Jepsens byggefirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Jepsens byggefirma

Hos Jepsens byggefirma laver vi alt inden for tømrerarbejde, herunder renoveringer og ombygninger og udskiftning af døre og vinduer. Vi har stor erfaring inden for branchen og kan derfor tilbyde vores kunder et godt samarbejde, med råd og vejledning fra start til færdigt projekt. Vi afslutter først dit projekt, når du er tilfreds med resultatet, og derfor kan du altid forvente en flot løsning med os som din samarbejdspartner. 

 

Kvalitet hele vejen igennem 

Vores dygtige tømrere besidder alle mange kompetencer, og det betyder, at vores kunder kan forvente høj kvalitet gennem hele deres byggeprojekt. Vi udfører nemlig kun løsninger, vi selv kan stå inde for, da det sikrer vores kunder et godt og holdbart resultat, som de vil få glæde af i mange år frem. Vi ønsker, at vores kunder skal have indfriet de forventninger, de har til resultatet, så de forhåbentlig husker os, næste gang de står over for et projekt i deres bolig.

 

Hos Jepsens byggefirma kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Tag, tagrender og tagkviste 
  • Montering af døre og vinduer 
  • Forsatsvinduer 
  • Fugeteknikeropgaver 
  • Køkkenmontage 
  • Snedkeropgaver 
  • Trappemontage

 

Hvad enten du står over for et større eller et mindre projekt, så er vi klar til at hjælpe dig med udførelsen. Vi tilbyder alle vores løsninger til konkurrencedygtige priser og udarbejder også gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig, hvis du skulle have brug for dette. 

 

Kontakt os og lad os høre om dit projekt 

Hvis du ønsker at få hjælp fra Jepsens byggefirma, så indtast få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i Ringkøbing, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Holstebro, Herning, Skjern og Silkeborg - men kører også gerne længere, hvis vores kunder har brug for os. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme