros for af mine kunder, er det engagement, jeg lægger i arbejdet. Jeg sætter mig grundigt ind i, hvordan de forestiller sigdet endelige resultat og prøver herudfra på bedst mulig vis at finde ud af, hvordan vi opnår det. Tømrer med samvittighedNår jeg udfærdiger tilbud, er jeg meget påpasselig med at få alt med. Den pris, jeg giver, er inklusiv alle forudsigelige udgifter. Det betyder, at det tilbud, du får til at starte med, også er det, du skal betale, når arbejdet står færdigt.Medlem af DANSK BYGGERI / BYG GARANTI Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 99 % af tiden Jonas Jonas 2015-1-1 3 36335599 36335599 40473536https://www.håndværker.dk/photos/12/PF37734.jpg
4.9 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 56
I vores projekt omkring vores nye køkken har vi været særdeles tilfredse med valget af JL Andersen Byg. Der har fra start til slut været en tidsplan, og alle aftaler er blevet overholdt. Vi har undervejs haft god sparring omkring vores løsninger, og vi har oplevet en udvidet service i forhold til kommunikation og håndværkernes fleksibilitet. Derudover er vi selvfølgelig tilfredse med det gode håndværk. Vi kan kun give JL Andersen Byg vores bedste anbefalinger. February 2020
4.9
1 5
Vores andelforening benyttede JL Andersen Byg til udskiftning af vinduer. Super arbejde! February 2020
5
1 5
Super kvalitet på hele opgaven, alt lige fra besigtigelse af opgaven, tilbud modtaget under 24 timer efter, udført 100 % korrekt, ingen afvigelser og tiden overholdt. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til JL Andersen Byg, de leverer top kvalitet January 2020
5
1 5
JL Andersen Byg har udført arbejdet 100% perfekt. De vurderer hele tiden forløbet og byggeriet, således de mestrer, at kunne ændre i konstruktionen og planen efter behov. Vi er i gang med at lave et orangeri og er blevet assisteret af JL Andersen Byg. Tagkonstruktionen med tagpap blev præsenteret af JL Andersen Byg og er blevet integreret i husets gavl. Arbejdet er lavet fuldstændig perfekt med stor professionalisme og er blevet bedre, end vi turde håbe på. De er behagelige, at have have gående og rydder op efter sig. JL Andersen Byg kan varmt anbefales. January 2020
5
1 5
Jeg har fået tætnet et tag, repareret fugtige spær og skiftet loftplader. Jeg kan varmt anbefale JL Andersen byg, super dygtige håndværkere som kan deres arbejde. Gode og servicemindet, et opkald og JL Andersen havde en dato og tid for hvornår de kunne besigtige skaden. Efter forsikringen havde godkendt opgaven gik der få dage til at opgaven var løst. JL Andersen rydder op efter sig selv og støvsuger endda. January 2020
4.8
1 5
Jeg fik hjælp til isætning af vindue. JL Andersen Byg ringede før tid og tilbød at komme før vi havde aftalt. Meget hurtigt og effektivt arbejde, samt rar og sympatisk:-) December 2019
5
1 5
Arbejdet blev gennemført med professionalisme og smil på 2 timer og fremstår som gennemført håndværksmæssig kvalitet - klasse ! December 2019
5
1 5
Håndværk i topklasse. Meget tilfredse med veludført arbejde. Alle aftaler overholdt. Vi vælger også Jl Andersen Byg næste gang. December 2019
4.8
1 5
