Jacob Byg og Industri ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Jacob Byg og Industri ApS

Jacob Byg og Industri ApS

- når noget skal bygges, så ring til Jacob


Hos Jacob Byg og Industri ApS varetager vi alle former for opgaver i byggebranchen, og fra vores virksomhedssæde i Næstved, kører vi ud og dækker hele Danmark. Vi er et professionelt og erfarent firma på 10 mand, der siden 2007 har serviceret både privatpersoner og virksomheder samt udført større og mindre entrepriser. Hvis dit projekt kræver mere end, hvad vi kan tilbyde her og nu, sørger vi for at finde de bedste samarbejdspartnere.


Effektiv og alsidig

Jacob Byg og Industri ApS kan være behjælpelig med alle former for byggeprojekter inden for blandt andet:


  • Beton
  • Smedearbejde  
  • Murerfaget
  • Anlægsarbejde
  • Kloakarbejde


Derudover er vi autoriserede kloakmestre, hvilket også betyder, at vi er under løbende kontrol. Vi tager vores arbejde og faglighed seriøst, og er stolte af vores alsidighed, som vi mener er værdiskabende på mange måder. Samtidig påtager vi os gerne akutopgaver, ligesom vi er hurtige til at iværksætte.  Kunden i fokus

Vores erfaring fortæller os, at både dig, som kunde, og vi, som fagpersoner, får mest ud af processen, hvis vi starter projektet ud med at forventningsafstemme. Det er vigtigt med en personlig relation, så du ikke tøver med at kontakte os i fremtiden, hvis du står med en ny opgave, eller du har akut behov for hjælp med din byggesag.


Kontakt os for en uforpligtende samtale - vi glæder os til at høre fra dig.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme