Gulvmontørerne

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Gulvmontørerne

I Sydhavn finder du Gulvmontørerne, der kan hjælpe med alle typer af gulvlægninger i din bolig. Vores dygtige gulvlæggere har repræsenteret branchen i mere end 10 år og kan derfor hjælpe vores kunder frem til et godt og holdbart resultat. Hvis du ønsker at renovere din bolig med nye gulve, så tøv ikke med at tage kontakt til os, men gør det allerede i dag!

 

Medlem af Dansk Byggeri

Når du samarbejder med et firma, der er medlem af Dansk Byggeri, er du som kunde dækket af garantiordningen Byg Garanti. Byg Garanti dækker ved fejl og mangler ved byggeriet for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig for, at de løsninger, vi foretager i din bolig, bliver udført korrekt og i ordentligt kvalitet, men vi er glade for at kunne give vores kunder denne ekstra sikkerhed i vores samarbejde. 

 

Hos Gulvmontørerne kan du bl.a. få hjælp til:

  • Lægning af vinyl og tæpper
  • Montering af svejset vinyl 
  • Nivelering af betongulv
  • Polering af betongulv
  • Reparation af trægulve
  • Lægning af linoleum og kork
  • Lægning af trægulve og laminat
  • Lægning af sildebensparket 
  • Oprivning af nuværende gulv

 

Vi kan hjælpe med at lægge eller reparere dine gulve i et enkelt rum eller i hele din bolig, størrelsen på din opgave er ikke afgørende for os, vi ønsker blot at hjælpe vores kunder frem til det resultat, de vil blive glade for. Vi har samlet et team af dygtige fagmænd og kan derfor rykke ud, når du har brug for det. Kunne du tænke dig at få en god dialog omkring dine gulve og om de løsninger, der er mulige i din bolig, så står vi gerne til rådighed for dette. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på udførelsen, så du kan komme godt i gang med dit gulvprojekt. 

 

Kontakt Gulvmontørerne hvis du ønsker de bedste resultater i din bolig

Hvis du ønsker at få lagt et pænt gulv efter dine ønsker og behov, så kontakt Gulvmontørerne og lad os høre om de tanker, du har omkring dit projekt. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Sydhavn, og herfra kører vi til kunder på bl.a. Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Amager, i Roskilde, Valby, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme