Hein & Thomsen ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Hein & Thomsen ApS

Hein og Thomsen ApS

- hvis du ikke har grønne fingre, klarer vi den for dig


Vi er en lille virksomhed med ti ansatte, der altid gør vores absolut bedste for at hjælpe dig med din have. Vi kan blandt andet tilbyde vores hjælp til:


  • alle former for anlægsopgaver
  • belægninger
  • beplantning og vedligeholdelse af hæk og græsplæne
  • montering af alt fra postkasse og fuglehuse til flagstænger
  • vi hjælper både private kunder, erhverv og det offentlige 


Et lækkert udendørsmiljø

Vi forstår godt, at du drømmer om et indbydende indgangsparti, en urtehave eller en frodig forhave, hvor beplantningen står knivskarpt. Hvis du ikke lige kan sætte ord på, hvad din have mangler, så kommer vi også gerne med vores input. Vi forventningsafstemmer med dig, inden arbejdet går i gang, og vi holder dig orienteret undervejs, så vi er sikre på, resultatet bliver ligesom, du ønskede dig.


Vi tager et kig på din have

Vi går ikke fra din grund, før du er helt tilfreds, og vi kigger os over skulderen hver gang, så vi er sikre på, vi afleverer et flot og opryddet resultat. Vi holder vores aftaler, og vi sørger for, at der ikke kommer uforudsete udgifter.


Du får et uforpligtende tilbud inden for en uge – så tøv ikke med at ringe til os. Vi glæder os til at høre fra dig.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme