facebook tracking pixel JaMa-El v/Jakob Due Madsen er Elektriker i Kirke Såby | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

JaMa-El v/Jakob Due Madsen

JaMa-El v/Jakob Due Madsen
CVR: 27082572
FIRMA STATUS: AKTIV

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Elmevænget 9, 4060 Kirke Såby
Etableret i 2012
1 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Elektriker

16anbefalinger

El-Partner ApS

El-Partner ApS

2700

Leder du efter en sikker, dygtig og erfaren elektriker? Hos El-Partner ApS er vi syv kyndige elektrikere til rådighed, som alle har flair for faget.Vores ydelserVores ydelser spænder fra at skifte eltavler, hænge lamper forsvarligt op samt at etablere et alarm- eller overvågningssystem.Vi kan blandt andet klare:Alt inden for el-arbejde Belysningsopgaver El-tavler Netværksinstallationer Ejendomsservice Videoovervågning Renoveringsopgaver Tilslutning af solcellepanelerVi kan også lave ganske almindelige eltjek og eftersyn. Hvis du sidder med en opgave, du er i tvivl om, om vi kan klare, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.Hos El-Partner ApS er vi elektrikere med stort EVi lægger en dyd i vores arbejde som elektrikere. Vi ved, hvor vigtigt det er med sikkerhed, når vi har med elektricitet at gøre. Som kunde står dine forventninger og ønsker altid i centrum, og vi ser ikke en opgave som overstået, før du er stillet tilfreds.Desuden er vi medlem af TEKNIQ.Vi kan vores el - har du brug for hjælp med dit?Hos El-Partner ApS sidder vi altid klar, hvis du har brug for hjælp. Vi opererer primært i Storkøbenhavn, da vi holder til i Brønshøj, men vi kører gerne længere for din skyld.Du kan kontakte os ved hjælp af kontaktformularen lige her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

1anbefalinger

JBH ELSERVICE v/John Bøje Haagensen

JBH ELSERVICE v/John Bøje Haagensen

4682

Hos JBH ELservice kender vi vigtigheden af at have elinstallationerne i orden. Derfor tilbyder vi vores faglige ekspertise, så vores kunder kan få sikre løsninger. Vi har en lang og bred erfaring bag os, der sætter os i stand til at imødekomme og løse de opgaver, vores kunder måtte sætte os over for. Vi sørger altid for at holde os løbende opdateret på udviklingen i branchen, så vores kunder altid kan få netop den løsning, de efterspørger. Har du en opgave, du søger en autoriseret elinstallatør til at løse, så kontakt JBH ELservice allerede i dag.Vil du spare på elregningen?Er du træt af en stigende elregning, så kan det være en god ide at få lavet en energioptimering af din bolig. Vi kan hjælpe og rådgive dig om den optimale belysning i hvert enkelt rum i din bolig, der afspejler rummets funktion. Vi går aldrig på kompromis med vores løsninger, og du er derfor altid garanteret er godt og sikkert resultat, når du beder os om at varetage dine opgaver.Hos JBH ELservice kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:Eltavler Eltjek og eftersyn LED bånd Lystjek Belysning Alarmsystemer og sikring Data + TV Energioptimering Diverse autoriseret elinstallatøropgaverUanset om du kontakter os som privatkunde eller erhverv, så kan vi hos JBH ELservice hjælpe dig med udførelsen af din opgave. Vi kan hjælpe ved udførelsen af både større og mindre projekter, uanset hvilken elopgave vores kunder måtte søge løst. Har du et projekt, hvor du søger en fagmands vurdering, så står vi hos JBH ELservice altid klar til en god dialog. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, der bygger på konkurrencedygtige priser.Vil du have en fagmand med garantiordning?Som en ekstra sikkerhed for vores kunder har vi hos JBH ELservice valgt at melde os ind i Tekniq. Et medlemskab hos Tekniq sikrer vores kunder ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig altid for at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke bliver nødvendigt, men vi er glade for at kunne give vores kunder denne tryghed.Har du lyst til at vide mere om vores services, har du spørgsmål, eller ønsker du at komme i gang med udførelsen af dit elprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Du behøver blot at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder JBH ELservice i Tureby, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Køge, Ringsted, Næsted og Faxe - og også gerne hjem til dig.Vi ser frem til at høre dig fra!