I vores hus, som lige havde fået lagt et nyt massivt egetræsgulv, skulle skorstensrøret nedtages med samtidig bibeholdelse af selv skorstenen. Skorstensrøret var originalt fra husets byggeår i 72’ og vejede mere end hvad jeg selv og en venne kunne klare. Vi ringede, på anbefaling, til Jonas og han kom ud og så opgaven. Derefter skrev han om aftenen at han kom ugen efter med to mand, da han ville gøre alt for sikkerheden, så det nye gulv og gipsloft ikke blev ødelagt. De kom ugen efter til tiden og arbejdet blev udført til præcision, hvor gulvet først blev sikret, så de kunne få skilt og nedtaget det tinge skorstensrør. De klarede det med bravour og med stor respekt for vores hjem. Vi var utrolig glade for den service og kan varmt anbefale firmaet til andre. November 2019
5
1 5
Demontering af betontegl undertag fran1981. Montering af nye lægter for montering af Cembrit B7 tagplader, taghætter, nye skotrender samt skorstensafdækning. Arbejder udført perfekt, kommer og starter dagen kl. 7 og holder kun 2 korte pauser, og arbejder hele dagen. Jonas og hans lærlinge kan kun få vores bedste anbefalinger, og skulle vi få brug for en håndværker igen vil vi bruge dette firma. Håber de får mange gode job i fremtiden, kan varmt anbefales, og det er nu anden gang vi har brugt firmaet, sidste år fik vi nye tagrender, og der havde vi samme oplevelse. September 2019
5
1 5
Da vores udestue tag var blevet utæt, skulle det skiftes. Vi fik derfor kontakt til Jonas, som var hurtig til at komme og se på opgaven. Efterfulgt aftalte vi at udstuetaget skule skiftes, og det samme skulle vores terrassetag. Jonas var hurtig til at få opgaven lavet ,og fandt flere felj fra tidlligere byggeri, som han fik udbedret. Vi er meget tilfredse, og kan kun anbefalde ham videre. Vil du have en engageret og mødestabil håndværker, skal du tage kontakt til JL Andersen Byg. October 2018
5
1 5
Vi har fået nyt tag, fået skiftet vinduer og bygget en ny udestue. JL Andersen Byg har stået for det hele og de flinke og høflige håndværkere har haft tjek på det, og alt er blevet lavet som vi ville have det. De har lavet et fint stykke arbejde - også i de små detaljer - og vi er meget tilfredse. Det har også været rart at de har ryddet pænt op efter hver arbejdsdag. October 2018
5
1 5
Har fået udskiftet taghætter på tag monteret med betontegl, ifbm. arbejdet opdager håndværker at der er defekte tegl som samtidig udskiftes. Derefter monteres plasttagrender. Disse håndværkere kan varmt anbefales kommer aftalt tid, og har godt teamwork, og ruder løbende op efter sig. Meget behagelig omgangstone. Efter besigt modtager hurtigt tilbud og dette, underskrives digitalt. Aftalt udført 18-19/9-2018. Tiden overholdt. September 2018
5
1 5
Vi har i August -18 har fået lavet en ny træterrasse i camuratræ med sortmalede stolper og værn, et nyt sortmalet udhæng over vores hoveddør med tagpap og zinktagrende og til sidst et hegn i skel mod nabo med sortmalet trykklink. Første møde med Jonas var meget positivt og behageligt. Jonas kom selv med gode løsningsforslag til det vi ønskede der skulle laves og der var god dialog. Vi fik hurtigt tilsendt forskellige tilbud fra Jonas, alt afhængig af valg og løsningsforslag, og efter vi havde besluttet os for, hvordan det skulle se ud og accepteret tilbudet, blev der aftalt starttidspunkt for arbejdets udførsel nogle uger efter. Det var nemt og hurtigt at kommunikere med Jonas omkring tid, nøgler etc. Alt arbejdet blev udført på 3 dage i streg, alt imens Jonas, efter aftale, dagligt sendte os billeder (da vi var på ferie) om det udførte arbejdes fremskridt, så vi var med i processen. Vi var dog aldrig i tvivl om Jonas gode dømmekraft og sans for gode løsninger. Vi er super glade for resultatet, det er fyldt med gode detaljer, løsninger og kvalitetsarbejde og vi vil bestemt anbefale JL Andersen Byg til andre, såvel som selv benytte firmaet en anden gang. August 2018
5
1 5
Pligtopfyldende og kvalitetsløsning med et stort serviceniveau og god løbende orientering. July 2018
5
1 5
På vores arkitekttegnede Trempelhus med en "6 beklædning har vi fået gennemgået alle brædder og udskiftet ca. 1/3 som var medtaget af råd grundet en konstruktionsfejl i fra den oprindelige entreprise. Endvidere er alle øvrige facadebrædder tilskåret så der ikke opstår nye skader. Arbejdet er gennemført i henhold til den aftalte tidsplan og inden for det aftalte budget. Det håndværksmæssige arbejde er udført i høj kvalitet og der er løbende sket oprydning på pladsen. Der er fremsendt en statusrapport efter alle arbejdsperioder og der er fremsendt afregning løbende i henhold til aftale. June 2018
5
1 5
Arbejdet omfattede nedtagning af det gamle tegltag, lægter og undertag. Montering af nye lægter, oplægning af eternitplader, sternbrædder og tagrender. Da det er et meget gammelt hus med mange skæve vinkler må vi sige at Jonas Andersen har udført det til vores store tilfredsstillelse og da huset er beliggende i Sverige er det en fornøjelse at Jonas har udvist stor fleksibilitet. June 2018
5
1 5
Har nu brugt JL Andersen Byg flere gange, og har været virkelig tilfreds hver gang. Jonas hjalp også med udtænkning af terrassen og dens trappenedgange, og vi har bare været super glade for terrassen lige siden den er kommet op :). Derudover er jeg kun blevet mødt med hurtig tilbagemelding, nem at få fat, kommer altid til tiden og godt humør. Alt i alt en super oplevelse hele vejen rundt! Mine varmeste anbefalinger herfra! June 2018
5
1 5
JL Andersen byg har skiftet vores tag. Vi fik god rådgivning inden vi besluttede os og hurtigt et tilbud på arbejdet. Arbejdet blev udført professionelt og til tiden. Tømrerne var søde og i godt humør og overholdt tidsfristerne. Vi kan kun på det varmeste anbefale JL Andersen byg til alle der skal have nyt tag. March 2018
5
1 5
Allerød Privatskole har brugt JL Andersen Byg til fremstillingen af et plankebord i sipo mahogni efter egne ønsker om mål. Opgaven er blevet løst professionelt og har svaret helt til vores forventninger. Vi er SUPER glade for det endelige produkt og kan kun give stor ros for forløbets gang. Fra bestillingen blev givet, gik der kun 9 dage før bordet blev leveret. Vi giver vores varmeste anbefalinger til JL Andersen Byg. Venlig hilsen Mikkel Løvenhøj Allerød Privatskole January 2018
5
1 5
Vi har fået JL Andersen Byg til at udskifte vores gavlbeklædning samt fået sat nye hoveddøre i vores hus. Jonas og hans kollega var super flinke, yderst profesionelle og arbejdede effektivt, så opgaven blev udført til tiden. De ryttede op efter sig, der var god kommunikation og alle aftaler blev overholdt. Bestemt en tømmer som vi vil benytte os af en anden gang og vi kan varmt anbefale ham. December 2017
4
1 5
Pga vandskade under vores køkkengulv, skulle vi bruge en tømrer til nedrivning af vægge, optagning af gulv, nedtagning af gammelt køkken, opbygning af nyt gulv og nye vægge, samling og opsætning af nyt køkken og andre ting, der følger med den proces. Jonas har lavet et flot stykke arbejde hos os, god kontakt og meget fleksibel. Jeg kan kun anbefale JL Andersen byg til andre, der har brug for en god tømrer :) December 2017
5
1 5
Hurtigt, vel udført og særdeles god stil i både arbejde og involvering af kunde. Kan stærkt anbefales! September 2017
5
1 5
Første opkald til JL Andersen Byg gik til en telefonsvarer, og efter 1½ time ringede Jonas tilbage, og tilbød at komme ud og besigtige opgaven allerede dagen efter. Jeg skulle have opsat varmvæg, nogle panel klodser, og ny vindueskarm (plade), samt et par småting. Efter bekræftelsen på Jonas tilbud, var den efterfølgende tilgængelighed "lidt op ad bakke", men da først datoen for arbejdets udførelse var fastsat, gik det godt igen;o) Endelig kom Jonas og Oliver, - to meget sympatiske og behagelige unge fyre, og jeg vidste min lejlighed var i trygge hænder. Og arbejdet..? Det er udført SÅ fint og skarpt, og jeg er yderst tilfreds med resultaterne..!!! Til Jonas og Oliver: Jeg ringer igen når/hvis jeg får brug for en tømrer..!! De Bedste Hilsener Jane August 2017
5
1 5
Jonas gav et tilbud på en kombineret briks/radiatorskjuler, som skulle indbygges i et "ureglementeret vinklet" vindueshjørne. Der blev forventet 1½ dags arbejde, men det tog 1, så Jonas lavede et afslag i prisen. Det er blevet rigtig flot og nu glæder jeg mig blot til at få skræddersyet hynde til hjørnet. Så kan kun anbefale Jonas :) August 2017
5
1 5
Vi havde reparation på vores carport og i vores udestue, samt oplægning af nye trapezplader ved skur. Alt blev lavet med stor tilfredshed og vi kan kun anbefale Jonas, der både er venlig og ordholdende. July 2017
4
1 5
Vi havde brug for hjælp til at få opsat et legehus, og selvom det bare var en "lille opgave", var JL Andersen klar til at hjælpe med det. Legehuset står snorlige, og tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke. Tilmed var det hurtigt og nemt at kommunikere med dem - Jonas var hurtig til at vende tilbage på vores spørgsmål. Kan kun give min varmeste anbefaling til JL Andersen Byg. July 2017
5
1 5
Vi flyttede flyttede i hus d 1. april i år, og det stod hurtigt klart, at det store indbyggede skab i entreen, udover sko og overtøj, indeholdte en masse skimmelsvamp. Skabet står mod ydermuren, og op ad hoveddøren. efter at have hevet al indmad ud af skabet, opdagede vi at konstruktionen mellem skab og panel ved siden af hoveddøren, hverken havde vindpap eller luftspalte - isoleringen lå direkte op ad yderpanelet, som jo ikke er heeeelt sådan det skal være. Jonas kom forbi, tjekkede alting igennem og kom med nogle gode forslag til hvordan han ville gribe opgaven an. Idag har han været her - brugte knap 6 timer på det, og alting står knivskarpt. Jonas har hele vejen igennem været super tjekket, giver et kald når han er lidt forsinket grundet trafikken, og svarede på sms selvom han var på ferie. God pris. Godt arbejde. Godt humør. Klart en anbefaling herfra. July 2017
5
1 5
Vi har fået udskiftet vort 46 år gamle røde tegltag p.g.a et utæt plastundertag. JL Andersen Byg har udført arbejdet til vor fulde tilfredshed. Tidsplan overholdt til punkt og prikke. Oprydning perfekt. Prisen har holdt, uden ekstra regning for de småting som dukkede op under for forløbet. Vi kan på det varmeste anbefale Jonas Andersen og hans kompagnon Oliver Trasborg til andre som har lignende opgaver. July 2017
5
1 5
Jeg er lige flyttet ind i en lejlighed i København, som havde brug for en kærlig hånd. Jonas ordnede mange ting, såsom reparation af gammelt gulv, dørlister og en sokkel til et køkken. Alt udført rigtigt pænt og er meget tilfreds med resultatet. July 2017
5
1 5
Vigerslevvej 320 2 tv 2500 Denmark