facebook tracking pixel IP Tagdækning er Tag i Slangerup | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

IP Tagdækning

IP Tagdækning
CVR: 34415447
FIRMA STATUS: AKTIV

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Anemonevej 4, 3550 Slangerup
Etableret i 2012
1 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Tag

22anbefalinger

TME-Byg ApS

TME-Byg ApS

3310

TME-BYG ApS - mod nye horisonter En af de ting vi gør højest op i hos TME-BYG er at lytte nøje til, hvad det er, du gerne vil have. Vi ønsker nemlig at give dig præcis, det du ønsker, og ikke det vi, synes du skal have. Derfor går vi meget op i at tage en god indledende snak, så vi er helt enige om, hvad opgaven består i. 1 blev til 10 TME-BYG blev grundlagt som en enkeltmandsvirksomhed af Martin Errild som har 26 år i branchen. Det er gået stødt fremad siden da, og i dag beskæftiger virksomheden seks erfarne svende, to lærlinge og to administrative medarbejdere. Vi kører overalt på Nordsjælland og i hele Storkøbenhavn. Vi klarer blandt andet:Tagdækning og tagrenovering Nybyggeri Kælderrenovering Tilbygning, ombygning og udnyttelse af førstesal Døre og vinduer Træterrasser Hegn og plankeværk Garager / carporte / udehuse Havestuer Som VELUX daglys-rådgiver sikrer vi mere dagslys og bedre indeklima i din bolig Som VELUX dagslys-rådgiver tilbyder vi særlige kompetencer i forbindelse med VELUX ovenlysløsninger. Som VELUX dagslys-rådgivere har vi gennemført et uddannelsesforløb i samarbejde med VELUX Danmark A/S. Du kan derfor trygt regne med kompetent og faglig rådgivning om mulighederne med VELUX ovenlysløsninger i netop din bolig:Optimal placering af ovenlysBedre ventilation og indeklima Valg af produkter og tilbehør                                               Vi følger med Vi holder meget af vores fag, og hvad vi laver. Derfor holder vi os altid á jour med nye tendenser og udviklinger inden for faget. Vi tager mange lærlinge ind, da vi ligeledes ser det som vores ansvar at være med til at uddanne nye generationer. Vores mål Målet er at levere solidt håndværk i en konstant høj kvalitet, give god service og vejledning så vores kunder føler, at de er i gode hænder. Som en ekstra sikkerhed for dig er vi medlem af Dansk Byggeri. 

162anbefalinger

Søften Tagrenovering ApS

Søften Tagrenovering ApS

8382

Søften Tagrenovering ApS- tage, hvor andre tier!Skal du have lagt nyt tag, renoveret det eksisterende tag eller have isoleret, kan du med fordel ringe til Søften Tagrenovering. Med os ved roret kan du nemlig være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Vi har mere end 20 års erfaring med de gængse tagtyper, og vi anvender kun miljøgodkendte kvalitetsprodukter og moderne udstyr. Hos os bliver det gjort ordentligt første gang.Dækker hele landetFirmaet beskæftiger i dag 13 medarbejdere, og vi dækker hele landet. Vi er nu store nok til altid at kunne finde den rette mand til den enkelte opgave. Du kan forvente at få besøg af både dygtige og høflige håndværkere, der ved, hvad de laver. Vi løfter blandt andet følgende opgaver:- Algebehandling- Efterisolering- Tagmaling- Lægning af tag i tegl, eternit, decra, betontagsten og Lindab ståltag- TagrenoveringGod behandling fra start til slutVi stiler efter, at du som kunde kan føle dig godt behandlet fra start til slut. Aftaler indgås for at blive overholdt, og vi holder dig løbende underrettet om arbejdets fremskred og om eventuelle ændringer. Inden vi kommer så langt, stiller vi vores ekspertise til rådighed, så du kan være sikker på at træffe en oplyst beslutning på det bedst mulige grundlag.Vi er derudover medlem hos Tagprofferne, Tagmalerforeningen og hos Byg Garanti-ordningen. Du kan derfor føle dig ganske tryg i vores varetægt.

15anbefalinger

T.T. TØMRERFIRMA ApS

T.T. TØMRERFIRMA ApS

2950

T.T. Tømrerfirma ApS - kvalitet til tiden Hos T.T. Tømrerfirma går kvalitet forud for alt andet. Vi arbejder efter princippet, at enhver opgave skal kunne fremvises som eksemplarisk. Det kræver grundighed, et blik for detaljer samt ikke mindst god kommunikation med kunden - for intet er eksemplarisk, hvis ikke du er tilfreds.Vi udfører kort fortalt alle tømreropgaver, men er særligt specialiseret i tag -og vinduesarbejde.  Mange kompetencer For altid at kunne levere arbejde i højeste kvalitet, gør vi meget ud af efteruddannelse og yderligere dygtiggørelse. Vi er derfor uddannede Tagproffer og er dermed specielister i tag. Vi er også Rockwool partnere, hvilket giver os stor viden omkring efterisolering. Ydermere er vi Velux Dagslysrådgivere, hvilket forbedrer vores kompetencer og rådgivning angående dagslys og mulighederne indenfor vinduesudskiftning. Derudover er TT Tømrerfirma BedreBolig rådgivere, hvilket sikrer dig en helhedsorienteret gennemgang af dit hus, med fokus på energibesparende tiltag. En BedreBolig rapport indeholder blandt andet oversigt over besparelser, projekter, budget, tilskudmuligheder og meget mere. Hos TT Tømrerfirma får du en håndværker, som: - Har kendskab til gode, anerkendte tagløsninger og materialevalg - Kan udføre alle typer tagarbejde: tagdækning, tagrenovering, undertag mv. - Er videreuddannet tagdækker med TagProff-certifikat fra Tag-akademiet. - Kan rådgive og installere solvarmeanlæg (solfangere), samt solceller i dit tag - Er engageret og serviceorienteret Energioptimering Er du interesseret i at energioptimere din bolig, har vi også BedreBolig rådgivere tilknyttet firmaet. Derved kan du få en komplet gennemgang af din ejendom, som resulterer i en oversigt over mulige energibesparende tiltag, prioriteringsplan, budget og meget mere. Arkitekter og ingeniører Vi har også både arkitekt og ingeniør tilknyttet firmaet, som blandt andet kan lave skitser over projektet eller energiberegninger. Derved kan du bedre kan forestille dig hvordan det kommer til at se ud, samt få vished om konkret besparelse ved energibesparende tiltag. Medlem af TagprofferneVi er medlem af TagProfferne, som er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner. Vi har gennemgået et specielt kursusforløb, hvor vi er blevet certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner på Tag-akademiet i Aalborg. Læs mere om, hvad TagProfferne står for på www.tag-profferne.dk

25anbefalinger

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS

3300

Rune Andersen Tømrer-/ Snedkermester er beliggende i Frederiksværk og vi har rødder tilbage til 2011 - i 2015 overgik firmaet fra et være et enkeltmandsfirma til at blive et anpartsselskab. 2015 er derfor formelt set vores etableringsår. Ejer Rune Andersen er tømrer- og snedkermester og har været selvstændig siden 2007. Med i bagagen har jeg erfaring fra flere forskellige entreprenørfirmaer samt tømrermestre og er derfor godt rustet til at varetage dine opgaver.Da jeg startede firmaet op, var jeg alene om arbejdet. Firmaet har i mellemtiden fået vokseværk og er nu arbejdsplads for 7 ansatte, der alle udfører arbejde i høj kvalitet.En af de store fordele ved at være et mindre firma er kontakten til kunden. Det giver, efter min mening, meget bedre resultater. Mine medarbejdere og jeg får altid en god dialog med vores kunder, hvor vi kan beslutte, hvilke løsninger der skal til for at give et flot og holdbart resultat. Vi vejleder alle kunder, så de ved, hvilke løsninger der findes, og hvordan vi kan få løst projekterne så godt som muligt.Rune Andersen Tømrer-/Snedjermester ApS udfører opgaver inden for: Tag og tagrender Kviste Døre og vinduer Trægulve Træbeklædning Træterrasser Udestuer Tilbygninger Garager og carporte Snedkeropgaver Isolering af loft og tagHos Rune Andersen Tømrer-/ Snedkermester ApS kan vi hjælpe med alle former for tømrerarbejde. Udskiftning og renovering af kviste, døre, vinduer, køkkener og andet indvendigt arbejde er intet problem.Skal vi være din samarbejdspartner?Har du lyst til, at dit projekt skal forløbe nemt og gnidningsfrit, så kontakt Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester ApS. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det. Vi kører fra Frederiksværk og dækker herfra det meste af Sjælland. Udfyld kontaktformularen allerede i dag, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på dine opgaver.Vi glæder os til at høre fra dig.

105anbefalinger

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS

3070

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS- Vi bygger på fremtidenMed Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS får I et tømrerfirma, som har passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Dette indebærer stor erfaring, høj kvalitet og loyalitet samt dyb tillid mellem samarbejdspartnere, jer og os!Erfaring Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS drives af tømrermestrene Thomas Landin og Alexander Hey, som til sammen har mere end 20 års tømrererfaring. Vi har derfor begge stor kendskab til branchen og har igennem årene fået udvidet vores kompetencer inden for privatbyg og storbyggeri. Vi kører ud i hele Nordsjællandsområdet og i Storkøbenhavn - men også gerne længere ved omfattende projekter. Vi laver al form for tømrerarbejde - både i forhold til nybyg og renovering - men der er ting, som vi er særligt specialisede i: - Tag- Døre og vinduer- TerrasserHovedentreprenør på forskellige projekter Vi har stor erfaring med hovedentrepriser på forskellige projekter. Det kan være alt fra tilbygninger til køkkenprojekter, hvor forskellige håndværkere skal involveres. Det kan ofte betale sig med en komplet løsning - koordineringen bliver lettere, og projektet bliver dermed hurtigere færdigt. For os er det en dyd at levere et 100 % kvalitetsprodukt til den fastlagte tid og pris. Vi bruger de bedste leverandører, såsom Velux, Velfac, Carl Ras og Fog Trælast og Byggecenter. Desuden kræser vi for materialerne, indtil du er mere end tilfreds. Ring og få et uforpligtende tilbud - vi er eksperter i tag, terrasser samt vinduer og døre - og ja, vi laver selvfølgelig også rigtig meget andet.Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS er etableret i 2016 som en fusion mellem to firmaer. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før 2016, som er vores formelle etableringsår.

35anbefalinger

Taggruppen A/S - Søborg

Taggruppen A/S - Søborg

2860

TagGruppen ApS- vi laver det bedste tag overhovedetVi kan garantere dig én ting! Hos os er dit tag i absolut bedste hænder. Vi er specialiserede i alt, der har med tage at gøre, hvad enten taget skal repareres, renses og algebehandles, eller det skal skiftes til et nyt. Vi har afdelinger i både Køge og Søborg, og vi (tag)dækker hele Sjælland.Med på beatetVi tager vores fag meget seriøst, og det er vores mål at være de bedste i landet inden for tage. For at kunne arbejde så effektivt som muligt bruger vi en drone for at besigtige taget - det sparer masser af tid. Vores vogne er fyldt til randen med udstyr og har blandt andet internet og printer installeret, hvilket betyder, at vi ofte kan lave et tilbud på stedet.Vores services inkluderer blandt andet:- Udskiftning af tage (ALLE slags tage)- Tagrenovering- Tagrens, -maling og -algebehandling- Tagrender- Gratis tagtjek- Hovedentrepriser- SkadeserviceAlsidige og fleksibleFirmaet består af 10-14 mand og er en blanding af tagdækkere, tømrere, murere og blikkenslagere. Vi kan derfor finde det helt rette mandskab, hvad end opgaven byder. Vi har ligeledes stor erfaring i at klare større projekter, såsom udnyttelse af en førstesal. Her kan vi stå for projektet som helhed, og alt du skal gøre er at fortælle os, hvad du gerne vil have. Vi yder god garanti på alle vores produkter, og vi er medlem af Byg Garanti-ordningen. Se vores hjemmeside for yderligere info.

27anbefalinger

Grønbyg Entreprise ApS

Grønbyg Entreprise ApS

2605

GrønByg Entreprise ApS - løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og effektiv Hos GrønByg Entreprise ApS er vi rigtig gode til at løse problemer. Men vi kan også hjælpe dig med at forebygge dem, før de overhovedet opstår. Vi klarer nemlig alle former for tømrerarbejde og deler gerne ud af gode råd og grundig vejledning.Dygtige, veluddannede tømrereJeg, Christian Grønning, startede GrønByg i 2006 (som i 2012 gik fra enkeltmandsvirksomhed og blev til anpartsselskabet GrønByg Entreprise ApS), efter at være blevet udlært i 2003 hos Wohlers A/S af den daværende oldermand i Dansk Byggeri. Siden har jeg uddannet mig til både certificeret energivejleder og håndværkstaksator. Til daglig står jeg i spidsen for et stærkt hold, der tæller fem dygtige tømrersvende og en lærling.Høj service Vi er stolte af at være en servicevirksomhed, og helt fra starten har vi fulgt et fast princip om altid at overholde vores aftaler, finde de mest optimale løsninger på dine opgaver og holde et ufravigeligt fokus på kvalitet.Vores brede erfaring betyder, at vi kan løse et stort udvalg af forskellige opgaver indenfor tømrerbranchen: Udskiftning af vinduer og døre Tagarbejde såsom udskiftning af tag og tagrender Etablering af kviste og ovenlysvinduer Hovedentrepriser ved renovering og nybyg Taksering af forsikringsskader Råd og vejledning om energioptimering af din bolig EjendomsserviceDansk Håndværk - base i Brøndbyøster Vi er medlem af brancheorganisationen Dansk Håndværk, hvilket betyder, at vi benytter organiseret arbejdskraft. Vi kører ud fra Brøndbyøster og dækker området helt til Køge, Holbæk og Hillerød. Tøv ikke med at ringe til os, næste gang du har brug for en løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og effektiv tømrer.

55anbefalinger

Tømrermester Per Winther

Tømrermester Per Winther

4450

Tømrermester Per Winther- kompetent tømrerarbejde i 40 årSkal du have bygget en ny træterrasse til sommeren, have det nyindkøbte køkken monteret eller have lejligheden renoveret, er det rart at have en erfaren tømrer med på råd. Med 40 år under bæltet er jeg ikke helt våd bag ørerne, og det gør, at arbejdet udføres med stor ekspertise og et godt håndelag.Min erfaring kommer dig til godeMine mange år i branchen kommer dig ligeledes til gode på mange måder. Jeg ve hvor fælderne lurer, og hvor der kan opstå problemer, inden de reelt bliver problemer. Særligt i forbindelse med renoveringsprojekter er det en stor fordel at have prøvet lidt af hvert, da to renoveringer aldrig er ens.Jeg kan påtage alle opgaver inden for tømrerfaget - både de helt store og de små.- Tagdækning (stål, plastik, eternit, decra, tegl/beton, m.fl.)- Carporte og garager- Døre/vinduer- Gipslofter/gipsvægge- Gulvlægning- Hegnsopsætning- Træterrasser- Og meget mere...Kyndig rådgivningEr du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge det ene vindue fremfor det andet, eller hvilken tagtype der passer bedst til netop dit hus, står jeg naturligvis også til rådighed. Her kan du også drage nytte af min lange erfaring, da jeg ved, hvad der er kvalitet, hvad der holder, og hvad der virker.Firmaet holder til i Jyderup, og vi servicerer kunder overalt på Midtsjælland og i Storkøbenhavn. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for veludført kvalitetshåndværk.

26anbefalinger

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen

Fredensborg Tagdækning v/Martin Pedersen

3230

Fredensborg Tagdækning- Vi brænder for dig Vi vil vove den påstand, at bor du på Sjælland, og skal du have lagt nyt tag med tagpap, er Fredensbrog Tagdækning så afgjort det bedste valg. Vi arbejder udelukkende med tagpap, og vi kan klare hele projektet inklusiv tømrerarbejdet. Og med os bag roret bliver det både gjort ordentligt, effektivt og til den helt rigtige pris.22 år i fagetJeg hedder Martin Pedersen, og jeg har arbejdet som professionel tagdækker i 22 år. Firmaet har jeg haft siden 2008, og det driver jeg sammen med to ansatte. Vi klarer både store og små opgaver, og vi kører ud til opgaver overalt på Sjælland. Vores services inkluderer:- Tag med glat tagbelægning- Tag med smuk listedækning- Udskiftning af vindskeder, tagbrædder og tagkrydsfiner- Tømrer -og spærarbejde på tag- Udskiftning og montering af ovenlysvinduer- Alt i inddækninger til tagpap- Montering af tagrenderLangtidsholdbar tagdækning med arkitektoniske detaljerDer er mange kvaliteter ved tagpap, som gør det til vores foretrukne materiale. Det er smidigt, har lang holdbarhed og optimal tætningsgrad. Det giver også mulighed for mange spændende arkitektoniske detaljer såsom listedækning, der skaber et moderne udtryk helt i trit med tidens byggetrends. Kvalitetsarbejde til tidenVores høje grad af specialisering og lange erfaring gør, at vi kan udføre vores arbejdet med stor kyndighed og effektivitet. Du kan derfor regne med kvalitetsarbejde til tiden samt meget konkurrencedygtige priser, da vi holder administrative udgifter på et minimum.Ring - så giver vi et godt et tilbud!

1anbefalinger

Joka ApS

Joka ApS

4600

Joka ApS er dit lokale tømrer- og murerfirma i Køge, der hjælper med at udføre opgaver for både privat- og erhvervskunder. Vi har mere end 35 års erfaring inden for branchen og kan derfor hjælpe dig frem til løsninger i høj faglig kvalitet, med et kreativt og personligt touch, som du vil kunne få glæde af mange år frem.Et godt samarbejde er helt afgørende Hos Joka ApS går vi op i, at arbejdet bliver udført korrekt og efter vores kunders ønsker. Derfor bruger vi gerne god tid på at forventningsafstemme opgaven, inden arbejdet udføres, så vi er sikre på, at vi arbejder hen mod det resultat, du havde forestillet dig. Vi vil undervejs have løbende kontakt med dig, så vi hele tiden er sikre på, du er glad og tilfreds, eller om der skal foretages justeringer, for at vi kan indfri dine forventninger.Hos Joka ApS kan du få hjælp til: Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Facaderenovering Udvendig facadeisolering Taglægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Nybyg Køkkenmontage Montering af døre og vinduer Gulvlægning samt reparation af trægulveNår du samarbejder med Joka ApS, kan vi stå for dine tømrer- og murerprojekter uanset størrelsen. Vi tilbyde udelukkende løsninger i høj kvalitet, og derfor kan du altid forvente et godt og solidt resultat, når du vælger at samarbejde med os. Kunne du tænke dig en god faglig samtale med vores dygtige fagmænd og måske også et uforpligtende tilbud på dit boligprojekt, står vi selvfølgelig også til rådighed for dette.Kontakt Joka ApS hvis du vil have styr på dit boligprojekt Hvis du ønsker at lade Joka ApS varetage dine opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at lytte til dine ønsker, og sammen er vi sikre på, vi kan finde en løsning på den opgave, du søger løst. For at komme i kontakt med os skal du blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

28anbefalinger

Brødrene  Gottlieb tømrer &  Total entreprise Aps

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps

3450

Brdr. Gottlieb ApS- tømrer & totalentrepriseTeamwork og kærlighed til træ er det, som driver værket i tømrer- og snedkerfirmaet Brdr. Gottlieb! Brødrene Anders og Jesper leder firmaet, som også omfatter en gruppe kompetente og imødekommende tømrersvende. Vi udskifter alt fra vinduer til tag, og vi har stor ekspertise i at sammensætte præcis det hold af håndværkere, som du har brug for ved et større byggeprojekt. Brdr. Gottlieb startede op hver for sig i 2008, men besluttede sig for i 2011 og danne et fælles firma, i takt med at firmaet voksede og de ofte arbejde sammen alligevel. Der er ikke det tømrerarbejde, vi ikke kan. Se eksempler på arbejdsområder her:Døre og vinduer Nyt tag Nyt gulv Køkkener  Totalentrepriser TilbygningerVores kerneværdierMed Brdr. Gottlieb som entreprenør er du som bygherre sikret et godt samarbejde og en god dialog på byggepladsen. Vi arbejder ud fra forskellige grundprincipper: god kundekontakt, godt håndværk, gode materialer samt ærlighed og ansvar. Alle er fokuspunkter, der prioriteres højt, for at byggeprocessen bliver en positiv og tryg oplevelse.Vi giver vores kunder en god garantiVores kunder spænder fra private husejere til virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Alle bliver automatisk dækket af garantiordningen Byg Garanti, for vi er medlem af Dansk Byggeri. Til aftalt tidNår vi laver en aftale om et stykke tømrerarbejde, kan du regne med, at du får det, du har bestilt, og at tingene er færdige til den aftalte tid. Vi glæder os til at høre om dit kommende byggeprojekt!

27anbefalinger

WOODCRAFT ApS

WOODCRAFT ApS

2900

WOODCRAFT ApS- finder altid en løsningDet handler om godt håndværk og om at være der for kunden. Det er essensen af WOODCRAFT, og er det, der gør, at langt de fleste af vores kunder melder tilbage, at de er tilfredse med arbejdet og har haft en god oplevelse med os.Gør det med æreVi er fire erfarne tømrere i firmaet, og vi både bygger, reparerer og renoverer alt inden for tømrer/snedker-faget. Vi udfører arbejdet med ære, og du slipper ikke af med os igen, før alt står, som det skal, og alle parter er fuldt tilfredse med resultatet.Vores kompetencer spænder vidt, og vi kan eksempelvis være behjælpelige med:Gulve Tage Døre og vinduer Renoveringer Lofter og vægge Tilbygninger Træterrasser Carporte, skure og garagerÆgte gentlemen i dit hjemNoget som har vist sig at gøre mange kunder glade er, at vi altid forsøger at minimere vores tilstedeværelse, når vi arbejder hos dig. Vil du helst undgå et stillads midt i rosenbedet, når taget skal lægges på ny, eller er det bedst ikke at larme midt på dagen, når familiens yngste medlem skal have sin skønhedssøvn, så finder vi ud af det.Til at stole påVi er desuden mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Og sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.Vi betragter generelt Nordsjælland / København som vores primære arbejdsområde. Vi er medlem af Dansk Byggeri.

22anbefalinger

J & K Tagteknik ApS

J & K Tagteknik ApS

2830

J&K Tagteknik ApS har eksisteret i mere end 10 år og kan tilbyde professionel og miljørigtig tagrenovering. Vi har over 25 års erfaring inden for branchen og udfører kun ordentligt kvalitetshåndværk. Vi er fast 3 mand til at varetage opgaverne, men hyrer dog ekstra mandskab i travle perioder. Vi gør dit gamle tag som nyt igen, bl.a. via reparation og udskiftning af:Tagpaptag Tagplader Tagrender M.m.Dertil udfører vi også:Tagrensning Tagmaling Algebekæmpelse Afrensning af belægninger og fliser Renovering af paptageVi klarer både store og mindre tagopgaver og kan dertil tilbyde dig en miljørigtig løsning, når det omhandler din tagrenovering. Udover, at vi tilbyder opgaver i Virum, så dækker vi også resten af Hovedstadsområdet og nordsjælland.

24anbefalinger

Dansk Tagrens & Isolering ApS

Dansk Tagrens & Isolering ApS

4241

Dansk Tagrens & Isolering ApS - Professionel og miljørigtig tagrenovering Forlæng levetiden på dit tag med en grundig tagrensning! Vi har specialiseret os i afrensning, algebehandling og maling af asbest-, fibercement-, tegl- og betontage. Tagrensning er en smart og billig måde at forlænge levetiden på dit tag - uden at bruge store ressourcer.Lavere varmeregning og bedre indeklima Du kan ligeledes spare mange penge ved at efterisolere dit hus i hulmurene, i kælderen, på loftet eller i etageadskillelser. Efterisolering giver både en besparelse på varmeregningen samt et bedre og sundere indeklima i din bolig.Uddannede energivejledere Vi er uddannede energivejledere og kan således give konkrete løsningsforslag til energiforbedringer. Vi isolerer både med løst granulat og mineraluld batts, alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt i det konkrete tilfælde. Dansk Tagrens & Isolering beskæftiger 10 medarbejdere. Vi holder til i Vemmelev tæt på Slagelse, men kører til det meste af Sjælland og Hovedstadsområdet.Vores profil kort fortalt: - Professionel tagrens, tagmaling og isolering- Uddannede energivejledere- Arbejder kun med miljøgodkendte produkter- 5 års garanti på tagrens, forventet holdbarhed på 15 år- Professionel rådgivning og vejledningGratis isoleringstjek Vi kan også give din bolig et gratis isoleringstjek, hvor vi efterser boligens isoleringsevne og tager højde for faktorer såsom fugt i murværk og manglende ventilation på loft og i kældre. Ring og hør nærmere!

6anbefalinger

Murermester Jørgen Madsen A/S

Murermester Jørgen Madsen A/S

4400

Murermester Jørgen Madsen A/S- så ved du, tingene er i ordenDet kan godt være, at vi ikke er de eneste, der går op i at levere kvalitetsarbejde. Ikke desto mindre er det, det endegyldige mål for hver eneste opgave vi udfører, og sådan har det været siden 1960, da firmaet blev etableret. Familiefirma med et godt ryVi er nemlig et godt gammeldags familiefirma, der udemærket ved, at det ikke alene handler om at udføre en mureropgave i høj kvalitet - det handler om at være konsistent og at kunne blive ved med at gøre det. Vi er mellem 8-10 ansatte i firmaet, og mange af os har for længst fejret 20 års jubilæum. Gennem årene har vi opbygget et stærkt renommé, og vi er blevet kendt som firmaet, der leverer varen - hver gang! Vi kan klare alle opgaver, store og små, inden for:- Murerarbejde- Tagarbejde- Jord- og betonarbejde- Kloakarbejde- Opsætning og lægning af klinker og fliser- Restaurering af gamle ejendommeEr begyndelsen god...En af hemmelighederne bag vores succes er, at vi altid sætter os grundigt ind i tingene, inden vi starter byggeriet. Vi tror på, at hastværk er lastværk, og at godt begyndt er halvt fuldendt. Vi stiller høje krav til hinanden, og da vi er en solid flok af dygtige murere, kan vi altid finde den rette mand til den enkelte opgave.Som ekstra garanti for dig er vi endvidere medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen.

15anbefalinger

SydDansk Tagrenovering

SydDansk Tagrenovering

6670

SydDansk Tagrenovering- tagrenovering og efterisolering i hele landetEn grundig tagrensning eller algefjerning forlænger levetiden på dit tag betragteligt, og er et godt og billigt alternativ til at få udskiftet hele taget. I SydDansk Tagrenovering er vi specialister i alle former for tagarbejde, og vores målsætning er at yde kvalitetshåndværk, som du kan have glæde af i mange år frem.Efterisolering og tagrenoveringVi beskæftiger os med alt indenfor tagrenovering, så hvad enten du vil have et helt nyt tag, lavet renoveringsarbejde eller udskiftet en vindskede, kan vi klare opgaven. Derudover har vi har også stor erfaring i efterisolering af huse i både tag og hulmurer. Efterisolering er en god investering på flere måder, da det både giver en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Vi servicerer alle typer kunder i hele landet og vores services inkluderer:- Nyt tag- Tagrensning- Algebehandling- Maling af tage- Efterisolering- HulmursisoleringVi tager os godt at vores kunderSamtidig er det meget vigtigt for os at yde en god service over for vores kunder. Fra det første indledende besøg og til opgaven er afsluttet, holder vi en konstant dialog, så alle er enige om, hvad der skal ske. Derudover svarer vi gerne på alle spørgsmål undervejs, og fortæller gerne hvad vi mener, der svarer sig bedst i det enkelte tilfælde.Er du i tvivl om tilstanden på dit tag, tilbyder vi et gratis tagtjek. Du behøver blot at ringe, så kigger vi forbi og går dit tag efter i sømmene.

5anbefalinger

Tagmaling og Isolering ApS

Tagmaling og Isolering ApS

8653

Hos Tagmaling og Isolering ApS arbejder vi inden for vedligeholdelse af facader og tage samt isolering af både nye og ældre huse. Jeg, Allan Skovsbo, har mange års erfaring i branchen, hvilket gør mig til en dygtig og rutineret samarbejdspartner, når du søger en fagmand til udførelsen af dine projekter.Kundernes behov kommer i første rækkeNår jeg bliver kontaktet af en kommende kunde, er det vigtigt for mig, at vi får en god dialog i gang, så vi kan skabe et godt og tæt samarbejde. Jeg mener, at et godt samarbejde kunde og fagmand imellem giver bedre resultater og dermed også glade og tilfredse kunder. Jeg møder derfor altid mine kunder i øjenhøjde, hvor vi kan forventningsafstemme projektet, og jeg kan udarbejde den bedste plan for, hvad der skal ske, ud fra de ønsker, du måtte have.Hos Tagmaling og Isolering ApS kan du få hjælp til udførelsen af:Isolering med batts Isolering ved indblæsning Lydisolering Teknisk isolering Tagmaling Tagrende- og tagrens AlgebehandlingTagmaling og Isolering ApS er din lokale samarbejdspartner, når det gælder rensning af tage, facader, stalde eller fliser. Jeg benytter mig af et mobilt højtryksrensningsanlæg og påtager mig derfor de fleste opgaver, da mit udstyr kan række op til 12 meters højde.Skal Tagmaling og Isolering ApS hjælpe dig?Uanset om det er algebehandling, maling af dit tag eller isolering af dit hus, så står jeg klar til at hjælpe dig med et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt. Du finder mig i Them, men jeg udfører arbejde i hele landet, jeg bestræber mig nemlig på at være kundernes foretrukne isolatør hver gang.Har du lyst til at vide mere om mine services, eller har du spørgsmål til dit projekt, så tøv ikke med at kontakte mig. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.Husk vi er medlem af Dansk Byggeri, der dækker for fejl og mangler for op til 150.000 kroner.

0anbefalinger

Arden Murer- & Malerfirma

Arden Murer- & Malerfirma

9510

Murer og maler med mange års erfaringHvis du leder efter en dygtig murer i omegnen af Tjele, Hobro og Randers, behøver du ikke at lede mere. Hos Arden Murer- og Malerfirma har vi nemlig en murer med omkring 30 års erfaring i branchen. Han har derfor styr på sit håndværk.I Arden Murer- og Malerfirma arbejder vi meget omkring Hobro, Randers og Aalborg. Vi har derfor et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere i området og har et godt forhold til de forskellige myndigheder. Vi kan selvfølgelig også udføre opgaver uden for det nævnte område.Om Arden Murer- og MalerfirmaArden Murer- og Malerfirma Aps er et kvalitetsbevidst firma, som udfører traditionelt murer- og malerarbejde. Vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som sætter kvalitet højere end kvantitet.Kvalitetsarbejde til gode priserVi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.? Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.Ved ældre byggeri laver vi det efter gamle håndværksprincipper. Ved nybyggeri efter de mest moderne teknikker. Det afhænger af opgaven, vi står overfor.Arden Murer- og Malerfirma udfører bl.a. disse opgaver: Totalentrepriser Facaderenoveringer Nybygninger og ombygninger Renovering af badeværelser Murede stik og hvlvinger Renovering med jurakalk og hydrauliske mørtler i fredede bygninger Skalmuring af ejendomme Indervægge Opbygning af inder- og skillevægge i gasbeton Specialdesignede badeværelser, eksempelvis med glasbyggestenKontakt os i dagStår du overfor et nyt projekt, du skal have løst, så er vi klar på at hjælpe dig fra start til slut. Vi er altid klar på at rådgive dig om dit projekt, så du kommer rigtig godt fra start. Ring til os og få et tilbud på din næste opgave. Vi sikrer et godt resultat og den bedste service.

0anbefalinger

SiCaLa V/ Lars Pihl

SiCaLa V/ Lars Pihl

2300

Tømrerfirmaet SiCaLa v/Lars Pihl er et traditionelt tømrerfirma etableret i 2012. Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde og altid i den bedste kvalitet. Med vores lange erfaring har vi opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge gennem hele projektet, og derfor vil vi gøre alt, vi kan for at få et godt samarbejde med alle vores kunder.Altid korrekt udført arbejdeHos SiCaLa v/Lars Pihl er vores kunders tilfredshed helt afgørende. Derfor udfører vi altid arbejdet i høj kvalitet, så vores kunder får det resultat, de ønsker. Alle fagfolk hos os har den bedste uddannelse og øje for selv de mindste detaljer. Vores store viden giver kunderne mulighed for at få råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer og teknikker - og giver mulighed for at få en unik og kreativ løsning. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og ud fra dem finder vi sammen ud af den løsning,, der er den bedste for dig!Hos SiCaLa v/Lars Pihl kan vi bl.a. udføre:Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Nybyg Taglægning, tagrender og tagkviste Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Fugeteknikeropgaver Snedkeropgaver Diverse tømreropgaver inde og udeMed mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget er der ikke den opgave, vi ikke kan løse. Hvis du ikke finder præcis den opgave, du søger på listen, skal du ikke fortvivle, men i stedet give os et kald, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning. Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på projektets udførelse, udarbejder vi også gerne et sådant til dig. Vores arbejde bliver udført til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.Du finder os her!Lyder SiCaLa v/Lars Pihl som en samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder os i København, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Dragør, Roskilde, Køge og Farum.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

BJ-Entrepriser

BJ-Entrepriser

4200

Hos BJ-Entrepriser i Slagelse har vi mere end 25 års erfaring med alle former for tømreropgaver, som vi udfører for kunder i bl.a. Sorø, Næstved, Ringsted og Korsør. Vores lange erfaring har givet os rutine, og vi arbejder derfor ud fra en løsningsorienteret tilgang, hvor vi finder en løsning på de opgaver, vores kunder stiller os over for.Vi leverer den hjælp, du behøverHos BJ-Entrepriser leverer vi uanset størrelsen på din opgave altid den bedste service og kvalitet. Du er derfor altid sikret et godt resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner. Vi går ind for at have et godt og tæt samarbejde med vores kunder, og det starter allerede i den indledende fase, hvor vi lærer vores kunders ønsker og behov at kende. Vi er gode til at lytte til de krav, vores kunder har, og supplerer gerne med vores mange kompetencer, så vi sammen kan nå frem til den løsning, der vil glæde og gavne allermest.Hos BJ-Entrepriser kan du få hjælp, til udførelsen af:Facaderenovering Isolering Taglægning Montering af døre, vinduer, trapper og køkkener Gulvlægning Nybyg, tilbygninger og udestuer Garager og carporteVi tilbyder alle vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det vigtigste for os er vores kunders tilfredshed, og vi afslutter derfor aldrig en opgave, før vi selv og vores kunder er tilfredse med resultatet. På den måde er vores kunder altid garanteret et godt resultat, og vi er sikre på at stå tilbage med glade og tilfredse kunder. Er du interesseret i et gratis og helt uforpligtende tilbud på dine projekter, udarbejder vi også gerne et til dig, så du kan komme godt i gang.Har du lyst til at samarbejde med professionelle tømrere?Ønsker du hjælp til dine byggeprojekter, så tøv ikke med at kontakte BJ-Entrepriser allerede i dag, og lad os høre om, hvad du søger vores hjælp til. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.Vi hos BJ-Entrepriser glæder os til at høre fra dig.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send