Ivan Jacobsen / Tømrer Og Maler

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ivan Jacobsen / Tømrer Og Maler

Vil du have udført dine byggeprojekter i den bedste kvalitet, med den bedste service og af en fagmand, der med sine mange års erfaring er et trygt og sikkert valg, så skal du vælge Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler til at varetage dine opgaver. Med mere end 50 års erfaring er jeg, Ivan Jacobsen, mere end rutineret inden for mange opgaver, og jeg er derfor sikker på, jeg også kan varetage dit byggeprojekt.

 

En fagmand der er til stede

Det er vigtigt for mig, at mine kunder har tillid til mig som deres fagmand. Det er derfor helt essentielt for mig at give meget af mig selv, for at mine kunder kan mærke, de har med en oprigtig og professionel håndværker at gøre.

 

Når vi vælger at indgå et samarbejde omkring dit byggeprojekt, vil du løbende være i kontakt med mig. Det starter allerede i den indledende fase, hvor vi sammen besigtiger opgaven og udarbejder en plan for, hvad der skal til for at løse opgaven bedst muligt. Jeg vil under hele byggeprocessen holde dig opdateret om fremgangen, så du er informeret om, hvad der er udført, og hvad næste skridt er. På den måde kan vi løbende tilpasse og justere byggeprojektet, så vi står med det bedst mulige resultat i sidste ende.

 

Hos Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering
  • Taglægning
  • Renovering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Tømreropgaver inde og ude
  • Malerarbejde inde og ude
  • Sprøjtelakering

 

Du kan kontakte mig til både større og mindre projekter. Jeg har faste samarbejdspartnere, der gør det muligt for mig at varetage større projekter og dermed også hjælpe endnu flere kunder. Jeg står 100% inde for, at mine samarbejdspartnere, lige som jeg, leverer løsninger i høj kvalitet, der er tilfredsstillende for mine kunder.

 

Kunderne vender tilbage

Den største glæde er at se mine kunder vende tilbage, når de endnu engang står overfor et byggeprojekt, de søger hjælp til at få løst. Det giver mig en faglig stolthed og giver mig en stor tilfredshed og arbejdsglæde. De tilbagevendende kunder viser mig, at de har tillid til mig som deres fagmand, og at de ligesom jeg ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Skal vi indgå i et stærkt samarbejde om dit boligprojekt?

Har du spørgsmål til nogle af mine services, eller ønsker du måske at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du med fordel udfylde kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 

Du finder Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler i Silkeborg, hvorfra jeg kører til kunder i det meste af Jylland - og også gerne hjem til dig!

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme