facebook tracking pixel Gunnars Glas A/S, Tømrer og snedker er håndværker | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

Gunnars Glas A/S, Tømrer og snedker

Gunnars Glas A/S, Tømrer og snedker
CVR: 19368483
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Bülowsvej 12, 7500 Holstebro
Etableret i 1996
16 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Anlægsgartner/Belægninger

0anbefalinger

Kristensen Glas & Byg v/Kenneth Kristensen

Kristensen Glas & Byg v/Kenneth Kristensen

8462

9anbefalinger

Watsonvilla Ejendomsservice

Watsonvilla Ejendomsservice

6753

Watsonvilla Ejendomsservice- Et tilbud er gratis og hjælpen er alle pengene værdStår du med- et større eller mindre byggeprojekt, ny belægning eller nyt hegn? - kan bruge lidt hjælp når du skal flytte ind/ud? - måske har du en bolig, som du skal have solgt eller lejet ud? - eller er det den løbende vedligehold på ejendommen eller i din virksomhed som du ikke har tid til mere? Så kan jeg blive din nye bedste ven, for hos Watsonvilla ejendomsservice kan vi hjælpe med netop disse opgaver og er vi specialiserede i at gøre de mindre attraktive boliger - salgbare! Fra "til salg" til "solgt"Hos Watsonvilla Ejendomsservice ved vi præcis, hvor der skal sættes ind, for at en bolig kan sælges hurtigere og til en højere pris. Det kan være, der blot skal ryddes lidt op, rengøres og at haven skal have en overhaling. Vi gør, hvad der skal til, for at du kan komme fra "til salg" til "solgt".Vores services inkluderer:- Byggeopgaver bl.a. nye døre og vinduer, tilbygninger, redskabsrum, garager, nyt køkken og meget mere end det :-)- Ejendomsservice for private og erhverv, både daglig drift men også engangsopgaver som f.eks. oprydning/klargøring efter nybygning/om- og tilbygning- Klargøring af ejendomme til salg- Tilsyn med tomme ejendomme (ferie, udstationering mm.)- Brolægning og anlægBag om firmaetFirmaet er grundlagt af mig, Peter Fornitz i 2012 med service og kvalitet i højsædet. Jeg er uddannet bygningsingeniør og har tidligere arbejdet med at få forlystelser, legomodeller og grønne områder i Legoland til at fremstå præsentable og indbydende. Byggeopgaver og brolægningJeg kan hjælpe med mange former for byggeopgaver så skal hegn eller køkken udskiftes, kan jeg hjælpe med det. Skal der en ny indkørsel eller terrasse til, som både er jævn og stabil nu og om mange år, kan jeg også hjælpe med det. Kvaliteten går jeg aldrig på kompromis med, og jeg gør kun i løsninger, efter gældende normer og vejledninger, der er holdbare mange år frem.Ser frem til at høre om dit/jeres projekt

15anbefalinger

Tømrerfirma Peter Madsen

Tømrerfirma Peter Madsen

8641

Hos Tømrerfirma Peter Madsen leveres en ensartet høj kvalitet, som vores kunder altid kan forvente. Når du hyrer mig til at varetage dine opgaver, kan du forvente en dedikeret tømrer, der ikke er bange for at tage fat, og som gerne går ekstra langt for at sikre, du får det resultat, du har drømt om. Hvem er jeg?Mit navn er Peter Madsen, og jeg er manden bag firmaet. Jeg har mange års erfaring inden for tømrerfaget, hvilket har gjort mig til en alsidig fagmand. Jeg har løsninger til de fleste opgaver, men kender jeg ikke den præcise løsning på din opgave, tager jeg gerne udfordringen op, så jeg kan udvikle mig og blive endnu dygtigere til det jeg gør. Jeg sikrer selvfølgelig, at du får et resultat, der er mere end tilfredsstillende, og afslutter aldrig en opgave, før vi er enige om, at vi er færdige. På den måde sikrer du et godt resultat, og jeg sikrer, at jeg har glade kunder, der forhåbentlig vender tilbage næste gang, de står over for et projekt. Tømrerfirma Peter Madsen kan hjælpe dig med:Facaderenovering Renovering af døre og vinduer Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger, udestuer og nybyg Isolering Taglægning Med mange år i branchen har jeg løst mange typer af opgaver, hvilket har klædt mig godt på til også at varetage de opgaver, du måtte stå over for. Jeg tager gerne imod en udfordring, og kender jeg ikke svaret på stående fod, så giver jeg ikke op, før jeg har en løsning, der indfrier alle behov og forventninger, du måtte have. Dit effektive tømrerfirmaNår du bestiller Tømrerfirma Peter Madsen til at varetage dine opgaver, er der ikke langt fra tanke til handling. Du vil som kunde altid have tæt kontakt med mig, så du altid er opdateret på projektets fremgang, og vi løbende kan foretage evt. justeringer, så du kan få det, resultat du havde ønsket. Du finder mig i Sorring, hvorfra jeg kører til kunder i både Midt- og østjylland. Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.Jeg ser frem til vores samarbejde! 

1anbefalinger

Jk Montage V/ Jesper Kornbeck

Jk Montage V/ Jesper Kornbeck

5620

Søger du hjælp til forskellige entrepriser? Jk Montage V/ Jesper Kornbeck tilbyder en bred vifte af ydelser inden for murer,- tømrer- og glarmesterfagets kunst.Vi holder til i Glamsbjerg, men hjælper gerne vores kunder i byer hele vejen fra København til Aalborg - og vi kører gerne en omvej, hvis du bor i Sønderjylland eller på Grenen. Kontakt os allerede i dag, hvis du er nysgerrig på vores ydelser.Få 10, 30 og 40 års erfaringNoget af det, vi er særligt stolte af, er, at vi har medarbejdere med mange års erfaring i branchen. Vores håndværkere drager derfor erfaring fra hinanden, og den erfaring giver vi videre til dig. Her får du hjælp til disse ydelser:Glarmesteropgaver Murerarbejde Køkkenmontage Legepladser Tømreropgaver SnedkeriOvenstående liste er langt fra fuldendt, da det vil kræve uendelige mængder af plads at nedskrive alle vores kompetencer. Har du derfor brug for hjælp til en opgave, der ikke står herover, skal du kontakte os alligevel. Selvfølgelig kan vi hjælpe dig.13 medarbejdere - din sikkerhed for den rigtige håndværkerLige nu er vi 13 dygtige håndværkere, der er klar til at påtage sig den opgave, du tildeler os. Fordi vi er 13 ansatte, er du også sikret, at vi har den håndværker, der passer perfekt til dit projekt. Derudover kan vi tilbyde helstøbte løsninger, fordi vores kompetencer tilsammen er uendelige.Jk Montage V/ Jesper Kornbeck - er du nysgerrig på mere?Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os gennem kontaktformularen på siden her. Så lægger vi en plan og finder en god pris på dit byggeprojekt.Vi ser frem til at dele vores ekspertise med dig, så du kan få det resultat, du drømmer om.

1anbefalinger

Tømrerfirmaet KPM

Tømrerfirmaet KPM

7860

Tømrerfirmaet KPM bygger på god kundeservice og høj kvalitet. På trods af vi er et nystartet firma, har vi mange års erfaring bag os, som gør det muligt for os at imødekomme vores kunders ønsker. Har du et projekt, du søger professionelle fagmænd til at varetage, så kontakt Tømrerfirmaet KPM og lad os hjælpe dig frem til et godt resultat.Tømrerarbejde efter dit ønske Tømrerfirmaet KPM vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når de skal have løst deres byggeprojekter. Vi udfører altid arbejdet efter dine ønsker, så du kan få et resultat, du bliver glad for. Vores lange erfaring har givet os en stor viden inden for faget, og vi står derfor også gerne til rådighed for vejledning og rådgivning omkring materialer og metoder, så du kender alle dine muligheder.Tømrerfirmaet KPM kan bl.a. hjælpe dig med: Isolering med batts Lydisolering Tag, tagkviste og tagrender Montering af døre og vinduer Salg af døre og vinduer Køkkenmontage Snedkeropgaver Glarmesteropgaver Gulvlægning renovering/ombygning nyt byggeri fra bundenVi har stor ekspertise inden for valg af materialer og står hellere end gerne til rådighed med kyndig vejledning under hele dit byggeprojekt. Vi kan hjælpe ved både større og mindre projekter og sørger altid for, at dit byggeprojekt bliver udført korrekt og i den bedste kvalitet.Kontakt Tømrerfirmaet KPM Kunne du tænke dig at vide mere om de løsninger, vi kan tilbyde, eller ønsker du, at vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. Vi har adresse i Spøttrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Nykøbing Mors, Skive, Holstebro og Viborg. Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

Odder Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Odder Tømrer- og Snedkerforretning ApS

8300

Odder Tømrer og Snedkerforretning ApS- Sammenhæng mellem pris og kvalitetNår tiden er inde til at investere i nye vinduer og nyt tag, så er Odder Tømrer og Snedkerforretning ApS det helt rigtige firma at kontakte! Virksomheden har eksisteret siden 1997 og omfatter et erfarent og fleksibelt team på 14 mand. Vi klarer alle former for tømreropgaver, og firmaet er både certificeret vinduesmester hos VELFAC og vinduesrådgiver hos VELUX. Vi har særlig ekspertise i: - Tag- Vinduer og døre- Tilbygning og ombygning- Køkken og badeværelseStort og småt - alt er lige godtTraditionelt tømrer- og snedkerarbejde, tilbygninger, renoveringer, nybyggerier - uanset hvad vi foretager os, så hænger pris og kvalitet sammen. Der er ikke en opgave, som er for lille til at være vigtig eller for stor til at være mulig - vi har mand nok til det hele. Desuden kører vi i en radius af 40-50 kilometer fra Odder, og uanset hvad vi laver, så er du omfattet af Dansk Byggeris garantiordning, Byg Garanti. Ansvar for fremtidens håndværkere Man kan ikke brokke sig over, at der ikke er nok tømrersvende, hvis man ikke selv bidrager til oplæringen af nye folk. Det er vores helt klare holdning, og derfor har vi altid ansat flere tømrerlærlinge på forskellige uddannelsesniveauer ad gangen. Hvem står bag firmaet?Odder Tømrer og Snedkerforretning ApS er ejet og ledet af Peder Skipper, som siden 1980 har haft sin daglige gang på byggepladser. Så du er altid i trygge hænder, når du ringer - og han giver dig uden tvivl et godt, uforpligtende tilbud!

0anbefalinger

DP Facader IVS

DP Facader IVS

5450

Mit navn er Dan Pedersen og jeg er indehaver af DP Facader, som er et kvalitetsbevidst tømrer- snedker- og glarmesterfirma.Jeg går meget ind for ærlighed i mit arbejde og jeg sætter en ære i altid at levere og rådgive om den bedste løsning på den opgave, som skal løses. Jeg har fokus på grundig dialog, da det er vigtigt for mig at danne en god relation til mine kunder. Med mere end 11 års erfaring er jeg vant til altid at leve op til, og gerne overstige, mine kunders forventninger. Fuld kundetilfredshed er altid min målsætning - det er sådan jeg vurderer, om jeg har leveret god service og gjort et godt stykke arbejde.Hos DP Facader udfører jeg bl.a. disse opgaver: Snedkerløsninger Tømrerarbejde Glarmesteropgaver Glas og aluminium Vinduer og døre Nyt tag og tagrenoveringJeg stiller høje krav til, at den håndværksmæssige kvalitet i mit arbejde skal være på det allerhøjeste niveau. Der skal simpelthen ikke kunne stilles spørgsmålstegn ved kvaliteten af mit arbejde.Udover dette sørger jeg naturligvis for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det vil sige, at jeg leverer et færdigt stykke arbejde til aftalt tid og pris. Din snedker, tømrer og glarmester i OtterupJeg har base i Otterup, hvorfra jeg udfører opgaver på hele Fyn - jeg dækker også resten af Region Syddanmark og det midtjyske. Så har du fx brug for en tømrer i Odense, snedker i Fredericia eller glarmester i Kolding, så er jeg manden til din opgave.Er du på udkig efter et uforpligtende tilbud - eller vil du bare gerne i gang med det samme? Uanset hvad er du altid meget velkommen til at kontakte mig, så jeg kan høre om din opgave.Jeg ser meget frem til at høre fra dig, så jeg kan udføre din opgave!

0anbefalinger

KP byg

KP byg

6670

Mit navn er Karsten Pagh og jeg er indehaver af tømrerfirmaet KP Byg. Jeg udfører en bred vifte af tømreropgaver, så mon ikke jeg også kan hjælpe dig?Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler, at de er med i hele processen fra start til slut. Det opnås ved at jeg møder mine kunder i øjenhøjde og sørger for, at vi har en god dialog. På den måde er jeg sikker på, at jeg kan opfylde kundens behov og ønsker til fulde. Jeg fortæller meget gerne om mit syn på opgaven, også undervejs i processen, så kunden er orienteret om hvad der foregår.God service er desværre ikke altid en selvfølge i alle firmaer, selvom det burde være det. Det tør jeg dog godt love, at det er hos mig. Derfor kan du forvente mødestabilitet og generel pålidelighed fra min side. Jeg overholder mine aftaler - mere præcist kan det vel ikke siges.KP Byg udfører bl.a. disse opgaver: Køkkenmontør taglægger gulvlægger dører/vinduesmontage Isolerings batts handyman mindre tømrer opgaver indendørs/udendørsSom du kan se, har jeg erfaring og evner inden for mange typer opgaver. Har du specielle ønsker, eller ønsker du at høre, hvordan jeg kan løse din opgave, så kontakt mig endelig. Så tager vi en snak - jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud på den opgave, du ønsker at få udført.Dit tømrerfirma i Holsted og SyddanmarkHar du en tømreropgave, som du ønsker at få løst, så tøv ikke med at kontakte mig. Fra mit udgangspunkt i Holsted kører jeg ud til kunder i primært Syddanmark. Det vil sige, at jeg blandt andet dækker byer som Kolding, Vejle og Esbjerg.Send en besked til mig her på siden med dine oplysninger og den opgave, du ønsker løst. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til mig, så vi kan tage en snak.Jeg ser meget frem til at høre fra dig og hjælpe med din opgave.

0anbefalinger

Tømrermester Erlingsson ApS

Tømrermester Erlingsson ApS

8970

Hvis du vælger Tømrermester Erlingsson, vælger du erfaring, ordentlighed og solidt arbejde. Mit navn er Jørgen Erlingsson, og jeg har 35 års erfaring i byggebranchen. Jeg kan hjælpe dig med alt inden for arkitekt-, murer- og tømrerarbejde. Min erfaring og alsidighed gør, at jeg selv ved store byggeprojekter kan tage hånd om opgaven fra start til slut og sørge for, at vi kommer godt i mål.Jeg lægger stor vægt på at have en god dialog med mine kunder. Derfor tager jeg meget gerne en kop kaffe og bruger den tid der skal til, for at jeg får dannet mig et godt indtryk af kundens ønsker og behov. Når vi er enige om forventningerne til opgaven, så tager jeg arbejdshandskerne på - og så kan du som kunde læne dig tilbage i vished om, at din opgave bliver løst til perfektion.Tømrermester Erlingsson udfører disse opgaver: Arkitektrådgivning Hovedentrepriser Nybyggeri Alt tømrerarbejde Facaderenovering Tagarbejde Jord- og betonarbejde Isolering GulvlægningVælger du Tømrermester Erlingsson kan du, udover flot og solidt håndværk, forvente, at vi møder til tiden (gerne tidligt om morgenen), rydder grundigt op og at vi er fleksible.Dit byggefirma i Nord- og ØstjyllandVi har base i Havndal i Randers kommune. Herfra dækker vi Nord- og Østjylland og således byer som Aalborg, Hobro og Aarhus.Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Måske vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Eller måske er du bare klar til at gå i gang med det samme. Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte mig. Du kan bruge kontaktformularen her på siden eller give mig et kald.

0anbefalinger

MA Service

MA Service

4600

0anbefalinger

Tømrerfirmaet Brejnbjerg & Laursen ApS

Tømrerfirmaet Brejnbjerg & Laursen ApS

7540

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send