2anbefalinger

Jeno Electric ApS

Jeno Electric ApS

2765

Når det kommer til valg af elinstallatør, kan du trygt vælge Jeno Electric ApSMed mere end 25 års erfaring i rygsækken er vi et sikkert valg. Vi er en autoriseret el-installatør og ansætter kun uddannede elektrikere. Det giver os lov til at udføre enhver opgave inden for elinstallationsbranchen. Vi bevæger os hjemmevant rundt i opgaver lige fra simpel opsætning af lys og trådløst internet til nyinstallationer i nybyggeri såvel som i ældre huse.Hos Jeno Electric ApS tror vi på, at kvalitet og professionalisme er vigtige værdier. Derfor bestræber vi os på at alt hvad vi udfører, udføres i højeste kvalitet og topprofessionelt. Overholdelse af aftaler og god kundepleje er en fuldkommen essentiel del af vores virksomhed.Jeno Electric ApS er en autoriseret el-installatør med fokus på:Industribyggeri Boligbyggeri Belysningsanlæg Svagsstrømsanlæg Tavleanlæg EDB-installationer Service Varmepumper VindmøllerGaranti og hurtig serviceIntet arbejde er færdigt, hvis man ikke kan give den nødvendige garanti og service. Derfor har Jeno Electric ApS servicevogne, der er udstyret med det nødvendige værktøj til at sikre, at enhver henvendelse kan behandles seriøst og hurtigt. En hurtig indsats mindsker gener og driftstab.Jeno Electric følger med teknologiens udviklingElinstallationsbranchen forandrer sig til stadighed, og dette bevirker, at vores fagområde er i konstant udvikling. Vi sætter en ære i at følge med tiden, så du i dit hjem eller i din virksomhed eksempelvis kan få de nyeste installationer inden for sikkerhed og overvågning.Kontakt Jeno ElectricSkal vi løse din el-opgave? Vi holder til i Smørum, hvorfra vi udfører opgaver i Region Sjælland og Region Hovedstaden. Vores dygtige elinstallatører er klar til at hjælpe dig.?Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på din el-opgave? Så er du også meget velkommen til at kontakte os.

54anbefalinger

Bilenberg El-Teknik ApS

Bilenberg El-Teknik ApS

4200

Bilenberg El-Teknik ApSJeg installerer kvalitet og ny teknologi til tidenMit navn er Thomas Bilenberg Olsen. Jeg er autoriseret el-installatør og udfører alt traditionelt el-arbejde fra udskiftning af stikdåser til større installationer. Jeg elsker den personlige kontakt til kunderne og prioriterer den løbende dialog højt. Når jeg har løst en opgave og ser et smil på kundens læber - ja, så findes der ikke noget bedre.Min kundeliste tæller alt fra de store erhvervskunder og boligforeninger til mindre opgaver i private hjem. Foruden det generelle el-arbejde kan jeg hjælpe dig med:- Intelligente el-installationer- Solceller- Alarmer og overvågning- Edb- og teleinstallationer- VarmepumperPå forkant med teknologienMin base er Slagelse, men jeg kører over hele Sjælland og er ofte i København. Jeg samler flere opgaver på mine ture, så det hænger sammen for mig og ikke koster ekstra for dig.Jeg ser mulighederne i den nye teknologi og hjælper mine kunder, så de fra mobiltelefon kan styre varmen derhjemme eller se et overvågningsbillede af deres indkørsel. Du får el til tidenSom kunde hos mig får du en handlingsplan, der beskriver indholdet af opgaven og en tidsplan, som jeg sætter en ære i at overholde. Jeg er typen, der kommer til tiden. Og hvis jeg skulle blive ti minutter forsinket, kan du være sikker på at, at jeg sender dig en sms fra bilkøen.Så ring til mig og få en snak og et tilbud. Det koster ikke noget - og det ender sgu nok med, at vi smiler begge to.

21anbefalinger

Heimdal El-teknik ApS

Heimdal El-teknik ApS

4060

Heimdal Elteknik ApS- vi holder liv i kontaktenVi - Kasper Christensen og Christian Sørensen - er makkerparret bag Heimdal Elteknik ApS, der udfører alle former for elinstallationsopgaver.Vi klarer for eksempel installationer i:• Køkkener• Badeværelser• Restauranter og andre erhvervsejendomme• Renovering af installationer i ældre huseKasper har en baggrund som elektriker og har i mange år haft eget firma, før vi valgte at starte op i fællesskab i 2014. I stedet for at ansætte Christian, der blev uddannet som elinstallatør i 2013, valgte vi at dele ansvaret mellem os. Siden er det gået stærkt, og vi har ansat yderligere en elektriker for at kunne følge med.Dækker hele SjællandVi er et Sjællandsbaseret firma med udgangspunkt i både Rødovre, Kirke Såby og Frederiksberg. Flere gange om ugen arbejder vi alle tre sammen, og ved andre opgaver er det måske kun nødvendigt med en eller to mand på pletten - helt konkret giver den geografiske spredning os en stor fleksibilitet i forhold til de opgaver, der skal løses.Medlem af TekniqVi siger lidt for sjov "ring i dag - se lyset i morgen", men der ligger også en grad af seriøsitet i det. For os er en hurtig og kompetent service det vigtigste, vi kan levere til dig, uanset om du står med en større eller mindre elopgave. Vi er desuden medlem af Tekniq. Så tøv ikke med at kontakte os, for som vi siger - vi holder liv i kontakten.

1anbefalinger

Cj Electric ApS

Cj Electric ApS

9560

CJ Electric er et mindre el-installationsfirma med hjemmeadresse i Hadsund, som ejes og drives af aut. el-installatør Claus Jensen. Vi udfører service og installationsopgaver for både private, erhvervslivet, boligforeninger og offentlige institutioner, med fokus på hurtig og effektiv service samt kvalitet i højsædet.Hos CJ Electric bygger vi vores virksomhed på at skabe værdi for vore kunder. Vores virksomhed bygger på den filosofi, at intet arbejde er for småt, og at alle kunder er lige vigtige.Elektriske apparater og installationer tjener i bund og grund det ene formål at gøre livet lettere for de mennesker, der bruger dem - i hjemmet såvel som i produktionen. Det er vores fornemmeste opgave som el-installatør at skabe løsninger, der i videst muligt omfang gør livet lettere for vore kunder.Med CJ Electric som samarbejdspartner får du løsninger på den komplette el-installation. Vi starter opgaven fra projektforslag, økonomisk kalkulation, projektstyring og installation, til aflevering af den komplette el-installation.CJ Electric udfører bl.a. disse opgaver:Firmaets kompetence område er service, installation, svagstrøm og nybyggeri samt alle typer el-entrepriseopgaver. El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrømsinstallationer Ventilation VarmepumperKontakt CJ Electric i dagVores udgangspunkt er Hadsund i Mariagerfjord Kommune, og vi dækker generelt området fra Randers til Aalborg. Vi kommer selvfølgelig også andre steder, men kører hovedsageligt i lokalområdet. Vores dygtige elektrikere udføre alle former for elarbejde, og du vil være sikret kvalitet i det arbejde vi udfører.Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om vores virksomhed, står vi naturligvis gerne til rådighed.Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på elarbejde. Ring, send en mail eller skriv via kontaktformularen her på siden - så løser vi din opgave.

1anbefalinger

Dammanns El-Service ApS

Dammanns El-Service ApS

8783

Professionelle el-løsninger - EL-teknik - Belysning - Data & Sikkerhed - DøgnvagtMit navn er Morten og jeg er uddannet elektriker og el-installatør. Jeg har 20 års erfaring og har arbejdet som både elektriker og projektleder i en række firmaer. Jeg har derfor en masse erfaring og viden, som kommer dig til gode som kunde hos mig.Jeg går meget op i at give den bedste rådgivning og vejlede kunden til den bedste løsning. Jeg yder en professionel service, hvor mine kunder oplever, at der er fuldstændig styr på tingene. Jeg overholder aftaler, leverer opgaven til tiden og til den aftalte pris.I Dammanns El-Service laver jeg mange renoveringer samt almindeligt el-arbejde i boliger, men jeg laver fx også belysningsanlæg og andet arbejde for erhvervskunder. I alt mit arbejde er sikkerhed og kvalitet noget, som jeg aldrig går på kompromis med. Der er simpelthen ikke plads til sjusk og halve løsninger, når det drejer sig om el-arbejde.Dammanns El-Service udfører bl.a. disse opgaver: Renovering Belysningsanlæg Boliginstallationer Alarmsystemer og sikring Data + TV Elinstallatør/elektriker Eltjek og eftersynDin elektriker i TrekantområdetJeg har base i Hornsyld i Østjylland. Herfra dækker jeg Trekantområdet og udfører ofte el-arbejde i byer som Horsens, Vejle og Kolding.Har du en el-opgave, jeg skal løse? Så kontakt mig endelig. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller andet, jeg kan hjælpe med. Du kan enten ringe eller skrive via kontaktformularen her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig!

99anbefalinger

Electricom A/S

Electricom A/S

1364

- Tillid, præcision og kompetence - siden 1919Lige meget hvad opgaven byder, kan vi altid finde en montør i vores 50 mand store team, der er ekspert på området. Vi er et veletableret el-firma med en klar målsætning om levere håndværk af høj kvalitet og samtidig yde god service og rådgivning. Det er en opskrift, der virker, for vi har gjort det således - lige siden firmaet blev grundlagt i 1919. En moderne el -og kommunikationsvirksomhedJeg hedder Per Junge, og i dag driver jeg firmaet efter de samme grundlæggende principper. Vi har fulgt med udviklingen, og i dag er virksomheden både en el- og kommunikationsvirksomhed, og vi kan udføre enhver tænkelig opgave inden for faget. Intet er for stort og intet er for småt, og vi kan således både installere alarmsystemer i en større virksomhed og køre ud til Fru Jensen og hænge en lampe op.Bredtfavnende og fleksibleVi udfører derfor mange forskellige opgaver, og det at vi er så stort et team, gør os samtidig langt mere fleksible - både når vi skal finde et tidspunkt der passer og den rigtige mand til jobbet. Vores profil kort fortalt:- Veletableret el -og kommunikationsvirksomhed- Fokus på kvalitetshåndværk og kundeservice- Stort mandskab på 50 mand- Medlem af Tekniq - garanti for det udførte arbejde- Tilbyder 24/7 døgnserviceVi tager rådgivning og vejledning seriøst, så du som kunde er velinformeret om opgavens art og omfang. Og vi besvarer naturligvis med glæde alle spørgsmål, du måtte have i forløbet.

19anbefalinger

Hørlykke El

Hørlykke El

4440

Hørlykke El- pålideligt og principfast el-arbejdeHørlykke El er en mindre el-virksomhed, hvor kvalitetsarbejde og personlig kundeservice er i højsædet. Firmaet er skabt ud fra tre enkle men vigtige principper: Kvalitetsarbejde og loyalitet over for enhver kunde Villighed til at konkurrere med enhver anden virksomhed - små som store på pris og kvalitetLidt om migMit navn er Jesper Hørlykke, og det er mig, der står bag firmaet. Jeg kan godt lide, at det er mig selv, der alene bestemmer, hvordan arbejdet skal gøres, og hvornår det er godt nok. Jeg klarer alle former for el-arbejde, hvad enten det blot er en lampe, der skal hænges op, eller du står med et nyt hus, der skal have indlagt el.VarmepumperTilslutning af solcelleanlægEl-eftersyn i forbindelse med hussalgEl-tjekRenovering, modernisering og udbygning af elinstallationerOmbygning eller udbygning af boliger og erhvervsejendommeNybyg af huse, sommerhuse og kolonihavehuseTv overvågningAlarmer uden abonnementAntenne og netværksinstallationerEl-tavle renovering og udskiftningReparation af hvidevarerSpar penge på elregningenEn af de ting, jeg holder mest af at lave, er energibesparende løsninger. Jeg er KMO-certificeret i at installere og arbejde med varmepumper, som ofte kan give en anselig besparelse i varmeforbruget. Jeg tilbyder også et el-eftersyn, hvor jeg kan gå dit hjem efter, og se hvordan du kan spare penge på elregningen. Se mere på www.helektriker.dk eller ring 50460110

47anbefalinger

TUZ-EL ApS

TUZ-EL ApS

2900

TUZ-EL ApS- en sikker forbindelseDet eneste der egentlig skal til, for at jeg er glad og tilfreds er sådan set, at du er glad og tilfreds. Så enkelt er det, for min fornemmeste opgave som el-installatør er at løse el-opgaver for mine kunder - og det være sig alt fra større opgaver med CTS-anlæg for kunder i erhvervssektoren, netværksinstallationer i større byggerier eller blot at udskifte en el-tavle hos "Fru Jensen". Dygtig til det jeg laverMin erfaring går tilbage til 2003 og med mig på opgaven, kan du være sikker på at intet er overladt til tilfældigheder. Jeg kan mit fag til fingerspidserne, og for mig er det en æressag at løse opgaven på den rigtige måde, efter forskrifterne og landets love. Jeg klarer både større og mindre opgaver inden for:• Boliginstallationer• Netværksinstallationer• Solceller• Rådgivning• BelysningStærk på CTS og solcellerJeg har et bredt kendskab til de forskellige typer opgaver og installationer inden for faget. Jeg er fiks på fingrene og arbejder generelt ganske hurtigt. Jeg kan også godt lide de lidt mere krævende opgaver, og igennem tiden har jeg haft særdeles gode erfaringer med installation af solceller og CTS-anlæg. Du skal bare ringeJeg dækker som udgangspunkt hele Nordsjælland, men kører gerne længere for en spændende opgave. Derudover er jeg medlem af Tekniq. Ring, hvis du har spørgsmål eller ønsker en dygtig fagmand til din el-opgave.

25anbefalinger

SFA El & Teknik ApS

SFA El & Teknik ApS

2770

Har du brug for en autoriseret elektriker med styr på sit arbejde så kontakt SFA El & Teknik. Hos os får du hjælp til alle dine opgaver, rådgivning herom og selvfølgelig også gode råd om, hvordan du kan undgå problemet i at opstå igen. Vi benytter os kun af kvalitetsmaterialer, der er godkendt, så du ikke skal bekymre dig om dine elinstallationer meget, meget længe. Det arbejde, vi udfører, lever altid op til gældende lovkrav på området. Hos SFA El & Teknik er du derfor sikret elinstallationer i høj kvalitet - vi bruger nemlig pæren.Hos SFA El & Teknik kan vi hjælpe dig med: Alarmsystemer og sikringer Data- og TV-installationer Tilslutning af solcellepaneler Eltjek og eftersyn Varmepumper og genindvindingsanlæg Energioptimering ServiceaftalerSFA El & Teknik er medlem af Tekniq, og du er som kunde dækket af deres garantiordning. Det sikrer dig for at vores arbejde altid er udført til UG. Til større projekter er vi godt dækket ind med faste samarbejdspartnere, som trofast kommer, når vi har brug for flere faggrupper til at løse en opgave. Vi har samarbejdet længe og garanterer derfor, at de altid leverer høj faglig kvalitet.Vi kommer døgnet rundt Skal SFA El & Teknik udføre dine elopgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver alle vores kunder et uforpligtende tilbud på deres opgaver. Hvis uheldet er uden for de normale åbningstider, så fortvivl ikke, vi har nemlig døgnvagt, som du altid kan kontakte. Vi er placeret i Kastrup og hjælper både kunder i nærområdet og på resten af Sjælland.SFA El & Teknik startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2016, men i 2018 overgik vi til at være et anpartsselskab. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før vores formelle opstartsdato d. 11.07.2018.

24anbefalinger

SaBeL El-installationer

SaBeL El-installationer

3520

SaBeL El-installationer Landets flinkeste elektriker - med garanti!  Hos SaBeL El-installationer handler det om at levere det perfekte resultat for vores kunder hver gang. Vi afsætter altid den fornødne tid til opgavernes fulde udførsel, så vi ikke skal forhaste os! På den måde får vi løst opgaven korrekt, første gang og gennem løbende kvalitetssikring undgår vi senere at skulle udbedre eventuelle fejl & mangler der ellers nemt kan opstå til stor gene for kunden. Med snart 20 års erhvervserfaring i el-branchen, primært inden for det private segment, har vi opbygget den nødvendige rutine og øvelse i selv de mest vanskelige opgaver. Vores lange erfaring gør, at vi altid har de rigtige løsninger på alle mulige og umulige udfordringer. Hos SaBeL sætter vi en ære i at løse opgaven med det pænest mulige resultat, også selvom det sker på bekostning af en tidlig fyraften!!  Hos SaBeL El-installationer kan vi hjælpe med:Lovpligtigt el-eftersyn i forbindelse med salg af husUdskiftning/opgradering af el-tavle og -måler Udbedring af fejl/ulovligheder både før & efter salg  Komplet renovering/opdatering af el-installationer Delvis renovering/opdatering af driftsmæssige hensyn Fejlfinding og udbedring af alle tænkelige el-fejl og mangler Dokumenteret rapport med løbende fotodokumentation af alle udbedrede fejl Nybyggeri/ombygning Etablering af indbygningsspots i eksisterende/nye lofter Etablering af supplerende lampeudtag og øvrige installationer Projektering af alle typer installationer, inkl. forsyning (stik/hoved-ledninger, m.v.)   Vi står for tryghed og kundeserviceNår de vælger SaBeL El-installationer til at udføre deres byggeprojekt, er de garanteret et besøg af landets flinkeste elektriker, derudover er alt arbejde godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og vores enestående erhvervs- og ansvars-forsikring dækker evt. opståede skader og fejl for op til 15 mio. kr. hvilket er langt over den dækning (2 mio.) som ellers tilbydes igennem brancheforeningen (Tekniq). Vi overholder altid vores aftaler og strækker os urimelig langt i vores stræben efter tilfredse kunder. Hvis de vælger os som deres fagligt ansvarlige samarbejdspartner på el-området behøver de derfor ikke længere bekymre dem om deres kommende projekt. Kontakt SaBeL El-installationerHar de brug for en kompetent og velfunderet samarbejdspartner til at forbedre eller opgradere deres El-installationer eller blot give et gratis og uforpligtende bud på netop deres opgave, skal de kontakte SaBeL El-installationer allerede idag! Vores firma er lokaliseret i Holte, men dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, og for de rette opgaver kører vi gerne ud på hele Sjælland! Vi ser frem til at høre fra dem! 

351anbefalinger

Elternativet ApS

Elternativet ApS

2605

Elternativet ApS - Når din elløsning skal være et smart alternativ Med en baggrund inden for IT kan jeg tænke i smarte, praktiske og brugervenlige installationer og løsninger, særligt når det kommer til nyere teknologi. Jeg kan selvfølgelig løse både små og store elinstallationsopgaver, men det er særligt inden for områder som traditionelle installationer, trådløst netværk, fibernet og energioptimering, du får glæde af min ekspertise – uanset om det drejer sig om en privat eller erhvervsorienteret løsning.Jeg klarer opgaver som for eksempel:- Nye elinstallationer- Renovering og fejlfinding- Energioptimering og grønne installationer- Trådløst netværk og fiber- Smarte løsninger- Rådgivning og vejledning Mit navn er Patrick Nielsen, og jeg er uddannet elinstallatør med sølvmedalje og modtog Tekniqs installatørpris i 2016. Jeg har altid vidst, at jeg ville være selvstændig og med min it-baggrund gav det god mening at fortsætte ad samme spor – bare med fokus på de fysiske installationer i stedet. Mit firma er bevidst et enmandsfirma, så jeg bevarer min daglige fleksibilitet og kundekontakten, som jeg sætter stor pris på. Jeg har dog fast to lærlinge tilknyttet Elternativet, da jeg gerne vil bidrage til at fremtidssikre erhvervet.God kvalitet - også i fremtiden Efter fem år som selvstændig i branchen, har jeg nu valgt at blive en del af lærlingeordningen. Som en fast ordning har jeg derfor to lærlinge tilknyttet mit firma. Jeg ønsker at bidrage til, at de nye i faget får en god start, bliver ansvarsbevidste og forstår betydningen af at levere et godt stykke arbejde. For bedst at kunne løse kundernes mange forskellige opgaver har jeg oftest én lærling, der lige er begyndt på uddannelsen og én lærling, der snart færdiggør uddannelsen. Jeg lægger vægt på, at mine lærlinge får mulighed for at løse opgaver selvstændigt - naturligvis altid med min supervision, så arbejdet kvalitetssikres af en faglært. Ved at være en del af lærlingeordningen er jeg med til at sikre, at du som kunde også i fremtiden møder elektrikere, der yder en god service og høj kvalitet.Kundeservice i top Jeg lægger vægt på at yde en formidabel kundeservice og lige at gøre det ekstra, der sikrer, at kunderne vender tilbage – eller anbefaler mig til nye kunder. Jeg arbejder blandt andet for virksomheder som Rema 1000, flere storcentre og kommuner, mens jeg selvfølgelig også klarer en masse både små og større opgaver for private.København og omegn Geografisk er Storkøbenhavn og en radius af 60-70 kilometer herfra mit udgangspunkt. Så tag fat på mig, hvis du ønsker en elinstallatør, der kan tænke ud af boksen.Følg mig på Facebook her - Følg mig på Instagram her

22anbefalinger

ROs Teknik ApS

ROs Teknik ApS

4000

RO´s Teknik ApS- professionelt el-arbejde med service man kan mærkeDet er uden tvivl vores erfaring og professionalisme, der er stærkeste kort her hos Ro´s Teknik. Vi er en moderne elektrikervirksomhed, der blev startet i 2010 af mig selv Michael og min partner Kim. Vi blev begge uddannet elektrikere i 1996 og har siden været godt rundt i mange dele af branchen, som har givet os masser af erfaring og uvurderlig knowhow.I dag er vi 15 ansatte i firmaet, og vi tilbyder kvalitetsarbejde og service inden for traditionelle installationsopgaver samt teknisk rådgivning og tilsyn på ingeniørstadie. Her et udpluk af de opgaver vi typisk løser: • Installationer ved nybyggeri og tilbygninger• Renovering og vedligeholdelse af elinstallationer• Installation af intelligente elinstallationer - KNX med flere• Udskiftning af eltavler og HPFI-relæ• Service og vedligeholdelse af installationer i boligforeninger og virksomheder • Renovering af køkkener og badeværelser som totalentreprise• Installation af indbygningshøjtalere• Rådgivning om energioptimering, herunder LED-belysning• Rådgivning og tilsyn på ingeniørstadie til erhvervssektoren og privateSe de nyeste tiltag i vores showroomI vores showroom i Roskilde kan vi demonstrere det nyeste indenfor kontakter, spots, udvendige lamper, indbygningshøjtalere og meget mere. Overlad trygt dit byggeprojekt til osVores fornemmeste opgave som elektrikere er, at vores kunder får en vellykket og tryg byggeproces. Derfor tilbyder vi også at tage hånd om hele dit byggeprojekt som totalentreprise, med håndværkere der står for samme gode kvalitet som os selv. Det gør det mere overskueligt for dig, da du kun skal kommunikere med en håndværker - nemlig os.Vi er medlem af TEKNIQ og dækker hele Sjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.Vi glæder os til at høre fra dig!

21anbefalinger

Københavns El-Service ApS

Københavns El-Service ApS

2770

Københavns El-Service er en autoriseret el-installatør. Vi er medlem af og tilknyttet brancheforeningen Tekniq. I virksomheden er vi 8 medarbejdere, og vi har mere end 10 års brancheerfaring og vi har afdeling både i Kastrup og Hellerup. Vi er derfor et pålideligt, professionelt og erfarent elektrikerfirma, som kan løse alle dine el-installationsopgaver - hurtigt og sikkert.Hos os er kvaliteten i højsædet - det gælder både kvaliteten af vores el-arbejde og den kundeservice vi yder. Det er utroligt vigtigt for os, at yde en nær og pålidelig kundeservice, så du som kunde har en god og tryg oplevelse. Som led i vores gode kundeservice overholder vi vores aftaler og er altid tilgængelige. Vi har nemlig styr på tingene gennem hele processen.Københavns El-Service tilbyder bl.a. disse ydelser:Nye elinstallationer Service af ejendommes el-installationer Fejlfinding Trådløst netværk og fiber Alarm og overvågning Rådgivning og vejledning El-installationer v. renovering og nybygDin lokale elektriker i KøbenhavnFra vores base i Kastrup, og vores afdeling i Hellerup dækker vi hele Storkøbenhavn. Så har du brug for en elektriker i København, på Frederiksberg, Amager eller et helt fjerde sted? Så kontakt os. Vi er din lokale elektriker, der kan klare alle udfordringer. Tryk på “Send os din opgave” her på siden - så finder vi sammen en løsning på din opgave.Hvad enten du er privatkunde, erhverv eller en boligforening giver vi gerne et gratis, uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

45anbefalinger

El-Plan ApS

El-Plan ApS

3310

El-Plan ApS- din professionelle elinstallatør i NordsjællandEl-plan ApS er en mindre virksomhed, der ejes og ledes af elektriker Michael Nielsen. Fra vores base i Ølsted servicerer vi tilfredse kunder i hele Nordsjælland.KompetencerHos El-plan ApS løser vi en bred vifte af opgaver fra projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse. Vores arbejdsopgaver omfatter blandt andet:• Fejlfinding og ombygning samt udvidelse af elinstallationer• Lovliggørelse af elinstallationer• Belysningsforslag samt montering af belysning• Etablering af netværksløsninger• Udskiftning af el-tavler• Installation af solcelleanlæg• Installation af dørtelefonerKunden i centrumDa vi er et mindre firma, har vi mulighed for at yde optimal kundepleje. Vi vægter den tætte kundekontakt, og vi bruger god tid på at lytte til dine ønsker og undersøge dine behov for derefter at kunne vejlede dig om, hvad den bedste løsning er for dig. Vores vigtigste opgave er at skabe merværdi for dig. Det gør vi ved at levere innovative løsninger med stor funktionalitet og optimal el-sikkerhed. Håndværksmæssig kvalitet og sund virksomhedskulturVi deltager løbende i kurser og efteruddannelser, så vi er altid opdateret med den sidste nye viden inden for vores arbejdsområde. Alle medarbejdere er klædt på til at arbejde selvstændigt, og vores virksomhedskultur er baseret på tillid og faglig stolthed. KontaktTøv ikke med at kontakte os, hvis du står og har brug for en el-installatør. Vi sidder parate med gode råd og uforpligtende tilbud. Står du med et akut problem, rykker vi hurtigt ud.

6anbefalinger

Dehs El-Service ApS

Dehs El-Service ApS

2791

Dehs El-Service ApS i Dragør er din lokale elinstallatør, der kan hjælpe med alle typer af installationer. Vi har i mere end 25 år hjulpet kunder frem til de bedste resultater, som opfylder deres behov bedst muligt, og vi er derfor godt rutineret i diverse opgaver. Vi bestræber os altid på at levere en god service, rådgivning og vejledning, så vores kunder føler, de har den rette viden til at kunne træffe de vigtige beslutninger omkring deres projekt. Vi står altid til rådighed, så har du et projekt, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt Dehs El-Service ApS og lad os hjælpe dig.Sikkerhed frem for altVi hos Dehs El-Service ApS mener, at det er vigtigt for et godt og tæt samarbejde, at vores kunder er trygge og sikre. Derfor har vi valgt at melde os ind i Tekniq, der med deres garantiordning dækker ved fejl og mangler ved vores kunders installationer. Vi udfører selvfølgelig altid vores arbejde korrekt, da vores kunders tilfredshed er det ,der betyder mest for os. Vi er derfor et godt valg, når du ønsker et sikkert samarbejde med din fagmand!Hos Dehs El-Service ApS kan du bl.a. få hjælp til:Autoriseret elinstallatøropgaver Data + TV Eltjek og eftersyn Varmepumpe og genindvindingsanlæg Renovering af lejligheder og kontorer Telefonanlæg Nedfældningsanlæg Flugtvejsbelysning Installationer ved nybyggeriVi sørger altid for at vejlede vores kunder frem til den bedste løsning ud fra deres individuelle behov, så vores kunder får en god oplevelse med vores firma og et resultat, der lever op til deres forventninger. Vi kan være behjælpelige med både større og mindre projekter. Kunne du tænke dig at få en god dialog omkring dit projekt og et uforpligtende tilbud på udførelsen, så står vi også gerne til rådighed for dette.Du finder os i KøbenhavnHar du brug for en dygtig elektriker til udførelsen af dine opgaver, så er du mere end velkommen til at kontakte Dehs El-Service ApS. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Dragør, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Søborg, Nordvest, på Amager, Nørrebro og resten af Storkøbenhavn samt Nordsjælland.For at komme i kontakt med os nemt og hurtigt, skal du blot udfylde få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.Vi glæder os til at høre fra dig!

15anbefalinger

Slott-Electric ApS

Slott-Electric ApS

2820

Mit navn er Simon Slott og jeg er indehaver af Slott-Electric ApS, som er en moderne og kvalitetsbevidst el-installationsvirksomhed med beliggenhed i Gentofte. Jeg leverer fremtidssikrede elinstallationer af høj kvalitet, og samtidig går jeg meget op i at skabe en god relation til dig som kunde. Jeg kan godt lide at tage en sludder med mine kunder.Jeg er glad, positiv, engageret og stolt af mit fag - og det vil jeg vove at påstå, du kan mærke, når jeg kommer ud og løser din opgave.Ingen overraskelser - en aftale er en aftaleHos Slott-Electric holder vi, hvad vi lover - en aftale er en aftale. Vi aftaler altid en fast pris, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, når det er tid til betalingen.Lad Slott-Electric stå for hovedentreprisen Vi har kapaciteten til at hjælpe kunder med større projekter, hvor der er brug for et kompetent elektrikerfirma til at stå for hovedentreprisen. Elinstallationer er en essentiel del af hovedentreprisen. Hos Slott-Electric sørger vi for at hovedentreprisen bliver udført med veludførte og sikre installationer.Fokus på kvalitetJeg forlader aldrig et arbejdssted, før jeg er helt sikker på, at alt fungerer efter hensigten. Hos mig er der intet hastværk - jeg bruger den nødvendige tid der skal til for at udføre opgaven tilfredsstillende. Selvfølgelig stadig til den faste pris vi har aftalt.Slott Electric udfører disse opgaver: Elinstallationer Elrenovering Totalløsninger inden for nybyg Installation af ladestandere Intelligente bygningsinstallationer / netværksinstallationer Service- og vedligeholdelsesaftaler Udskiftning af eltavle HovedentrepriserSkal jeg hjælpe med din el-opgave? Så skriv til mig eller giv mig et kald. Jeg tager også telefonen uden for normal arbejdstid.Jeg arbejder efter den nye standard for opbygning af elinstallationer: Dansk Standard DS/HD-60364. Det betyder for dig som kunde, at du får en elinstallation som er bygget op omkring sikkerhed og kvalitet.Din elektriker i Gentofte og omegnJeg holder til i Gentofte, så hvis du skal bruge en elektriker i Nordsjælland eller en elektriker i København og omegn, så er jeg klar til at hjælpe dig.Send en besked til mig via kontaktformularen med dine oplysninger og den opgave, du ønsker løst. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til mig, så vi kan tage en snak.Jeg ser meget frem til at høre fra dig og hjælpe med din el-opgave.

0anbefalinger

Sk El & Teknik A/S

Sk El & Teknik A/S

2610

Med mere end 35 års erfaring som autoriserede elinstallatører er vi hos Sk El & Teknik godt rutineret til at hjælpe kunder med alle typer af elinstallationer. Vores kunder kender os på den høje kvalitet, der er kendetegnet ved alle vores løsninger. Vi går aldrig på kompromis med udførelsen, og du er derfor garanteret et godt og holdbart resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner.Vi hjælper med både stort og småtHos Sk El & Teknik hjælper vi kunder med at få løst deres opgaver i alle størrelsesordener. Vores løsninger tilbydes til både private og erhvervskunder og altid til gode og konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder alle vores kunder gratis og helt uforpligtende tilbud på deres opgaver, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med dit projekt.Er uheldet ude efter normal arbejdstid, tilbyder vi også døgnservice, hvor vi laver en fejlfinding og en midlertidig løsning. Vi kommer igen førstkommende hverdag, hvor vi løser opgaven, da det minimerer dine omkostninger.Hos Sk El & Teknik kan du få hjælp til:Alarmsystemer og sikring Data + TV Eltjek og eftersyn Varmepumpe og genindvindingsanlæg Energioptimering Intelligente bygningsinstallationer Solceller Renovering og nybyg ABA AIAElinstallatør med garantiSom en ekstra sikkerhed for vores kunder har vi valgt at melde os ind hos Tekniq, hvor du som kunde er dækket af deres garantiordning. Tekniqs garantiordning dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke er nødvendigt at benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra sikkerhed for at gøre det helt trygt at samarbejdet med os.Skal vi få løst dine elproblemer?Ønsker du at få besøg af en autoriseret elinstallatør til at løse dine opgaver, så kontakt Sk El & Teknik og lad os høre mere om de opgaver, du står over for. Vi har base i Rødovre, og herfra kører vi til kunder i bl.a. København, Valby og Herlev - og også gerne hjem til dig. Det eneste, du behøver at gøre for at komme i kontakt med os, er at udfylde vores formular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi kan med svar på din henvendelse.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

Birkerød Elektrikeren

Birkerød Elektrikeren

3460

Birkerød Elektrikeren er en autoriseret el-installatør. Vi er også medlem af og tilknyttet Tekniqs garantiordning. Vi har desuden mere end 10 års erfaring på bagen. Vi er derfor et pålideligt, professionelt og erfarent elektrikerfirma, som kan løse alle dine elinstallationsopgaver.Vi udfører både små og store elinstallationsopgaver for private og erhverv.Birkerød Elektrikeren - elinstallation for både privat og erhvervTil private kunder installerer vi bl.a.: Netværk Lys Lyd IHC og meget mereTil erhvervskunder tilbyder vi blandt andet energioptimering, lyd, lys, netværk og samtidig sørger vi for elektronisk tracking på materialer for at sikre korrekt fakturering.Har du brug for mere information eller har du eventuelle spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi udfører disse opgaver:El-installationerVi kan hjælpe dig med alle slags installationer i boligen, fx i køkken, bad eller udendørs. Hvor end du måtte have brug for det, kan vi løse din opgave.NetværkVi laver netværksløsninger, både som WIFI og som kablet løsning.Installationer ved renovering/nybygRenovering er en kernekompetence hos os. Vi sætter en dyd i at forstå dine behov, så vi får lavet de løsninger, som du har brug for. Vi har stor erfaring i at rådgive i forbindelse med renoveringer, så vi sørger for kloge løsninger og sikrer, at der IKKE sker fejl eller forglemmelser, som du senere hen fortryder.LydVi opsætter SONOS og andre lydsystemer – vi har stærke SONOS-tilbud, som vi gerne fortæller dig om, hvis du skulle ønske det.BelysningsteknikVi rådgiver gerne om den helt rigtige belysning i hjemmet. Vi gør en dyd ud af at hjælpe med at skabe den rigtige stemning i dit hjem*IHC (Intelligent Home Concept)IHC er en programmerbar installation, hvor nærmest alt er muligt. Spørg os for mere info.RådgivningVi rådgiver i stort og småt, og specielt inden for ombygning og/eller nybyggeri. Vi starter altid med en seriøs samtale om dine behov – vores vigtigste mål er at kvaliteten af vores ydelse overstiger dine forventninger.Din lokale og regionale elektriker fra BirkerødFra vores base i Birkerød i Nordsjælland dækker vi de mange omkringliggende byer og et stort område på Sjælland - lige fra Nordsjællands kystlinje til Hovedstaden. Derfor er vi din elektriker i byer som Birkerød, Farum, Holte, Hillerød, Fredensborg, Helsingør og København.Tøv derfor ikke med at kontakte os - vi er mere end klar til at hjælpe dig med din elektriker-opgave!Tryk på “Send os din opgave” her på siden eller giv os et kald - så kan vi tage en snak om din opgave og give dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send