Kunde billede

Lena Sørensen

Juli 2019

Gren fældning
Fik taget 10 af de nederste grene af stort Ahorn træ.Martin kravlede bare op og gik igang, han er super dygtig, hurtig og meget behagelig ung mand, som jeg helt sikkert vil anbefale til andre, og næs
Læs mere  

Kunde billede

Jytte Lynnerup

Maj 2019

Topkapring
Jeg fik et stort birketræ fjernet, og jeg er meget tilfreds. Martin klatrede op i træet så let som ingenting og topkappede træet. Han er meget kompetent og ved hvad han har med at gøre. Han er hurtig,
Læs mere  

Kunde billede

Patrick

Marts 2019

Fældning af træ
Martin har udført et par opgaver for mig, fældet 2 træer og anlagt min terrasse i fliser. Jeg kan kun sige jeg er meget tilfreds. Frisk og dygtig, samt meget professionel ung mand. Kan varmt anbe
Læs mere  

Have Hånden

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

4 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Lena Sørensen

Juli 2019

5,0/5
Gren fældning
Fik taget 10 af de nederste grene af stort Ahorn træ.Martin kravlede b Læs mere  
Kunde billede

Jytte Lynnerup

Maj 2019

5,0/5
Topkapring
Jeg fik et stort birketræ fjernet, og jeg er meget tilfreds. Martin kl Læs mere  
Kunde billede

Patrick

Marts 2019

5,0/5
Fældning af træ
Martin har udført et par opgaver for mig, fældet 2 træer og anlagt min Læs mere  
Kunde billede

Annette

Marts 2019

5,0/5
Havehjælp
Jeg har haft Martin ude i 4 timer til havehjælp i form af beskæring af Læs mere  
Vis flere 

Have Hånden

Er din have blevet forsømt den seneste tid, eller trænger du bare til, at der skal ske noget nyt - så kontakt Have Hånden. Her kan du få hjælp til alle typer af haveprojekter, både stort og småt. Jeg har stor erfaring, og der er derfor ikke en udfordring, jeg ikke kan finde en løsning på.  

 

Hvem er Have Hånden?

Mit navn er Martin Jensen, og selvom mit firma kun har eksisteret siden 2018, så har jeg hjulpet til i haven fra jeg kunne gå. Jeg kommer fra en familie af anlægsgartnere, og der ligger derfor en stolt familietradition i faget hos os.

Jeg sætter en ære i at udføre mit arbejde ordenligt fra starten, så mine kunder altid ender med et resultat, som de bliver glade for. Det er vigtigt for mig, at mit firma bliver forbundet med tillid og et veludført stykke håndværk. Derfor sætter jeg mig altid grundigt ind i mine kunders opgaver, inden jeg begynder. På den måde får vi forventningsafstemt projektet, og du står tilbage med det resultat, du havde ønsket dig. 

 

Have Hånden tilbyder:

  • Rådgivning omkring beplantning
  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Grubning, planering og såning
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Vedligholdelse af have

 

Dine behov og ønsker

Er du i tvivl om, hvad dine præcise behov er, rådgiver og vejleder jeg gerne. Min praktiske erfaring og min faglige viden giver mig en bred indsigt i alt til haven. Du bør dog altid overveje, hvor meget tid og energi du vil investere i at holde haven, hvor meget du økonomisk vil investere, og om der er specielle ønsker du gerne vil have inkorporeret i planen. 

 

Have Hånden holder til i Odense, og herfra kører jeg til kunder både på Fyn og i Jylland. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du kontakte mig allerede i dag. Jeg står altid klar til at hjælpe kunder med at få udført deres haveprojekter. 

 

 

 

 

 

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme